GOSSIP

Η Τζούλια Νόβα φέτος το καλοκαίρι πήγε... παντού αψηφώντας τον κορωνοϊό

Το γνωστό μοντέλο Τζούλια Νόβα μετά το χωρισμό της με το Γιάννη Μάρκου, λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και μετά από πολυετή δεσμό, φέτος αποφάσισε να απολαύσει το καλοκαίρι με αμέτρητα ταξίδια αψηφώντας την πανδημία του κορωνοϊού.

Η ίδια σε νέες δηλώσεις της αποκάλυψε τα μέρη που έχει επισκεφτεί το τελευταίο διάστημα, ενώ παράλληλα είπε πως από τον ερχόμενο μήνα θα αρχίσει να αναζητά νέο σπίτι στην Αθήνα, ενώ προς το παρόν κάνει διακοπές στη Σαντορίνη.
«Θα ξεκινήσω από Σεπτέμβρη να ψάχνω σπίτι στα βόρεια προάστια. Μ’ αρέσουν πολύ τα βόρεια» είπε και πρόσθεσε: «Είμαι σε μια περίοδο πολύ ήσυχη. Πήγα Ουκρανία, είδα τους δικούς μου, πήγα διακοπές Ολλανδία, Άμστερνταμ, Χάγη, Σλοβενία, Κέρκυρα. Επίσης Κεφαλονιά, Αίγινα, Παξούς. Πήγα παντού φέτος, το ευχαριστήθηκα. Τώρα είμαι στη Σαντορίνη με φίλους και περνάμε υπέροχα. Μετά λέμε μήπως πεταχτούμε καμιά Μύκονο. Θα δούμε», αναφέρει χαρακτηριστικά η Τζούλια Νόβα.

Όσον αφορά στις σχέσεις της με τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Μάρκου, η ίδια δηλώνει: «Με τον Γιάννη ευτυχώς πολύ καλύτερα. Πλέον, του έφυγε ο έντονος θυμός και οι έντονες εκρήξεις. Από ό,τι ξέρω πρέπει να έχει δεσμό, οπότε όλα καλά».


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!