GOSSIP

Νατάσα Θεοδωρίδου: Έκανε νέες δηλώσεις για τη συναυλία στο Κατράκειο

Μολονότι έχουν περάσει αρκετές μέρες από τη συναυλία που έκανε η Νατάσα Θεοδωρίδου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας δεν λέει να κοπάσει ο ντόρος που προκλήθηκε με τη διατύπωση κατηγοριών πως επικράτησε μεγάλος συνωστισμός και δεν τηρήθηκε κανένα μέτρο προστασίας εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Τόσο η ίδια η τραγουδίστρια, όσο και η διοργανώτρια εταιρεία, αρνούνται τις κατηγορίες μέσω επίσημης ανακοίνωσης.


Ωστόσο, τις προηγούμενες μέρες ακούσαμε ακόμα και επιστήμονες να λένε στα κανάλια πως... ανατρίχιασαν βλέποντας πλάνα από συναυλίες στην Αττική και πλέον στο Νομό, έχουν επιβληθεί πρόσθετα οριζόντια περιοριστικά μέτρα.


Η δε Νατάσα Θεοδωρίδου ετοιμάζεται για μια νέα συναυλία που θα κάνει στις 23 Σεπτεμβρίου, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη και η ίδια σε νέες δηλώσεις της, αναφέρει κατηγορηματικά πως και η ίδια και οι συνεργάτες της τήρησαν απόλυτα όλα τα μέτρα.


Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια πήγε να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση της Λυσιστράτης και εκεί έκανε νέες δηλώσεις on camera.


«Ήταν όλα μια χαρά. Το είδατε πόσο αυστηρή ήμουν με τα μέτρα. Ημουν απόλυτα αυστηρή. Δεν με ενόχλησε τίποτα γιατί ήμουν καθ’ όλα νόμιμη και σωστή οπότε δεν με ενόχλησε» ανέφερε η γνωστή τραγουδίστρια.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!