GOSSIP

H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά το χωρισμό της

Μετά τις αποκαλύψεις που έκανε η εκπομπή Love It για χωρισμό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Αριστομένη Γιαννόπουλου, η ίδια η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, δεν είχε κάνει καμιά δήλωση. Τώρα όμως έσπασε τη σιωπή της.

Τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ και τα δημοσιεύματα, έκαναν λόγο για άγριο καβγά μεταξύ της Αλεξάνδρας και του συζύγου της, ανέφεραν πως η Αλεξάνδρα δεν ζει πλέον στο σπίτι του γνωστού πλαστικού χειρουργού και αποκάλυπταν μέχρι την αιτία που οδήγησε στον καβγά.


Ο ίδιος ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, σε δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί πως η απόφαση για διαζύγιο δεν είναι οριστική.


Και τώρα και η Αλεξάνδρα έσπασε τη σιωπή της και επιβεβαίωσε πως έχει φύγει από το σπίτι του συζύγου της, αλλά και αυτή άφησε να εννοηθεί πως δεν είναι βέβαιο πως οδεύει προς διαζύγιο.
 

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε την πρώτη της δήλωση στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και τον Νίκο Γεωργιάδη και τόνισε πως πλέον μένει σε άλλο σπίτι μέχρι να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο για το μέλλον του γάμου τους.

«Είμαστε πολύ αγαπημένοι, υπάρχει καθημερινή επικοινωνία…απλά είχαμε κάποια θέματα τα οποία μας έκαναν να πάρουμε τον χρόνο μας και να σκεφτούμε. Είμαστε απλά σε διάσταση, κάναμε ένα break για να δούμε πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Δεν μιλάμε καθόλου για διαζύγιο. Μένω σε δικό μου σπίτι μέχρι να περάσει ο καιρός και να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Θεώρησα ότι είναι καλύτερο επειδή η απόσταση σε αυτές τις περιπτώσεις βοηθάει να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να δεις πόσο πραγματικά θέλεις τον άνθρωπό σου στη ζωή σου», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!