ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 29 Αυγούστου 2020

Ο Ερμής που βρίσκεται στην Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι μία θετική και δημιουργική όψη, φέρνει ανοίγματα τόσο σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με σχέσεις. Η σκέψη θα γίνει αντικειμενική και δημιουργική, θα υπάρξει δυνατότητα να δοθούν λύσεις.

Για όσο η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο σε ζητήματα επαγγελματικά, το εργασιακό πρόγραμμα θα είναι αρκετά φορτωμένο, ανάγκη θα υπάρξει για τακτοποίηση και διεκπεραίωση.

 

Κριός 

Γενικά

Κριέ, το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Δία στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές συζητήσεις στον εργασιακό χώρο. Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και η σύνοδος της με τον Πλούτωνα ενισχύει την καχυποψία και τις ανασφάλειες σε ότι αφορά την κοινωνική σου εικόνα.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να ξεπεράσεις φόβους που μπορεί να επηρεάζουν την προσωπική σου ζωή δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η καχυποψία και οι αμφιβολίες να παίξουν αρνητικό ρόλο σε πιθανή νέα γνωριμία, προσπάθησε να τις περιορίσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να συζητήσεις εργασιακά θέματα. Παράλληλα όμως μην επιτρέπεις σε ότι σε φοβίζει να κυριαρχήσει και να δημιουργήσει προβλήματα επαγγελματικό περιβάλλον. Βρίσκεις λύσεις και αυτό είναι που σε κάνει να ξεχωρίζεις στην καριέρα σου.

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Δία στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις με αμεσότητα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και η σύνοδος της με τον Πλούτωνα ενισχύει την ανάγκη να αλλάξεις ριζικά την προσωπική σου κοσμοθεωρία.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό με εκφράσεις αυτά που νιώθεις στο πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου καθώς πάθος και αισιοδοξία μπορούν να δώσουν μοναδικά αποτέλεσμα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να έρθει μοναδική νέα που θα αλλάξει τα δεδομένα στην προσωπική σου εξέλιξη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις μεγαλεπήβολα σχέδια και δεν θα διστάσεις να τα εκφράσεις σε πρόσωπο που παίζουν σημαντικό ρόλο στην καριέρα σου. Προσοχή στις υπερβολές που μπορεί να δημιουργήσουν την αίσθηση ότι μπορείς να καταφέρεις πολλά, φρόντισε να είσαι ρεαλιστής καθώς η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. 

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Δία στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε συζητήσεις οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και η σύνοδος της με τον Πλούτωνα  ενισχύει πιθανά ανασφάλειες και καχυποψία που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις.

Αισθηματικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με το πρόσωπο που υπάρχει στο πλευρό σου καθώς είναι σημαντικό να αφήσεις στο περιθώριο τους φόβους που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία πού θα λειτουργήσει αναγεννησιακά σε όλα τα επίπεδα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σημαντικές οικονομικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να εξελιχθούν ιδιαίτερα αισιόδοξα για εσένα αρκεί να καταφέρεις να ξεφύγεις από φοβίες που μπαίνουν εμπόδιο στις επιδιώξεις σου. Διαισθητικά μπορείς να κινηθείς με ιδανικό τρόπο καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στους στόχους σου.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Δία στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει το ιδανικό πλαίσιο για σημαντικές συζητήσεις εμπορικού χαρακτήρα. Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και η σύνοδος της με τον Πλούτωνα ενισχύει την καχυποψία και την ανάγκη ελέγχου σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

Αισθηματικά

Προσοχή καθώς θέλεις να επιβάλεις απόψεις και συμπεριφορές στο ταίρι σου λόγω των ανασφαλειών σου. Απέφυγε το γιατί θα δημιουργήσει εκρηκτική ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στην προσωπική σου ζωή ώστε να μεταμορφώσει σε όλα τα επίπεδα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η καχυποψία που μπορεί να υπάρξει σε ότι αφορά συνεργάτες και επαγγελματικές κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις θα επηρεάσει σημαντικά την προσωπική σου εξέλιξη. Αξιοποίησε ευκαιρίες για νέες συμφωνίες σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία.

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Δία στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να συζητήσει με ευνοϊκούς όρους οικονομικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν. Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και η σύνοδος της με τον Πλούτωνα μπορεί να λειτουργήσει πιεστικά σε καθημερινό και εργασιακό επίπεδο. 

Αισθηματικά

Οι ανησυχίες σου αυξάνονται λόγω εργασιακών υποχρεώσεων όμως δεν πρέπει να επηρεάσουν την σχέση σου. Προσπάθησε να μην δημιουργήσεις επιπλέον προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η από τον εργασιακό χώρο μπορεί να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα προσπαθήσει να επιβάλλει την παρουσία του στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να κινηθείς άκρως διαισθητικά στον εργασιακό χώρο καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τη νευρικότητα και να αντιληφθείς με ευκολία ποιες είναι οι καλύτερες λύσεις που μπορεί να έχεις. Σημαντικές θα είναι οι συζητήσεις που μπορούν να καταλήξουν σε εξαιρετικά οικονομικά οφέλη για εσένα.

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, το τρίγωνο του Ερμή στο ζώδιό σου με τον Δία στον Αιγόκερω σε βοηθά να εκφράσεις με ευκολία συναισθήματα κυρίως στην προσωπική σου ζωή. Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και η σύνοδος της με τον Πλούτωνα απογειώνει το πάθος και τις αισθήσεις απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου.

Αισθηματικά

Μπορείς να βιώσεις μοναδικές στιγμές με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου αρκεί να αφήσεις στην άκρη πιθανές αμφιβολίες που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για αναγεννησιακές αλλαγές στην αγάπη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η αισιοδοξία και η γενναιοδωρία σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο ώστε να υπάρξει η απαραίτητη ισορροπία στις συνεργασίες. Μεγαλεπήβολα σχέδια μπορεί να σε ενθουσιάσουν, θα πρέπει όμως να είσαι απόλυτα ρεαλιστής για κάθε προσπάθεια που θέλεις να πραγματοποιήσεις.

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Δία στον Αιγόκερω σε βοηθά να εκφράσεις όλα αυτά που σε προβληματίζουν από παλιά σε πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος. Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και η σύνοδος της με τον Πλούτωνα ενισχύει την ένταση στην οικογένεια και την ανάγκη δομικών αλλαγών.

Αισθηματικά

Εκφράζοντας τα βαθύτερα συναισθήματα που έχεις στο ταίρι σου μπορείς να αντιληφθείς με ευκολία πώς νιώθει και τι θέλει πραγματικά από εσένα. Αν είσαι αδέσμευτος/η το έλλειμμα εμπιστοσύνης μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα σε πιθανή νέα γνωριμία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να κλείσει ζητήματα που εκκρεμούν και αφορούν την ακίνητη περιουσία καθώς είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται. Προσοχή σε ανασφάλειες και καχυποψία που θα σε προβληματίσουν έντονα και θα αναστατώσουν πιθανές συμφωνίες σε υ.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Δία στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος. Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και η σύνοδος της με τον Πλούτωνα σε βοηθά να διεισδύσεις στις  σκέψεις των άλλων ώστε να αντιληφθείς πως πραγματικά νιώθουν.

Αισθηματικά

Βαθύτερες συζητήσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο ώστε να ξεκαθαριστούν παρεξηγήσεις στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τις παρέες σου μπορεί να προκύψει μία γνωριμία που θα είναι σε βοηθήσει να εκδηλώσεις βαθύτερα συναισθήματα και σκέψεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σημαντικές μπορεί να είναι οι συμφωνίες σε ότι αφορά εμπορικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα αυτό το διάστημα. Προσπάθησε να αξιοποιείς ευκαιρίες καθώς είναι πολύ πιθανό να αποδώσουν σημαντικά οφέλη και σε οικονομικό επίπεδο.

  

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Δία στον Αιγόκερω δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για σημαντικές συζητήσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον. Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και η σύνοδος της με τον Πλούτωνα δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια φόβους και ανασφάλειες που σε ταλαιπωρούν.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να ξεπεράσεις ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης που επηρεάζει αρνητικά την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να εμπιστευτείς νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έντονη καχυποψία και σπασμωδικές κινήσεις. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σημαντικά ζητήματα μπορεί να συζητηθούν στην επαγγελματική σου στέγη καθώς έρχονται στο προσκήνιο οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες καθώς οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να αυξήσεις το εισόδημά σου

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Δία στο ζώδιό σου σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με πνευματικά ζητήματα και θέματα παιδείας που σε ενδιαφέρουν έντονα. Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και η σύνοδος της με τον Πλούτωνα μπορεί να σε οδηγήσει σε επιθετικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να αφήσεις τον εαυτό σου να εκφράσεις όλα αυτά που νιώθει μακριά από περιορισμούς και καχυποψία που θα επηρεάσουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου και να αλλάξει συθέμελα την άποψή σου σε ότι αφορά τις σχέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που έρχονται στην επαγγελματική σου ζωή καθώς σε βοηθούν να σχεδιάσεις μελλοντικές υποθέσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή καθώς η ανάγκη ελέγχου και χειρισμού μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με τους συνεργάτες σου.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Δία στον Αιγόκερω σε βοηθά να λύσεις καταστάσεις οικονομικής φύσεως που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και η σύνοδος της με τον Πλούτωνα μπορεί να ενισχύει ανασφάλειες και τραύματα του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν.

Αισθηματικά

Πάθος και τρυφερότητα μπορούν να απογειώσουν την προσωπική σου ζωή και να σε βοηθήσουν να πετάξεις από πάνω σου όλα αυτά που σε πληγώνουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν που έχουν στιγματίσει την ζωή σου επιστρέφουν και διεκδικούν μία θέση δίπλα σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να τακτοποιήσεις ζητήματα που εκκρεμούν και που πιθανά σου δημιουργούν άγχος εμπιστευόμενος απόλυτα την διαίσθηση σου. Ευνοϊκές συνθήκες για οικονομικές συμφωνίες που δεν ήταν εύκολο να κλείσουν το τελευταίο χρονικό διάστημα, όμως τώρα οι συνθήκες έχουν αλλάξει.

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Δία στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να σε φέρει κοντά σε νέα πρόσωπα που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στο επαγγελματικό περιβάλλον. Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και η σύνοδος της με τον Πλούτωνα μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές αναθεωρήσεις σε στόχους και φιλοδοξίες.

Αισθηματικά

Έχεις την ευκαιρία να αναθεωρήσεις με το ταίρι σου κοινούς στόχους που έχετε καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά από ποτέ λειτουργώντας σαν ομάδα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα οδηγήσει σε πλήρη αναθεώρηση των στόχων.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σημαντικές συζητήσεις μπορεί να προκύψουν με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον που δείχνουν διάθεση να συνεργαστούν μαζί σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες, φρόντισε να δώσεις χρόνο για να δεις αν είναι ρεαλιστικές.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!