GOSSIP

H Ιωάννα Τούνη επιτίθεται ξανά στη Βρισηίδα Ανδριώτου

H κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο πρώην παίκτριες του My Style Rocks και μέχρι πρώτινος κολλητές φίλες όχι μόνο δεν λέει να κοπάσει αλλά εξελίσσεται σε διαδικτυακό... ξεκατίνιασμα μέσω Instagram.

Αν και ήταν γνωστό εδώ και μέρες πως κάτι συνέβη κιαι οι δυο άλλοτε κολλητές έπαψαν να είναι φίλες, μόλις πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη αποκάλθψε μέσω Instagram την αιτία του στακωμού τους εξηγώντας πως η Βρισηίδα πήγε για μπάνιο παρέα με το άτομο που ευθύνεται για τη διαρροή ροζ βίντεο στο Διαδίκτυο.


«Ναι καλά κατάλαβες. Η "κολλητή" μου πήγε για μπανάκι με αυτόν που ήθελε να μου κάνει κακό και να με ξεφτιλίσει στο Πανελλήνιο» έγραψε η Τούνη σε Q&A στο Instagram.


Στην πορεία η Βρισηίδα απάντησε με ένα εκτενές κείμενό της στο Instagram story, όπου λέει πως παραδέχτηκε από την πρώτη στιγμή το λάθος της, αλλά ισχυρίζεται πως η συνάντηση με αυτό το άτομο ήταν τυχαία. 


Τώρα όμως η Ιωάννα δεν άφησε αναπάντητους τους ισχυρισμούς της άλλοτε φίλης της και έγραψε: «Και τις δύο πλευρές θα τις ξέρετε εάν μας εξηγήσει η μικρή και αθώα πρώην φίλη μου, τι δουλειά είχε να δώσει την κάρτα σιμ της στον μέγιστο μ@λ@κα «να της την φτιάξει». Έπειτα πάω πάσο»


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!