GOSSIP

Η Ιωάννα Τούνη μπήκε σε καραντίνα

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, φέτος το καλοκαίρι ήταν πολύ δραστήρια, αφού έκανε διακοπές σε Κρήτη, Μύκονο, Σαντορίνη και Χαλκιδική και τώρα ανακοίνωσε πως μπήκε σε καραντίνα.

Συγκεκριμένα τώρα που έχει επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη, μια πόλη που τις τελευταίες μέρες διατηρεί σταθερά, την αρνητική πρωτιά στην εμφάνιση νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα, η ξανθιά επιχειρηματίας αποφάσισε να μπει οικειοθελώς σε καραντίνα.

Όπως εξήγησε η Ιωάννα Τούνη, την ίδια απόφαση έχουν λάβει και άλλοι φίλοι της προκειμένου να προφυλάξουν τους γονείς τους και τον περίγυρό τους.

«Δυστυχώς έχουμε πάρα πολλά κρούσματα σε Θεσσαλονίκη και σε Χαλκιδική. Και επειδή άτομα του κύκλου μου (με τα οποία ήρθα σε επαφή πριν κάποιες ημέρες) διαγνώστηκαν ως θετικοί στον Covid, είπαμε με τους φίλους μου να μείνουμε σε «καραντίνα» κάποιες ημέρες, μακριά από τους γονείς μας κλπ, να δούμε μήπως εμφανίσουμε κάποιο σύμπτωμα», ανέφερε συγκεκριμένα η Ιωάννα Τούνη στα instastories της, όπου οι followers της την ρωτούσαν διάφορα πράγματα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!