GOSSIP

Χωρίζει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά από δύο χρόνια γάμου

H εκπομπή Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου, ήταν αυτή που ξεκαθάρισε το τοπίο μετά την αποκάλυψη της είδησης πως η πρώην παίκτρια του My Style Rocks Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πήρε διαζύγιο.

Αρχικά κυκλοφόρησε χθες στο διαδίκτυο η είδηση πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο πλαστικός χειρουργός Αριστομένης Γιαννόπουλος χωρίζουν, δύο χρόνια μετά το λαμπερό γάμο τους που είχε γίνει το καλοκαίρι του 2018 στο Τατόι και μάλιστα τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο γνωστός πλαστικός χειρουργός έδιωξε την Αλεξάνδρα από το σπίτι τους.


Ωστόσο, αργότερα, ρεπορτάζ στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου Love It, ξεκαθάρισσε τα πράγματα μιλώντας  όχι για διαζύγιο αλλά για διάσταση.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Γρηγορόπουλο και τα όσα είπε στην εκπομπή Love It, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο πρώην σύζυγός της χώρισαν χωρίς εντάσεις. Μέχρι στιγμής δεν έχουν πάρει διαζύγιο, όμως είναι σε διάσταση.

 

 

Λίγες ώρες μετά την είδηση που διαδόθηκε με γοργούς ρυθμούς, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια όμορφη φωτογραφία της όπου ανέφερε: “Trust the timing of your life”, δείχνοντας εμπιστοσύνη σε όσα φέρνει ο χρόνος στη ζωή της, αφού όλα γίνονται για κάποιο λόγο…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (@alexandra__panagiotarou) on Sep 29, 2020 at 4:33am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!