GOSSIP

Μετά τις αποκαλύψεις της Τούνη η Βρισηίδα Ανδριώτου έχει... μπελάδες

Χαμό προκάλεσαν τα λεγόμενα της Ιωάννας Τούνη σχετικά με τα όσα έκανε η πρώην φίλη της και πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Βρισηίδα Ανδριώτου και οδήγησαν στο τέλος της φιλίας τους.

Η Τούνη που έχει αποδείξει πως δεν μασάει τα λόγια της, είχε αποκαλύψει πρόσφατα πως πλέον δεν είναι φίλες με την άλλοτε κολλητή της, αλλά αρχικά δεν είχε αποκαλύψει το λόγο που οδήγησε στο να μην μιλάει πια με τη Βρισηίδα Ανδριώτη.


Όταν όμως σε ένα Q&A στο Instagram κάποιος τη ρώτησε τι συνέβη με τη Βρισηίδα, η Τούνη έσπασε τη σιωπή της γράφοντας: «Δε μαλώσαμε...Την ξέκοψα οριστικά και αμετάκλητα! Μπορώ να συγχωρήσω πολλά πράγματα στους ανθρώπους, που αγαπάω, όχι μόνο τα ψέματα, την αχαριστία, κοροϊδία και την διπροσωπία.

Η «κολλητή» μου λοιπόν έπαψε να είναι κολλητή μου, όταν αποφάσισε να πάει για μπανάκι στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης με τον άνθρωπο που βρίσκομαι σε δικηγόρους για το «ροζ βίντεο». Ναι! Καλά κατάλαβες...Η «κολλητή μου», με αυτόν που ήθελε να μου κάνει κακό και να με ξεφτιλίσει στον πανελλήνιο!

Εννοείται πως παράλληλα μου είπε ψέματα πως «τον συνάντησε τυχαία και σηκώθηκε και έφυγε αμέσως»! Αλλά για καλή μου τύχη η Θεσσαλονίκη είναι χωριό και όλα μαθαίνονται! Αν και έχω να πω πολλά ακόμη...Δε νομίζω πως χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω....» έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Μετά τα όσα έγραψε η Ιωάννα Τούνη η Βρισηίδα Ανδριώτου βρήκε μεγάλο μπελά στο... Instagram αφού φαίνεται πως αμέσως μετά τις αποκαλύψεις της Τούνη, άρχισε να δέχεται βροχή αρνητικών σχολίων. 

 

Και φαίνεται πως τα σχόλια ήταν τόσο... πικρόχολα, που η ίδια αναγκάστηκε και έκλεισε (και απενεργοποίησε την εμφάνιση τους) τα σχόλια στον προσωπικό της λογαριασμό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!