ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 24 Αυγούστου 2020

Ο Άρης που βρίσκεται στον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι μία δύσκολη όψη, φέρνει αρνητικές σκέψεις, διστακτικότητα και συναισθηματικό μπλοκάρισμα.

Ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια ψυχολογικά συμπλέγματα, κάποιοι χαρακτήρες θα αδυνατούν να ελέγξουν τις εσωτερικές τους τάσεις, ίσως να προσκολληθούν προς τα αρνητικά και απογοητεύτηκα σενάρια.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, ο Άρης στο ζώδιό σου σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω είναι πιθανό να προκαλέσει αντιδράσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που καλό είναι να αποφύγεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο σε βοηθά να ξεπεράσεις ανασφάλειες και να βρεις την αισιοδοξία σου.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να αφήσεις την ένταση μακριά από την σχέση και να δείξεις αποζημίωση και αισιοδοξία σε αυτά που μπορείς να προσφέρει στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η έντονες νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν στη ζωή σου απογειώνοντας τον συναισθηματισμό και τον αισθησιασμό.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Εμπόδια μπορεί να υπάρξουν από ανωτέρους του στον επαγγελματικό χώρο που θα σε απογοητεύσουν και πιθανά να σε οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις. Μην αφήσεις τον εκνευρισμό να σε κυριεύσει και την απογοήτευση να σε αποτρέψει από τα οποία σχέδιά σου. 

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, ο Άρης στον Κριό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω ενισχύει δυσάρεστα παρασκηνιακές διεργασίες στις οποίες θα αντιδράσεις με απόλυτο τρόπο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο και δημιουργεί μοναδικές προϋποθέσεις διασκέδασης με το πρόσωπο που αγαπάς.

Αισθηματικά

Η κυκλοθυμία μπορεί να μείνει στην άκρη και να αφήσει τον εαυτό σου ώστε να απολαύσει υπέροχες στιγμές που θα εκτοξεύσουν τη σχέση σου στα ύψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η η επικοινωνία και η διασκέδαση θα παίξει σημαντικό ρόλο ώστε να προσεγγίσεις νέο πρόσωπο που σου κεντρίζει έντονα το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Παρασκηνιακές διεργασίες εις βάρος σου στον εργασιακό χώρο μπορεί να δημιουργήσουν έντονη απογοήτευση και κυκλοθυμία. Είναι απαραίτητο να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες και συμπεριφορές δείχνοντας αυτοπεποίθηση και πίστη σε αυτά που μπορείς να προσφέρεις.

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, ο Άρης στον Κριό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω είναι πιθανό να φέρει αντιδικίες με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο σε βοηθάει να εκφράσεις οικονομικές απαιτήσεις στον επαγγελματικό χώρο που μπορεί να ικανοποιηθούν.

Αισθηματικά

Έχεις την ευκαιρία να λύσεις καθημερινά ζητήματα με το ταίρι σου και να αποκαταστήσεις την όμορφη ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να έρθει πρόσωπο που τα φροντίσει να σου δώσει όλα αυτά που έχεις ανάγκη και θέλεις να απολαύσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σημαντικό είναι να μην απογοητευτείς από πιθανά εμπόδια ή υπόγειες συμπεριφορές μπορεί να επηρεάσουν στόχους και φιλοδοξίες που έχεις. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες για συζητήσεις που μπορούν να εξελιχθούν ιδανικά ώστε να κερδίσεις οικονομικά αυτά θεωρείς ότι το αξίζουν

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, ο Άρης στον Κριό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και αυξάνει κατακόρυφα την ένταση στο επαγγελματικό περιβάλλον δημιουργώντας κόντρες με τους ανωτέρους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε βοηθά να βρεις την ισορροπία και την αισιοδοξία μέσα από τη σχέση σου.

Αισθηματικά

Το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες δείχνοντας σου αγάπη. Φρόντισε να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η το πάθος δείχνεις λειτουργεί σαν μαγνήτης σε πρόσωπα που ενθουσιάζονται από τη συμπεριφορά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς η ένταση κυριαρχεί και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιπαραθέσεις ή εμπόδια που προκαλούνται από συνεργάτες σου. Φρόντισε να ξεπεράσεις τις οποίες διαφωνίες ή προκαταλήψεις κρατώντας χαμηλούς τόνους.

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, ο Άρης στον Κριό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να οδηγήσει σε εμμονικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο σε βοηθά να λύσεις οικογενειακά ζητήματα που σε έχουν πληγώσει παλαιότερα.

Αισθηματικά

Ρομαντισμός και έντονη ευαισθησία δημιουργούν ένα μοναδικό σκηνικό που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις την όποια νευρικότητα και θα απολαύσεις την παρέα του συντρόφου σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία με πρόσωπο που έρχεται για να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τραύματα από το παρελθόν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Εμπόδια μπορεί να υπάρξουν σε μελλοντικές φιλοδοξίας ή προτάσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό. Οι καθημερινές υποχρεώσεις φορτίζουν ψυχολογικά και συναισθηματικά και αυτό εκδηλώνεται άμεσα στο εργασιακό περιβάλλον με άκρως απότομο και εριστικό τρόπο.

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, ο Άρης στον Κριό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε κόντρες με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σε οικονομικές συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο σε βοηθά να αφήσεις πίσω τις όποιες εντάσεις περνώντας όμορφα με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον.

Αισθηματικά

Έχεις ανάγκη να διασκεδάσεις καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να αποφορτιστεί της. Το ταίρι σου θα είναι εκεί για να σε χαλαρώσει με το χιούμορ για την ευχάριστη διάθεση του. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα αλλάξει τα δεδομένα για στόχους και φιλοδοξίες που έχεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι ανασφάλειες και οι φόβοι σου εντείνονται ιδιαίτερα σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις που σας ενδιαφέρουν άμεσα. Μην επιτρέψεις στη νευρικότητα να πάρει το πάνω χέρι και να επηρεάσει σημαντικά συναλλαγές βάζοντας εμπόδιο σε θετικές εξελίξεις για εσένα. 

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, ο Άρης στον Κριό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω επηρεάζει σημαντικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς αυξάνεται η επιθετικότητα απέναντί σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να βοηθήσει ώστε να πετύχεις το καλύτερο οικονομικό αποτέλεσμα στον επαγγελματικό χώρο.

Αισθηματικά

Είναι απαραίτητο να κρατήσεις χαμηλούς τόνους απέναντι σε εριστικές και επιθετικές διαθέσεις που μπορεί να εκδηλώσει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο δεν αποκλείεται να προκύψει, όμως η ένταση που εκδηλώνει θα λειτουργήσει απογοητευτικά για την όποια πορεία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι απαραίτητο να κατεβάσεις την ένταση και να προσπαθήσεις να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση πιθανές επιθέσεις από συνεργάτες του. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να προστατεύσεις συνεργασίες που είναι σημαντικές για εσένα.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, ο Άρης στον Κριό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές κόντρες στο εργασιακό περιβάλλον. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο δεν σου επιτρέπει να κολλήσεις στην ένταση, αξιοποίησε τις στιγμές για να περάσεις όμορφα.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να χαρείς μοναδικές στιγμές διασκέδασης και πάθους με το ταίρι σου αφήνοντας στην άκρη κόντρες που σε επηρέασαν και χάλασαν την ψυχολογία σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα σε προσελκύουν καθώς η γοητεία σου δημιουργεί ένα μαγνητικό πεδίο γύρω σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δυσκολίες μπορεί να βρεις στην διεκπεραίωση καθημερινών υποθέσεων ή εργασιακών ζητημάτων που έχεις αναλάβει. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα στη δουλειά που θα σε απογοητεύσουν με την απολυτότητα που τους διακρίνει, φρόντισε να το ξεπεράσεις γρήγορα

  

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, ο Άρης στον Κριό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει ανασφάλειες στην επιφάνεια που θα επηρεάσουν σημαντικά την προσωπική σου ζωή. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο σε βοηθά να κλείσεις παλιότερες υποθέσεις οικονομικής φύσεως.

Αισθηματικά

Η αδιαλλαξία θα παίξει αρνητικό ρόλο στη σχέση καθώς δεν μπορείς να εκφράσεις με αρμονικό τρόπο τους φόβους σου δημιουργώντας εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή σε νέες γνωριμίες που μπορεί να φύγουν μακριά σου λόγω της απότομης συμπεριφοράς που έχεις. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως που εκκρεμούν εδώ και καιρό με θετικό τρόπο για εσένα. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις την έντονη διαίσθηση σου και το επιχειρηματικό δαιμόνιο που θα σου δώσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, ο Άρης στον Κριό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στο ζώδιό σου μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις με οικογενειακά πρόσωπα που θα σε απογοητεύσουν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο δεν αποκλείεται να φέρει σημαντικές γνωριμίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Αισθηματικά

Η φιλική προσέγγιση και η επικοινωνία με το ταίρι σου δημιουργούν την διάθεση να ξεπεράσεις τις δυσκολίες αντιμετωπίζεις με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον κοινωνικό περίγυρο έρχονται πρόσωπα πολλά υποσχόμενα για την προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Συγκρούσεις μπορεί να προκύψουν για θέματα ακίνητης περιουσίας καθώς βρίσκεις εμπόδια στην εξέλιξη τους. Αξιοποίησε πιθανές γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό χώρο που μπορεί να σε φέρουν πιο κοντά σε σημαντικές συνεργασίες άκρως προσοδοφόρες για εσένα.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, ο Άρης στον Κριό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ένταση στο κοντινό σου περιβάλλον. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο σε βοηθά να λειτουργήσεις αρμονικά στον επαγγελματικό χώρο.

Αισθηματικά

Η έντονη νευρικότητα που μπορεί να εκδηλώσεις θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη σχέση αν δεν καταφέρεις να την περιορίσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα, όμως ο τρόπος που επικοινωνείς και συμπεριφέρεσαι θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η ανάγκη για αρμόνια στον επαγγελματικό χώρο κυριαρχεί καθώς με αισιοδοξία και κατανόηση για τους άλλους μπορείς να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στην προσωπική καταξίωση και στην επίτευξη των στόχων σου. Πιθανές είναι οι οικονομικές συζητήσεις.

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, ο Άρης στον Κριό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια σε οικονομικά ζητήματα που θα ενισχύσουν το πείσμα και την αδιαλλαξία. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο εκτοξεύει στα ύψη την αισιοδοξία και το πάθος στην προσωπική σου ζωή.

Αισθηματικά

Δίπλα στο ταίρι σου μπορείς να ξεπεράσεις τις όποιες εντάσεις και να απολαύσεις υπέροχες στιγμές διασκέδασης που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου ανοίγοντας ένα σημαντικό κεφάλαιο χαράς και θετικής σκέψης στα προσωπικά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Εμπόδια μπορεί να έχεις σε οικονομικά σχέδια και αυτό είναι αρκετό για να σε απογοητεύσει. Προσπάθησε να ξεφύγεις από το πείσμα και την αδιαλλαξία που θα δημιουργήσουν κόντρες με τα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Δείξε υπομονή και επιμονή και δεν θα χάσεις.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!