GOSSIP

Καταδικάστηκε για φοροδιαφυγή το top model Bar Refaeili

Βαριά... καμπάνα επέβαλλε δικαστήριο στο Ισραήλ, που καταδίκασε για εκτεταμένη φοροδιαφυγή το πασίγνωστο μοντέλο Bar Refaeli.

H 35χρονη ξανθιά καλλονή από το Ισραήλ, που είναι παντρεμένη με τον Ισραηλινό επιχειρηματία Adi Ezra, καταδικάστηκε για φοροδιαφυγή και το δικαστήριο της επέβαλε 9μηνη κοινωφελή εργασία και πρόστιμο άνω των 600.000 ευρώ.

Τον περασμένο Ιούλιο η Bar,  κρίθηκε από Ισραηλινό δικαστήριο ένοχη για υποβολή ψευδών φορολογικών δηλώσεων κατά την περίοδο που ζούσε στο εξωτερικό, με σκοπό να αποφύγει τη φορολόγησή της στην πατρίδα της.

Τότε το παγκοσμίου φήμης μοντέλο είχε δηλώσει ένοχη, στο πλαίσιο μιας συμφωνίας με τις εισαγγελικές αρχές, ώστε να μην φυλακιστεί, αλλά να καταδικαστεί μόνο σε πρόστιμο ύψους 2,5 εκατομμυρίων σέκελ (610.000 ευρώ καθώς και σε καταβολή όλων των φόρων που οφείλει.  

Η συμφωνία αυτή εγκρίθηκε από δικαστήριο του Τελ Αβίβ μιας και οι Ισραηλινοί πολίτες που ζουν στο εξωτερικό δεν είναι υποχρεωμένοι να δηλώνουν τα έσοδά τους εκτός της χώρας.

Ωστόσο οι ισραηλινές αρχές υποστηρίζουν ότι τόσο το τοπ μόντελ όσο και η μητέρα της δήλωναν πλαστή διεύθυνση στο εξωτερικό με σκοπό να πληρώνουν μικρότερους φόρους.

Η μητέρα της Refaeli που, επίσης δήλωσε ένοχη και διαπραγματεύτηκε την ποινή της, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 16 μηνών και σε πρόστιμο 2,5 εκατομμυρίων σέκελ.

Η Bar Refali πρόκειται να ξεκινήσει να εκτίει την ποινή της στις 21 Σεπτεμβρίου, μετά την εβραϊκή Πρωτοχρονιά.

H Bar και η μαμά της Tzipi Levine

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!