GOSSIP

O Beckham αδιαφορεί για τα δημοσιεύματα και απλά ταΐζει τα σκυλιά του [βίντεο]

Μολονότι, τις τελευταίες ώρες κάνουν το γύρο του κόσμου, δημοσιεύματα του Βρετανικού Τύπου, που αναφέρουν πως το ζεύγος Beckham είχε κορωνοϊό, αλλά το έκρυψε, ο σταρ του ποδοσφαίρου όχι μόνο δεν απαντά στα δημοσιεύματα αλλά μοιράστηκε με τους φαν του ένα αστείο βίντεο.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα στη βρετανική Sun, αλλά και στην Daily Mail, ισχυρίζονται πως 45χρονος θρύλος του ποδοσφαίρου και η 46χρονη σύζυγός του Victoria φοβήθηκαν ότι μετέδωσαν τον κορωνοϊό σε μέλη του προσωπικού τους, αφότου τον περασμένο Μάρτιο, πέρασαν δύο εβδομάδες ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο.


Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως το ζευγάρι, τον περασμένο Μάρτιο, ενώ είχε συμπτώματα ταξίδεψε στις ΗΠΑ και παραβρέθηκε σε αμέτρητες εκδηλώσεις στο Λος Άντζελες αλλά και στο Λονδίνο, πριν η Victoria... φρικάρει και επιβάλλει στην οικογένειά της να μπει σε πολυήμερη καραντίνα εβδομάδων!\


Ωστόσο ούτε ο David ούτε η Victoria έχουν απαντήσει σε αυτά τα δημοσιεύματα που λένε πως είναι άγνωστο το πόσο βοήθησε το ζευγάρι στη διασπορά του κορωνοϊού.


Αντίθετα, ο David σα να μη συμβαίνει τίποτα, πριν λίγες ώρες ανέβασε στο Instagram ένα αστείο βίντεο, στο οποίο ανέμελος δίνει λιχουδιές στα σκυλάκια της οικογένειάς του  μέσα στη κουζίνα του.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Sep 8, 2020 at 1:42am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!