GOSSIP

Ο σύζυγος της Παναγιώταρου δηλώνει: «Δεν είναι τίποτα οριστικό»

Τις πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη πως χωρίζει με την πρώην παίκτρια του My Style Rocks Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, έκανε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Χθες η εκπομπή Love It της Ιωάννας Μαλέσκου αποκάλυψε πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρίσκεται σε διάσταση με το σύζυγό της και γνωστό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Και τώρα η εφημερίδα «On time» και συγκεκριμένα η Σάσα Σταμάτη, επικοινώνησε με τον πλαστικό χειρουργό, ο οποίος αρκέστηκε να δηλώσει: «Ισχύει κάτι ενδιάμεσο. Δεν είναι τίποτα οριστικό. Υπάρχει ένα διάλειμμα. Υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα στη ζωή μου. Δε με ενδιαφέρει να μπω σε αυτή τη διαδικασία».

Θυμίζουμε πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του «My Style Rocks» και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, γνωρίστηκαν το 2014, ενώ παντρεύτηκαν το Σάββατο 7 Ιουνίου του 2018 σε μια παραμυθένια τελετή στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στο Τατόι. Ο γάμος είχε πολλούς λαμπερούς καλεσμένους και εκπλήξεις, ενώ όλοι τους ανέβασαν δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο στα social media.

Η δε Αλεξάνδρα στην πρώτη ανάρτησή της μετά τις αποκαλύψεις για κρίση στο γάμο της έγραψε στο Instagram “Trust the timing of your life”, δείχνοντας εμπιστοσύνη σε όσα φέρνει ο χρόνος στη ζωή της, αφού όλα γίνονται για κάποιο λόγο…

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!