GOSSIP

Η Βρισηίδα Ανδριώτου δίνει τη δική της απάντηση στα λεγόμενα της Τούνη

Δεν λέει να κοπάσει ο σάλος που προκλήθηκε όταν η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που πλέον δεν είναι φίλη με την Βρισηίδα Ανδριώτου και οι δυο πρώην παίκτριες του My Style Rocks και άλλοτε κολλητές ανταλλάσουν πλέον μηνύματα όλο σπόντες μέσω social media.

Θυμίζουμε πως η Ιωάννα Τούνη σε ένα Q&A στο Instagram αποκάλυψε την αιτία για να διαγράψει οριστικά από φίλη της τη Βρισηίδα.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως η φίλη της πήγε για μπάνιο σε πισίνα με τον άνθρωπο ο οποίος κατηγορείται για την διαρροή του ροζ βίντεο, το οποίο την ταλαιπωρεί εδώ και καιρό.

Αν και η ίδια το αρνείται, η Ιωάννα Τούνη ήταν κατηγορηματική λέγοντας πως σύμφωνα με μαρτυρίες υπήρξε συνάντηση των δύο και όχι τυχαία και στιγμιαία συνάντηση, όπως ισχυρίστηκε η πρώην φίλη της.

«Δεν μαλώσαμε..Την ξέκοψα οριστικά και αμετάκλητα» έγραψε η Ιωάννα, προσθέτοντας στην πορεία πως «Ναι καλά κατάλαβες. Η "κολλητή" μου πήγε για μπανάκι με αυτόν που ήθελε να μου κάνει κακό και να με ξεφτιλίσει στο Πανελλήνιο».

Μετά από αυτό η Βρισηίδα άρχισε να δέχεται πολλά αρνητικά σχόλια στο Instagram και αναγκάστηκε να απενεργοποιήσει τα σχόλια στο λογαριασμό της.

 

Η απάντηση της Ανδριώτου


Όμως λίγο αργότερα, η Βρισηίδα Ανδριώτου θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση μέσω Instagram story γράφοντας τα ακόλουθα:
«Θα ήταν ότι πιο ανάξιο θα είχα κάνει ποτέ στη ζωή μου αν έμπαινα στη διαδικασία να κοντραριστώ δημόσια με την χρόνια φίλη μου. Επειδή νιώθω όμως ότι αδικώ τον εαυτό μου χωρίς να υπερασπιστώ τη θέση μου, θα πω μόνο ότι εννοείται ότι δεν ήταν προσχεδιασμένο να βρεθώ στον ίδιο χώρο με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Ξέρω ότι πολύ λίγοι θα είναι αυτοί που θα υποστηρίξουν την αλήθεια της μικρής Βρισηίδας, που οφείλει τα πάντα στη φίλη της, ακόμα και το ότι αναπνέει ίσως…

“Φταίω” και το παραδέχτηκα από τη πρώτη στιγμή στον κύκλο μας (γιατί θεωρούσα και θεωρώ ότι οι παρεξηγήσεις μεταξύ “κολλητών” δεν αφορούν τους χιλιάδες followers μας) όχι επειδή βρέθηκα στον ίδιο χώρο ακούσια με τον συγκεκριμένο άνθρωπο αλλά γιατί δεν έφυγα την ίδια στιγμή αλλά μετά από κάποια ώρα.

Το θέμα όμως είναι ότι ο λόγος για τον οποίο ένιωσα άσχημα τότε διαφέρει πολύ από τον λόγο που νιώθω πολύ πιο άσχημα σήμερα.

Ο λόγος που ζήτησα επανειλημμένα συγγνώμη και από την φίλη μου και από τους κοινούς μας γνωστούς τότε, ήταν γιατί θεώρησα ( έστω και εκ των υστέρων) τεράστιο λάθος  το ότι δεν έφυγα αμέσως μόλις κατάλαβα ότι ήταν το εν λόγω άτομο στον ίδιο χώρο αλλά επέλεξα να κάτσω με την παρέα που είχα πάει κάποια μέτρα πιο πέρα.

Ο λόγος όμως που νιώθω πολύ πιο άσχημα σήμερα είναι γιατί μετά από έναν ολόκληρο μήνα, έπρεπε να το ξανά υποστώ όλο αυτό και μάλιστα δημόσια.

Ευχαριστώ πολύ για τα εκατοντάδες υποστηρικτικά μηνύματά σας. Τα υπόλοιπα ήταν απλά αναμενόμενα»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!