GOSSIP

H παρουσιάστρια Έλενα Κώνστα βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ και γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός Έλενα Κώνστα ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και λίγο αργότερα, και ο συμπαρουσιαστής της στο ραδιόφωνο Λάμπρος Κωνσταντάρας (ο εγγονός του αείμνηστου ηθοποιού και γιος του δημσιογράφου Δημήτρη Κωνσταντάρα) ανακοίνωσε πως έκανε το τεστ.

Η δημοσιογράφος Έλενα Κώνστα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε γνωστό πως είναι θετική στον κορονοϊό.

Η ίδια ενημέρωσε έτσι, όλους τους ανθρώπους με τους οποίους έχει έρθει σε επαφή, ενώ  τόνισε πως ο λόγος που έκανε τις εξετάσεις ήταν γιατί είχε απώλεια οσμής και γεύσης.

«14 Αυγούστου του 2020. Βγήκα και εγώ θετική στον κορωνοϊό, έχω αγευσία και δεν έχω όσφρηση. Αυτό μου χτύπησε το καμπανάκι και πήγα και έκανα τις εξετάσεις επειδή θα έφευγα την Κυριακή διακοπές και ήθελα να είμαι καθόλα σωστή. Το επικοινωνώ και από τα social media, έτσι ώστε αν κάποιον δεν έχω σκεφτεί ότι μπορεί να ήρθα κοντά ή εσείς αν έχετε έρθει κοντά μου, θέλει να το ξέρει τις τελευταίες ημέρες. Να προσέχετε, να μην το περνάτε αψήφιστα, με την έννοια εγώ δεν είχα τίποτα», είπε χαρακτηριστικά η Ελενα Κώνστα.

Μετά την ανακοίνωσή της, ο αγαπημένος της  Λάμπρος Κωνσταντάρας έγραψε ένα μήνυμα στο προφίλ του στο Facebook: «Για τους ηλι@@ιους τύπου "ΕΛΑ ΡΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΙΟΣ". Περαστικά στο Ελενακι μας και να ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ».

Μάλιστα, ο ίδιος μετά από λίγο ενημέρωσε και αυτός τους διαδικτυακούς του φίλους με μια φωτογραφία, ότι έκανε το τεστ για τον κορονοϊό ώστε να δει αν είναι θετικός ή αρνητικός.

Δείτε τις αναρτήσεις που έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!