ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 19 Αυγούστου 2020

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα θα υπάρξει δυνατότητα για ενθουσιασμούς και για θετικές αλλαγές. Αρκετά θα είναι τα ανοίγματα τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στον αισθηματικό, ωστόσο οι περιστάσεις θα απαιτούν αυτοσυγκράτηση. 

 Θα πρέπει να αποφευχθούν οι υπερβολές, οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η αισιοδοξία, αναγκαίο θα είναι να αποφευχθεί η υπερεκτίμηση των ικανοτήτων κυρίως σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα που πραγματοποιείται σήμερα σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, δημιουργικές ασχολίες που σε ενδιαφέρουν, σε ότι αφορά τα παιδιά. Προσοχή καθώς ο υποκειμενισμός και πιθανή ψυχρότητα μπορεί να οδηγήσουν στο να πάρεις αποστάσεις από σημαντικά πρόσωπα για εσένα.

Αισθηματικά

Είναι καθοριστικό να αντιληφθείς ποιες ανάγκες του συντρόφου σου είναι καθοριστικές καθώς είναι σημαντικό να ξεφύγεις από τον εγωκεντρισμό που μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στο πλευρό σου που σε καλεί να δεις με ρεαλιστικούς όρους στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Είναι σημαντικό για εσένα να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που θα σου δοθούν αρκεί να αντιληφθείς ότι πρέπει να ξεφύγεις από υπερβολές και αμετροέπεια που θα ενοχλήσουν. Με σκληρή δουλειά και προσπάθεια είναι γεγονός ότι μπορείς να καταφέρεις ότι βάλεις στο μυαλό σου, να θυμάστε ότι το άγχος δεν θα σε ωφελήσει. 

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα που πραγματοποιείται σήμερα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά την οικογένεια καθώς δεν αποκλείεται να αναλάβεις συγκεκριμένες ευθύνες που θα αναθεωρήσουν σχέδια που είχες σε μελλοντικό επίπεδο. Προσοχή καθώς η κυκλοθυμία και το έλλειμμα αντικειμενικότητας δεν βοηθά να έχεις ξεκάθαρη σκέψη.

Αισθηματικά

Δεν αποκλείεται να πάρεις αποστάσεις από το ταίρι σου θέλοντας να δεις αν καλύπτει την ανάγκη που έχεις για σταθερότητα και τρυφερότητα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σε οδηγήσει να αναθεωρήσεις βασικές νοοτροπίες και προκαταλήψεις που μπορεί να είχε.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σημαντικές ευκαιρίες μπορεί να υπάρχουν σε επαγγελματικό επίπεδο που θα βάλουν βάσεις για μία προσωπική ανάπτυξη μέσα από ώριμη και ρεαλιστική προσέγγιση. Είναι θετικό ότι μπορείς να κατανοήσεις τους άλλους, όμως η τάση του να επικεντρώνεσαι σε ότι καλύπτει εσένα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα που πραγματοποιείται σήμερα σε καλεί να προχωρήσει σε ένα νέο κεφάλαιο σε σχέση με το κοντινό σου περιβάλλον. Όμως δεν αποκλείεται να υπάρχει έντονη καχυποψία και νευρικότητα απέναντι σε δικούς σου ανθρώπους που θα δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου.

Αισθηματικά

Μπορείς να εκφράσεις υπεύθυνα και σοβαρά αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου, προσπάθησε μόνο να ξεφύγεις από εγωκεντρικές συμπεριφορές και απόψεις που θα ενοχλήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου πού θα παίξει σημαντικό ρόλο ώστε να ξεπεράσεις ανασφάλειες και αμφιβολίες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι πιθανό να υπάρξουν σημαντικές νέες ευκαιρίες σε ότι αφορά εμπορικές συναλλαγές και επικοινωνιακές δράσεις που σε ενδιαφέρουν στα επαγγελματικά σου. Καλά θα κάνεις να ξεφύγεις από την έντονη καχυποψία που μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια στην όποια εξέλιξη τους.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα που πραγματοποιείται σήμερα μπορεί να είναι ένα νέο ξεκίνημα για εσένα σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές του ανάγκες. Δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις πραγματικά σε προσωπικό επίπεδο παίρνοντας αποστάσεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Αισθηματικά

Η υπομονή και η επιμονή σου μπορούν να βοηθήσουν τη σχέση να ξεπεράσει εμπόδια, όμως είναι σημαντικό να μην αφεθείς στο πείσμα που θα ενοχλήσει έντονα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα παίξει σταθερό και μακροχρόνιο ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ξεκαθαρίσματα σε οικονομικό επίπεδο μπορεί να υπάρξουν με τους συνεργάτες σου καθώς φαίνεται να παίρνεις αποστάσεις από τα πράγματα για να εντοπίσεις τι πραγματικά είναι ωφέλιμο για εσένα. Είναι σημαντικό να μην εγκλωβιστείς στην αδιαλλαξία καθώς δεν θα βοηθήσει να βρεθούν οι απαραίτητες λύσεις.

 

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου που πραγματοποιείται σήμερα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Είναι γεγονός ότι ιδιαίτερα στα επαγγελματικά καλείσαι να προσπαθήσεις και να δουλέψεις σκληρά για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στόχους σου.

Αισθηματικά

Ο υποκειμενισμός και η διάθεση να παρεξηγείς με ευκολία αυτά που εκφράζει το ταίρι σου μπορεί να οδηγήσουν στο να πάρετε αποστάσεις, καλό είναι να προστατεύσεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σε βοηθήσει να αναθεωρήσεις σε σημαντικό βαθμό την καθημερινότητα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που μπορείς να πάρεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες και τα επαγγελματικά σου μπορούν να αποδώσουν αρκεί να αφήσεις στην άκρη έντονα υποκειμενικές τάσεις και να δείξεις διάθεση για σκληρή δουλειά. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να επιτυχείς τους επαγγελματικούς σου στόχους.

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα που πραγματοποιείται σήμερα σε καλεί να αφήσεις πίσω σου κάνοντας μία νέα αρχή ζητήματα που εκκρεμούν και σε έχουν πληγώσει. Δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσεις θέματα στην προσωπική σου ζωή που έχουν αφήσει τραύμα μέσα σου.

Αισθηματικά

Ήρθε η ώρα να λύσεις καταστάσεις του παρελθόντος που ταλαιπωρούν τη σχέση σου, ξεκαθάρισε τη θέση σου χωρίς συναισθηματικά ξεσπάσματα και υποκειμενικές διαθέσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να δείξεις τα πραγματικά σου όρια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε επαγγελματικές προτάσεις που μπορεί να δεχθείς καθώς έχεις διάθεση να ωραιοποιήσεις αυτά που ακούς και σου προτείνονται. Φρόντισε να μην υποτιμάς τον εαυτό σου και διεκδίκησε το καλύτερο δυνατό χωρίς παρωπίδες και εγωισμό. 

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα που πραγματοποιείται σήμερα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τις φιλικές σχέσεις, στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, ομαδικές προσπάθειες που θέλεις να συμμετέχεις. Γεγονός είναι ότι οι αυξημένες υποχρεώσεις σε οδηγούν να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις να ακολουθήσεις και τι όχι.

Αισθηματικά

Προσοχή σε αλαζονικές συμπεριφορές και τάσης ανεξαρτησίας που εκδηλώνονται στη σχέση σου και μπορεί να σε οδηγήσουν μακριά από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περίγυρο μπορεί να προκύψουν νέα πρόσωπα, είναι σημαντικό να ξεπεράσεις νοοτροπίες και νόρμες που μπαίνουν εμπόδιο στις εξελίξεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά επαγγελματικά σου καθόλου θέλεις να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε όνειρα που έχεις θέση. Σημαντικό είναι να αναλάβεις τις ευθύνες που χρειάζεται ώστε να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις καθώς η σκληρή δουλειά θα δώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα που πραγματοποιείται σήμερα μπορεί να δημιουργήσει σημαντικές νέες ευκαιρίες στην επαγγελματική σου ζωή που καλείσαι να αξιοποιήσεις. Προσοχή καθώς μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα αυστηρός και σκληρός με τους γύρω σου και αυτό να προκαλέσει ένταση.

Αισθηματικά

Φρόντισε να πάρεις αποστάσεις από το άγχος της δουλειάς και να δώσεις στον/η σύντροφό σου την απαραίτητη προσοχή που χρειάζεται για να υπάρξει ομαλότητα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψουν νέα πρόσωπα, η επικριτικότητα δεν θα αρέσει για αυτό άφησε την στο περιθώριο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις με δυναμισμό σε νέα πράγματα την επαγγελματική σου ζωή. Είναι σημαντικό όμως να ξεφύγεις από το έλλειμμα αντικειμενικότητας και από την αυστηρότητα που μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα με τους ανωτέρους σου.

  

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα που πραγματοποιείται σήμερα σε ωθεί σε νέα ξεκινήματα που αφορούν ζητήματα σε σχέση με το εξωτερικό, θέματα εκπαίδευσης σε ότι αφορά τον έρωτα και την προσωπική σου ζωή. Το έλλειμμα αυτοπεποίθησης θα μπει εμπόδιο στις όποιες εξελίξεις, είναι σημαντικό να πιστέψεις στον εαυτό σου.

Αισθηματικά

Η αισιοδοξία και η θετική πλευρά του εαυτού σου περιορίζεται λόγω των προσωπικών σου ανασφαλειών, κάτι που μπορεί να επηρεάσει άμεσα τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να πατήσεις στα πόδια σου δείχνοντας την πραγματική του αξία. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πολλά όνειρα και σχέδια μπορεί να υπάρχουν σε επαγγελματικό επίπεδο, όμως οικονομικά ζητήματα δεν αποκλείεται να μπουν εμπόδιο και αυτό να σε απογοητεύσει. Μην χάνεις την αισιοδοξία σου και επικεντρώσου σε πιθανές προτάσεις που ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά σου. Η προσωπική σου εξέλιξη στον επαγγελματικό στίβο είναι ο στόχος.

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα που πραγματοποιείται σήμερα σε οδηγεί σε μία νέα αρχή σε ότι αφορά ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Η ξεκάθαρη στάση σου θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από το έλλειμμα καχυποψίας που μπορεί να σε ταλαιπωρήσει.

Αισθηματικά

Δεν θα διστάσεις να δείξεις τα όριά σου στο πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου ξεφεύγοντας από ανασφάλειες και αμφιβολίες που μπορεί να επηρεάζουν σημαντικά την ψυχολογία σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σε αναστατώσει και θα σε βοηθήσει να ωριμάσεις και να κοιμηθείς σημαντικά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικές κινήσεις σε απασχολούν έντονα κακό σε ενδιαφέρει να προχωρήσεις σε νέες καταστάσεις που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη. Καλά θα κάνεις να πάρεις αποστάσεις από τα πράγματα και να δεις αντικειμενικά και ρεαλιστικά τι μπορούν να σου προσφέρουν οι συμφωνίες αυτές.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα που πραγματοποιείται σήμερα μπορεί να οδηγήσει σε ένα νέο κεφάλαιο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα σε βαραίνουν και επηρεάζουν και την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

Αισθηματικά

Ξεκαθάρισε στο ταίρι σου αντικειμενικά και ρεαλιστικά τι είναι αυτό που μπορεί να σε έχει πληγώσει το παρελθόν ώστε να καταφέρεις να το αφήσεις πίσω σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου πού θα τονίσει την ανάγκη να αντιμετωπίσεις και να κλείσεις και πάμε από το παρελθόν που ακόμα σε ταλαιπωρούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανοίγει ένας νέος κύκλος σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου, είναι σημαντικό όμως να μην αφήσεις αμφιβολίες και προκαταλήψεις να επηρεάσουν τις κινήσεις και τις σημαντικές σχέσεις στην επαγγελματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρασκηνιακές διεργασίες, φρόντισε να τις ξεπεράσεις δείχνοντας αυτοπεποίθηση. 

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα που πραγματοποιείται σήμερα σε οδηγεί σε μία νέα αρχή σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη δουλειά σου. Είναι γεγονός ότι μπορεί να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχεις θέσει στη ζωή σου.

Αισθηματικά

Μην επικεντρώνεσαι μόνο σε υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις στην καθημερινότητα, αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου καθώς αυτό θα λειτουργήσει ανακουφιστικά και για εσένα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να δείξουν το έντονο ενδιαφέρον που έχουν θέτοντας γερές βάσεις για το μέλλον.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εξελίξεις μπορεί να υπάρχουν σε ότι αφορά την εργασιακή του πορεία καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες. Προσοχή σε υποκειμενισμός και νευρικότητα που μπορεί να οδηγήσουν σε σπασμωδικές αντιδράσεις. Πάρε χρόνο για να δεις αν οι προτάσεις αυτές σχετίζονται με τις φιλοδοξίες σου.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!