ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 23 Αυγούστου 2020

Ο Άρης βρίσκεται στον Κριό και σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω είναι μία δύσκολη όψη, φέρνει εμπόδια, αντιπαραθέσεις, νευρικότητα. Στις συζητήσεις κάποιοι θα προσπαθήσουν να επιβληθούν και να κυριαρχήσουν, δεν θα λείψουν οι εντάσεις.

Οι αντιδραστικοί χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν τη στάση τους ενδεχομένως να βγάλουν άρνηση. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο, ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες σε θέματα επαγγελματικά.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, το τετράγωνο της Σελήνης στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ψυχρότητα σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Σκορπιό και ασχολείσαι περισσότερο με οικονομικά ζητήματα αφού είναι σημαντικό για εσένα να κλείσεις υποθέσεις.

Αισθηματικά

Προσοχή καθώς η απογοήτευση και η κατήφεια επηρεάζουν σημαντικά τη σχέση σου και δεν αφήνουν τα συναισθήματα να εκδηλωθούν με αμεσότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα που μπορεί να θεωρήσεις ότι λειτουργούν περιοριστικά στον τρόπο που συμπεριφέρεσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Αξιοποίησε τις όποιες ευκαιρίες υπάρξουν σε ότι αφορά την οικονομική σου πορεία καθώς επιχειρηματικές δράσεις και ολοκλήρωση υποθέσεων σε σχέση με τρίτους θα σου δώσουν σημαντικές ανάσες. Προσοχή το πρωί καθώς δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι οι συνεργάτες σου μπαίνουν εμπόδιο σε πιθανές επιδιώξεις που έχεις. 

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, το τετράγωνο της Σελήνης στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω ενισχύει το άγχος και τη νευρικότητα σε καθημερινό επίπεδο δημιουργώντας προβλήματα στη δουλειά. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Σκορπιό και ήρθε η στιγμή να κοινωνικοποιηθείς καθώς επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα.

Αισθηματικά

Είναι απαραίτητο να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να απολαύσεις έντονες στιγμές όπου η συντροφικότητα και το πάθος κ κουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η η γοητεία και ο μαγνητισμός σου δεν μπορούν να αφήσουν αδιάφορά πρόσωπα μέσα από τις παρέες μπορεί να βρεθείς, γεγονός είναι ότι θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εμπόδια στην καθημερινότητα μπορεί να σε απογοητεύσουν, όμως θα πρέπει να δείξεις ψυχικό σθένος και να ξεπεράσει τις δυσκολίες στη δουλειά που μπορεί να σου δίνουν τώρα. Μετά το μεσημέρι αφιέρωσε χρόνο στις συνεργασίες σου καθώς μπορείς να φέρεις τις απαραίτητες ισορροπίες.

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, το τετράγωνο της Σελήνης στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει στο να πάρεις αποστάσεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει λόγω ανασφάλειας. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Σκορπιό και στρέφεις την προσοχή σου σε καθημερινά ζητήματα πόσο δημιουργούν εκνευρισμό.

Αισθηματικά

Είναι προτιμότερο να περιορίσεις την γκρίνια και πιθανή ένταση που σου δημιουργούν οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις καθώς δεν πρέπει να επηρεάσει τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν θα είναι εύκολο να αφήσεις την κούραση στο περιθώριο και να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Γεγονός είναι ότι έχεις αναλάβει αρκετές υποχρεώσεις που μπορεί να δημιουργούν την ανάγκη για αρκετό τρέξιμο. Το ασφυκτικό πρόγραμμα θα σου δημιουργήσει άγχος, όμως θα πρέπει να αντιληφθείς γρήγορα ότι η γκρίνια δεν θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, το τετράγωνο της Σελήνης στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε ένταση και διαπληκτισμούς με πρόσωπο από την οικογένεια. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Σκορπιό και έχεις την ευκαιρία να τα ξεχάσεις όλα και να αφιερώσεις χρόνο στη διασκέδαση και στις παρέες που μπορείς να περάσεις όμορφα.

Αισθηματικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις υπέροχες στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάς, φρόντισε να μην σπαταλήσεις χρόνο σε εγωκεντρικές συμπεριφορές. Αν είσαι αδέσμευτος/η φλερτάρει έντονα και το παιχνίδι της αγάπης μπορεί να φέρει σημαντικά πρόσωπα στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή για να ξεχωρίσεις και να διεκδικήσεις την θέση που σου αξίζει στην επαγγελματική σου ζωή. Προσοχή όμως σε λάθη που μπορεί να προκύψουν λόγω υπερβολών και αμετροέπεια καθώς αυτά θα δώσουν λαβή στους άλλους για να σε σχολιάσουν και να σε κατακρίνουν.

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, το τετράγωνο της Σελήνης στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ζητήματα με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος που θα σε απογοητεύσουν. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Σκορπιό και θέλεις να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένεια και σε πρόσωπα που σου χαρίζουν ζεστασιά και τρυφερότητα.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον όπου ο ρομαντισμός θα απογειώσει τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο και φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να προκύψει μία γνωριμία που θα δημιουργήσει νέες βάσεις στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε εμπόδια που μπορεί να υπάρχουν και αφορούν εμπορικές συνεργασίες ή συναλλαγές πού πιθανά έχεις. Προσπάθησε να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες με ψυχραιμία καθώς οι συγκρούσεις και οι διαφορές που θα προκύψουν δεν αποκλείεται να σε απογοητεύσουν.

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, το τετράγωνο της Σελήνης στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω είναι πιθανό να σε αναγκάσει να περιοριστείς σημαντικά σε οικονομικό επίπεδο. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Σκορπιό και επιδιώκεις να επικοινωνήσεις με πρόσωπο από το κοντινό περιβάλλον που σε καταλαβαίνουν.

Αισθηματικά

Η ανάγκη να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι θα λειτουργήσει βοηθητικά στη σχέση καθώς θα ανεβάσει την διάθεσή σου λόγω της έντονης ανταλλαγής απόψεων με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η όμορφες στιγμές μπορεί να υπάρξουν σε κοντινές σου παρέες που θα σε φέρουν πιο κοντά με πρόσωπα που κεντρίζουν την προσοχή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι πιθανό να υπάρξουν περιορισμοί στα οικονομικά σου που δεν θα σε αφήσουν να ηρεμήσεις, αντίθετα θα σου δημιουργήσουν έντονη ανασφάλεια. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε εμπορικές συνεργασίες και θέματα επικοινωνίας που λειτουργούν πολύ ευνοϊκά για εσένα 

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, το τετράγωνο της Σελήνης στο ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε μπλοκαρίσματα που προέρχονται από το οικογενειακό περιβάλλον. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Σκορπιό και επικεντρώνεις την προσοχή σου στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες.

Αισθηματικά

Δεν σου είναι εύκολο να εκδηλωθείς και αυτό θα επηρεάσει σημαντικά την προσωπική σου ζωή αν δεν είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει την προσοχή καθώς δημιουργεί ένα πλαίσιο σταθερότητας και σοβαρότητας της ζωής σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να σκεφτείς πολύ καλά τι είναι αυτό που μπορεί να σε εμποδίζει ώστε να προχωρήσεις σε συνεργασίες και επαγγελματικούς στόχους που μπορεί να έχεις. Μετά το μεσημέρι με ευκολία μπορείς να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις που θέλεις να τακτοποιήσεις.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, το τετράγωνο της Σελήνης στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να φέρει καταστάσεις του παρελθόντος στην επιφάνεια που σε απογοητεύουν. Μετά το μεσημέρι περνάει στο ζώδιό σου και ξεχνάς όλα αυτά που σε πίεζαν καθώς βγαίνεις με δυναμισμό στο προσκήνιο διεκδικώντας την προσοχή των γύρω σου.

Αισθηματικά

Είναι απαραίτητο να δώσεις τον χρόνο και το χώρο που χρειάζεται το ταίρι σου για να εκφράσει τις δικές του ανάγκες καθώς ο εγωισμός θα δημιουργήσει εντάσεις στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η γοητεύεις τους πάντες με την αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό και πολλοί θα δείξουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι συνεργασίες σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε να προχωρήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή καθώς ο παρορμητισμός και η απερισκεψία μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη που αργότερα θα μετανιώσεις.

  

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, το τετράγωνο της Σελήνης στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να υπάρξει ψυχρότητα με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο που θα σε αναστατώσει. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Σκορπιό και επιδιώκεις να απομονωθείς σκεπτόμενος παλιότερες καταστάσεις που σε πληγώνουν.

Αισθηματικά

Το ταίρι σου θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις την έντονη κυκλοθυμία και να αφήσεις πίσω πιθανές αρνητικές σκέψεις που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν διεκδικώντας και πάλι μία θέση στο πλευρό σου, φρόντισε να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να βρεις εμπόδια σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις σε επαγγελματικό επίπεδο, όμως είναι απαραίτητο να τα ξεπεράσεις με ψυχραιμία. Κλείσε υποθέσεις που εκκρεμούν και μπορεί να σου δημιουργούν άγχος καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις ανάσα.

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, το τετράγωνο της Σελήνης στον Ζυγό με τον Κρόνο στο ζώδιό σου μπορεί να δημιουργήσει προστριβές στο επαγγελματικό περιβάλλον. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Σκορπιό και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να δώσεις χρόνου σε φιλικές παρέες που σε βοηθούν να ξεφύγεις από τις πολλές υποχρεώσεις.

Αισθηματικά

Μία έξοδος με το ταίρι σου και φιλική παρέα θα δημιουργήσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης που χρειάζεσαι την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό περιβάλλον, θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον η πρωτότυπη και πρωτοποριακή αντίληψη των πραγμάτων.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν θα διστάσεις να γίνεις σκληρός με πρόσωπα από τον επαγγελματικό χώρο που θεωρείς ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν τις πραγματικές σου επιδιώξεις. Μετά το μεσημέρι μπορείς να δρομολογήσεις με ευκολία στόχους και φιλοδοξίες σε όλα τα επίπεδα.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, το τετράγωνο της Σελήνης στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να λειτουργήσει περιοριστικά με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον λόγω καταστάσεων του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Σκορπιό και δείχνουν κανένα ενδιαφέρον για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Αισθηματικά

Άφησε τις υποχρεώσεις έξω από την προσωπική σου ζωή και φρόντισε να χαρείς στιγμές που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις έχοντας το πρόσωπο που αγαπάς στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον εκδηλώνοντας τον θαυμασμό τους για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σημαντικές μπορεί να είναι οι επιλογές που χρειάζεται να κάνεις στην επαγγελματική σου ζωή καθώς οι αυξημένες υποχρεώσεις τρέχουν και απαιτούν λύσεις. Μην διστάσεις να πάρεις αποφάσεις με δυναμισμό που θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις εντυπωσιάζοντας σημαντικά πρόσωπα στο επαγγελματικό περιβάλλον.

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, το τετράγωνο της Σελήνης στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω ενισχύει την κατήφεια και την ανασφάλεια επηρεάζοντας σημαντικά οικονομικές σχέσεις και προσωπική ζωή. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Σκορπιό και σε βοηθά να βρεις το κέφι και την αισιοδοξία σου δημιουργώντας μοναδικές προϋποθέσεις για διασκέδαση.

Αισθηματικά

Η θετική στάση που έχεις απέναντι στο ταίρι σου θα παίξει σημαντικό ρόλο για να ξεπεραστούν οι όποιες αμφιβολίες σας ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες μέρες. Αν είσαι αδέσμευτος/η το αισθησιακό παιχνίδι θα οδηγήσει σε μοναδικές νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν την αισιοδοξία και το πάθος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μην απογοητεύεσαι με οικονομικές υποθέσεις που δεν έχουν την κατάληξη που θέλεις καθώς με ψυχραιμία μπορείς να ξεπεράσεις τα οποία εμπόδια. Είναι σημαντικό να δώσεις την απαιτούμενη προσοχή σε επαγγελματικές προτάσεις που ανοίγουν νέους ορίζοντες σε όλα τα επίπεδα.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!