GOSSIP

Τραγουδίστρια εξηγεί γιατί τραγουδά και με την Πάολα και στο... δρόμο»

Όσο και αν ακούγεται περίεργο μια γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως το τελευταίο διάστημα μολονότι την είδαμε να εμφανίζεται σε πίστες πλάι στην Πάολα, η ίδια τραγουδά ακόμα και στον δρόμο!

Και φυσικά αιτία για αυτό ήταν η πανδημία του κορωνοϊού και τα σχετικά μέτρα που έχουν επιβληθεί, αλλά η τραγουδίστρια Τραϊάνα Ανανία αποκάλυψε πως τραγουδώντας στο δρόμο έβγαλε πολλά χρήματα.

Η ίδια εμφανίστηκε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και είπε:

«Με την άρση της καραντίνας, βγήκαμε στον δρόμο και παίξαμε και δεν έχουμε σταματήσει από τότε. Όταν μου είπαν από το μαγαζί ότι θα ανοίξουμε με την Πάολα, εγώ ήδη έτρεχα με αυτό ένα μήνα. Παρασκευή Σάββατο τραγουδούσα στην πίστα με την Πάολα και Δευτέρα Τρίτη τραγουδούσα στον δρόμο. Ο κόσμος μας έδινε χρήματα με την καρδιά του γιατί τους φαίνεται κάτι πολύ επαγγελματικό έξω από το σπίτι του. Το καλοκαίρι που πήγαμε σε έναν τουριστικό προορισμό στην Κέρκυρα, ήταν μια βραδιά που δεν την πιστεύαμε. Δεν πιστεύαμε πόσα δίευρα είχαμε, ήταν κιλά αυτό που σηκώσαμε. Έφαγα λίγο κράξιμο για αυτό που έκανα στον δρόμο από κάποιους του χώρου αλλά σε ότι κάνω στη ζωή μου αφού παίρνω τον σεβασμό από αυτούς που εγώ σέβομαι, δεν με αφορά τι λένε οι υπόλοιποι», είπε η Τραϊάνα Ανανία.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!