ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου 2020

Με την Σελήνη και τον Ουρανό στον Ταύρο, είναι πιθανό να υπάρξουν αποκαλύψεις και απρόοπτα.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, οι κοινωνικές υποχρεώσεις φαίνεται να είναι πολλές όμως είναι ευχάριστες και αυτό είναι τελικά που σε ικανοποιεί. Μην χάσεις την ευκαιρία να δείξεις την κατανόηση που χρειάζεται στα πρόσωπα που σου την ζητάνε καθώς φαίνεται να είχε πηγή σταθερότητας για πολλούς. Το θετικό πνεύμα κυριαρχεί σε όλες τις σχέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς βλέπει στα σχέδιά σου να πραγματοποιούνται και αυτό σε ικανοποιεί. Συζητήσεις με ανώτερους σου για οικονομικά ζητήματα μπορεί να εξελιχθούν με ιδιαίτερα θετικό τρόπο και τελικά να είσαι κερδισμένος αυξάνοντας το εισόδημά σου.

Ερωτικά

Εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για να περάσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σου καθώς το τρίγωνο της Σελήνης στον Αιγόκερω με την Αφροδίτη στον Ταύρο απογειώνει τον πόθο και την έξαψη στη σχέση. Ο αδέσμευτος φρόντισε να εκμεταλλευτείς την γοητεία σου και να επικεντρωθείς στο φλερτ καθώς πολλοί μπορεί να είναι αυτή που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η θετική σου διάθεση είναι αυτή που κυριαρχεί σε όλες τις επαφές σου και είναι βέβαιο ότι η γοητεία σου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Θέλεις να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος που βρίσκονται δίπλα σου για να σε γεμίσουν χαρά και όμορφες στιγμές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συμφωνίες που μπορεί να έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα καθώς φαίνεται να βλέπεις τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά και αυτό να εκπέμπεις και στους γύρω σου. Οι συνεργάτες σου μπορεί να επιδιώξουν να κεντρίζουν την προσοχή σου όμως είναι βέβαιο ότι θα επικεντρωθείς στις ανάγκες σου και στο πώς θα κερδίσεις περισσότερα, ακόμα και σε οικονομικό επίπεδο. 

Ερωτικά

Η αισιοδοξία κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και δίνει στην σχέση σου το έναυσμα για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή μαζί του. Ο αδέσμευτος είναι βέβαιο ότι σε παρέες για διασκέδαση θα βρεθούν πρόσωπα που θα δείξουν έντονο ενδιαφέρον και θα πρωταγωνιστήσουν σε προσωπικό επίπεδο.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η νευρικότητα είναι κάτι που θα πρέπει να χαλιναγωγήσεις γιατί τελικά είναι αυτό που μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στις συναναστροφές σου. Καλά θα κάνεις να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος που πιθανά να ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου καθώς οι συνθήκες είναι ιδανικές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι γεγονός ότι το ένστικτό σου μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές επιλογές που θα είναι άκρως θετικές για εσένα. Θέματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις φαίνεται να σε απασχολούν και να είσαι διατεθειμένος να δώσεις τις απαραίτητες λύσεις κάνοντας καταλυτικές κινήσεις που θα κλείσουν τις οποίες εκκρεμότητες. 

Είναι σημαντικό να μπορέσεις να εκδηλώσεις τις έντονες ευαισθησίες και τα συναισθήματα που νιώθεις τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου αποφεύγοντας να γίνεις καχύποπτος και απολαμβάνοντας κάθε λεπτό μαζί του. Ο αδέσμευτος σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις θέματα με πρόσωπα του παρελθόντος με άκρως αισιόδοξο και θετικό τρόπο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εκδηλώσεις την χαρά και την ανάγκη για επικοινωνία στους γύρω σου για αυτό δεν θα διστάσεις να βγεις και να δείξεις το ποσό σε ικανοποιεί η επαφή με τους άλλους. Φρόντισε να περιορίσεις την ανάγκη για αποδοχή γιατί τελικά είναι αυτή που μπορεί να σε οδηγήσει σε συμβιβασμούς που δεν χρειάζονται.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανό είναι να υπάρξουν φιλικά πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για προτάσεις σου και δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε νέες συνεργασίες που θα αποδώσουν σημαντικά και σε οικονομικό επίπεδο. Οι στόχοι που θέτεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου μπορούν να επιτευχθούν με μεγάλη ευκολία.

Ερωτικά

Ιδανικές είναι οι συνθήκες για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να θέσετε από κοινούς στόχους που ικανοποιούν και τους δύο. Ο ρομαντισμός και η κατανόηση παίζουν καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις. Ο αδέσμευτος έσω έτοιμος για νέες γνωριμίες που θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο σε προσωπικό επίπεδο και θα γεμίσουν την ζωή σου με τρυφερότητα και έντονες στιγμές.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η ρουτίνα και οι πολλές υποχρεώσεις μπορεί να λειτουργούν αποτρεπτικά στο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, όμως ήρθε η στιγμή να δεις τις προσωπικές σου ανάγκες και κυρίως σε ότι αφορά τη δημόσια εικόνα σου και πως αυτή εκφράζεται στους άλλους. Πιθανές παρέες να σε γεμίσουν χαρά και διάθεση για ανταλλαγή απόψεων. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αγγαρείες και ευθύνες σε ότι αφορά την δουλειά σου μπορεί να σε απασχολούν έντονα και να χρειάζονται μεγάλο μέρος του χρόνου και έντονη προσπάθεια από τη μεριά σου. Η διάθεση να είσαι άψογος σε ότι έχεις αναλάβει είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσει να δείξεις οι πραγματικές του δυνατότητες, κάτι που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα στο επαγγελματικό πεδίο. 

Ερωτικά

Λογική και συναίσθημα φαίνεται να εναρμονίζονται και να δίνουν την ευκαιρία σε σένα και το ταίρι σου να λύσετε ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί έντονα να απασχολούν τη σχέση σας και να δημιουργούν προβλήματα. Ο αδέσμευτος φρόντισε να δείξεις ενδιαφέρον σε νέα πρόσωπα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που δεν σε αφήνουν αδιάφορο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, νιώθεις ότι θέλεις να αφήσεις ότι σε βαραίνει και δημιουργεί ρουτίνα στη ζωή σου στην άκρη και να ασχοληθείς με πράγματα που σε ευχαριστούν. Ιδιαίτερα το βράδυ η ανάγκη για διασκέδαση και κέφι απογειώνεται και δεν σε κρατάει τίποτα να βρεθείς με την παρέα σου και να περάσεις μοναδικά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Γεγονός είναι ότι θα προτιμούσες να μην ασχοληθείς με τίποτα που αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς η διάθεσή σου για αμέλεια και ξενοιασιά κυριαρχεί. Φρόντισε βέβαια να τακτοποιήσεις υποθέσεις νομικής φύσεως καθώς φαίνεται ότι μπορεί να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και εσένα. Η διαφήμιση και η επικοινωνία σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον. 

Ερωτικά

Ο έντονος πόθος και η ανάγκη πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να λειτουργήσεις μοναδικά μέσα στη σχέση σου και να προσφέρεις υπέροχες στιγμές στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος, η γοητεία σου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και είναι βέβαιο ότι νέα πρόσωπα θα δείξουν την έντονη επιρροή που έχεις πάνω τους.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, το να νιώσεις τη ζεστασιά του οικογενειακού περιβάλλοντός είναι αυτό που σε ικανοποιεί σήμερα και μπορεί να δώσει φτερά στις επιδιώξεις σου. Ο έντονος συναισθηματισμός σε οδηγεί στο να δείξεις την απόλυτη κατανόηση που χρειάζονται τα πρόσωπα γύρω σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να είσαι καλά μαζί τους και να νιώθεις κοντά τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο και κανόνισε να κλείσεις συμφωνίες που μπορεί να είναι άκρως επωφελής για εσένα. Το ένστικτό σου είναι καθοριστικό και δεν αφήνει περιθώρια για να κάνεις λάθη αρκεί να το ακούσεις. Το επιχειρηματικό σου δαιμόνιο μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές κινήσεις που θα στεφθούν με επιτυχία.

Απόλαυσε κάθε στιγμή με το ταίρι σου καθώς φαίνεται να είναι υπέροχη και να διακατέχεται από έντονο πόθο και πρωτόγνωρα συναισθήματα. Η ένταση εκδηλώνεται θετικά και δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για εσένα και τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα σε αναστάτωση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η επικοινωνία με πρόσωπα το κοντινό σου περιβάλλοντος είναι αυτή που σε ευχαριστεί κυρίως και σου δίνει την ευκαιρία να ανταλλάξεις απόψεις που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο για εσένα. Δείξε την καλή σου διάθεση είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις καθώς θα βρεις στήριξη σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου μπορούν να ανθίσουν αρκεί να δείξεις πραγματικά τι μπορείς να καταφέρεις τους συνεργάτες σου και να επιδείξεις κατανόηση σε ανάγκες και σκέψεις που μπορεί να εκφράσουν. Εμπόριο και επικοινωνία καθίστανται άκρως σημαντικά για εσένα καθώς μπορούν να αποδώσουν πολλά και να σε γεμίσουν αυτοπεποίθηση σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ερωτικά

Η επικοινωνία παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς φαίνεται να εκφράζεις συναισθήματα και ανάγκες και αυτό να ικανοποιεί σημαντικά το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία σε εξόδους και κοινωνικές εκδηλώσεις να γνωρίσεις νέο πρόσωπο που θα σηματοδοτήσει ένα καθοριστικό κεφάλαιο για την προσωπική σου ζωή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, νιώθεις ότι πατάς γερά στα πόδια σου και αυτό είναι κάτι που μπορούν να αντιληφθούν τα πρόσωπα με τα οποία συναναστρέφεσαι. Εκμεταλλεύσου την συγκεκριμένη συγκυρία για να κλείσεις με ιδανικό τρόπο θέματα ρουτίνας που μπορεί να σε απασχολούν και να σου δημιουργούν άγχος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η συγκεκριμένη συγκυρία είναι ιδανική για να κλείσεις οικονομικά θέματα που πιθανά σε απασχολούν ή να κινηθεί στο να συζητήσει με πρόσωπα από το εργασιακό περιβάλλον. Οι προσπάθειες αυτές μπορεί να αποδώσουν σημαντικά οφέλη καθώς φαίνεται να αναγνωρίζεται η προσφορά και η εργατικότητα σου. 

Ερωτικά

Οι λεπτομέρειες στη σχέση σου κάνουν τη διαφορά και για αυτό μπορείς να μεριμνήσεις για να καλύψεις τον άνθρωπό σου αλλά και τις προσωπικές σου ανάγκες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις πρόσωπο που θα κεντρίσει την προσοχή σου και θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση δείχνοντας σου σταθερές προθέσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να το είχες και την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σου και αυτό είναι κάτι που εκδηλώνεται άμεσα στους γύρω σου. Η χαρά, η αισιοδοξία και η παιδικότητα που εκπέμπεις σε καθιστούν πόλο έλξης για πρόσωπα που θέλουν να βρίσκονται δίπλα σου και να περνάνε όμορφα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η αποφασιστικότητα που έχεις και η θετική ματιά στα πράγματα βοηθούν στο να επιτύχει στις καλύτερες δυνατές οικονομικές συνεργασίες που θα μπορούσες ποτέ. Γίνεσαι πιο δημιουργικός στη δουλειά σου και αυτό αποδίδει καλύτερα καθώς ευχαριστείς τους γύρω σου αλλά κυρίως τον εαυτό σου.

Ερωτικά

Θέλεις να περάσεις μοναδικά στην σχέση σου χωρίς να παρακάμπτεις τις ανάγκες του/ηε συντρόφου σου ή τις δικές σου. Εναρμονίζεις πιθανές δυσκολίες και δείχνεις ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος ξεχωρίζεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς και σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις νέες γνωριμίες που μπορούν να τους προσφέρουν πολλά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, το παρελθόν είναι εδώ για να το αντιμετωπίσεις όμως πια δεν σε φοβίζει και αυτό είναι το θετικό σημείο στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ήρθε η ώρα να λύσεις ζητήματα με την οικογένεια που πιθανά σε απασχολούν εδώ και καιρό και μπορεί να ταλαιπωρούν την ψυχολογία και το νευρικό σου σύστημα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις θέματα του παρελθόντος που σε απασχολούν στα επαγγελματικά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς φαίνεται να νιώθεις ιδανικά για να πάρεις πρωτοβουλίες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχεις κατανόηση και για τις ανάγκες των άλλων, κάτι που θα εκτιμηθεί δεόντως την κατάλληλη στιγμή.

Ερωτικά

Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να περάσεις άκρως ρομαντικές και τρυφερές στιγμές με το ταίρι σου δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό στον άνθρωπο που θεωρείς ότι φωτίζει τη ζωή σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επικεντρωθείς σε παλιότερες γνωριμίες που επιστρέφουν για να ζητήσουν μία δεύτερη ευκαιρία και προκαλούν μοναδικά συναισθήματα.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύες, η κοινωνική σου ζωή είναι καλύτερη από ποτέ καθώς φαίνεται ότι το να συναναστρέφεσαι με πρόσωπα που μπορείς να εκφράσεις τις ιδέες σου και να τις αντιληφθούν είναι κάτι που σε γεμίζει χαρά. Η θετική ματιά στα πράγματα κεντρίζει το ενδιαφέρον πολλών που θέλουν να βρίσκονται δίπλα σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος σε επαγγελματικές επιδιώξεις είναι δικό σου καθώς καλείσαι να κάνεις τη διαφορά στο σύνολο που κινείσαι και να διεκδικήσεις πράγματα που αφορούν πολλούς. Είναι βέβαιο ότι το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο θα σε βοηθήσει να καταφέρεις την επίτευξη των οποίων στόχων σου.

Ερωτικά

Κοινοί στόχοι και φιλοδοξίες μπορούν να αποφασιστούν με ιδιαίτερα θετικό τρόπο την συγκεκριμένη συγκυρία καθώς φαίνεται να συμφωνείς απόλυτα με το ταίρι σου και να μπορείτε να λειτουργήσετε μοναδικά σαν ομάδα. Ο αδέσμευτος γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον απογειώνουν τη σκέψη και την διάθεσή σου.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!