ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 14 Αυγούστου 2020

Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Διαστρεβλώσεις, παρεξηγήσεις,  ψευδαισθήσεις.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, ελλοχεύει κίνδυνος για αυταπάτες ψευδαισθήσεις και παραποιήσεις. Σε οικονομικό επίπεδο προσοχή στην παραπλάνηση και στην εξαπάτηση, καλό θα είναι να αποφευχθούν τα ρίσκα και τα μη δοκιμασμένα εγχειρήματα. Στον αισθηματικό τομέα προσοχή στις εξιδανικεύσεις, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για τελικά συμπεράσματα και για οριστικές αποφάσεις.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένα συμπεράσματα για το κοντινό σου περιβάλλον. Αργότερα, το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα σε βοηθά να ισορροπήσεις και να δεις τα πράγματα με ξεκάθαρη μάτια. 

Αισθηματικά

Προσοχή σε ψευδαισθήσεις που μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου, άφησε το χρόνο να δείξει ποια είναι η πραγματικότητα χωρίς συναισθηματικές υπερβολές. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε εντυπωσιάσουν με τις πρωτοβουλίες που θα πάρουν για να σε κατακτήσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερα το πρωί σε πιθανές εμπορικές συνεργασίες και συναλλαγές που έχεις καθώς με ευκολία μπορεί να εξαπατηθείς από πρόσωπα που θέλουν να αξιοποιήσουν την μεταξύ σας γνωριμία. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα μπορέσει να δεις ξεκάθαρα τι είναι αυτό που σε εξυπηρετεί και σε συμφέρει. 

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις για οικονομικά ζητήματα που καλό είναι να αποφύγεις. Αργότερα, το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα σε βοηθά να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να πάρεις σωστές αποφάσεις για τα οικονομικά σου.

Αισθηματικά

Επικεντρώσου στο να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να ξεπεράσεις πιθανά ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα ταλαιπωρούν τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο στο στη ζωή σου που θα σε φέρει αντιμέτωπο με φόβους και ανασφάλειες που πρέπει να ξεπεράσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σημαντικές πρωτοβουλίες μπορεί να πάρεις σε οικονομικά θέματα που σε απασχολούν, όμως είναι προτιμότερο να μην βιαστείς και να μην απαιτείς σε ωραία λόγια και υποσχέσεις που μπορεί να σε ικανοποιήσουν. Είναι απαραίτητο να δείξεις επιμονή και υπομονή για να κάνεις τις καλύτερες δυνατές κινήσεις για εσένα. 

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις για προσωπικά και επαγγελματικά θέματα. Αργότερα, το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα σε βοηθά να ξεπεράσεις πιθανή απογοήτευση και συναισθηματισμό, η αυτοπεποίθηση κυριαρχεί σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Αισθηματικά

Μπορείς να επικεντρωθείς σε κοινούς στόχους που πιθανά έχεις με το ταίρι σου καθώς θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε από κοινού σε μία νέα βάση που σας ικανοποιεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να υπάρξουν στη ζωή σου που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις ποια σχέδια σου σε ικανοποιούν απόλυτα και ταιριάζουν σε μία νέα σχέση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε επιλογές που πρέπει να κάνεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς είναι εύκολο να τρέφεις αυταπάτες και ψευδαισθήσεις για πρόσωπα που θέλουν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου. Αργότερα με ευκολία μπορείς να αντιληφθείς ποιες είναι οι ιδανικές αποφάσεις για εσένα.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύει την εσωστρέφεια και την μελαγχολία. Αργότερα, το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα σε βοηθά να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και να δείξεις αποφασιστικότητα πιστευόταν στον εαυτό σου.

Αισθηματικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με το ταίρι σου καθώς συναισθηματικά ξεσπάσματα δεν θα βοηθήσουν να επικρατήσει ηρεμία και αρμονία στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και υπόσχονται πολλά, είναι καλύτερο να κρατήσεις μικρό καλάθι για να δεις πραγματικά αν τα εννοούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανό είναι να επιδιώξεις να κλείσεις θέματα που εκκρεμούν και μπορεί να σε φορτίζουν ψυχολογικά, είναι σημαντικό όμως να ξεφύγεις από αυταπάτες και παιχνίδια μυαλού που δεν σου επιτρέπουν να συγκεντρωθείς απόλυτα. Είναι απαραίτητο να πιστέψεις στον εαυτό σου και να ανεβάσεις κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου κάτι που θα επηρεάσει τις επαγγελματικές σου επιλογές.

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να θολώσει τη σκέψη σου σε σχέση με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος. Αργότερα, το εξάγωνο της με τον Ήλιο στο ζώδιό σου σε βοηθά να ξεφύγεις από αυταπάτες και να διεκδικήσεις με αυτοπεποίθηση αυτά που θέλεις από τον φιλικό περίγυρο.

Αισθηματικά

Μπορείς να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό από τη σχέση σου καθώς είναι βέβαιο ότι έχεις να προσφέρεις πολλά και αυτό μπορεί να το αντιληφθεί άμεσα το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα σε βοηθήσει να δραστηριοποιηθείς σε πνευματικό επίπεδο ανοίγοντας νέους ορίζοντες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να μην βιαστείς βγάζοντας συμπεράσματα για πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεται καθώς δεν αποκλείεται να σου δίνουν λανθασμένη εντύπωση και τελικά να απογοητευτείς. Στην διάρκεια της ημέρας θα δεις ξεκάθαρα ποιες είναι οι προθέσεις τους. Ο δυναμισμός που σε διακρίνει θα βοηθήσει να πάρεις απαραίτητες πρωτοβουλίες επαγγελματικού χαρακτήρα μακριά από όσους προσπαθούν να σε επηρεάσουν.

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένα συμπεράσματα σε ότι αφορά την επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Αργότερα, το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα σε βοηθά να εναρμονίσεις λογική και ευαισθησία και να ξεπεράσεις πιθανές απογοητεύσεις.

Αισθηματικά

Ρεαλισμός και τρυφερότητα που χαρακτηρίζουν σήμερα και αυτό είναι άδικο για να ικανοποιήσεις το ταίρι σου με το ενδιαφέρον που δείχνει. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα που εμπλέκονται στην καριέρα σου δείχνουν άμεσα το ενδιαφέρον τους και φέρνουν στην επιφάνεια την τρυφερότητα και τις προσωπικές σου ανασφάλειες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να αποφύγεις βιαστικές επιλογές που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη στην επαγγελματική σου ζωή λόγω προσώπων που θα προσπαθήσουν να δώσουν λανθασμένη εντύπωση για συγκεκριμένες καταστάσεις. Διαισθητικά μπορείς να καταλάβεις ποιες αποφάσεις σου είναι οι ενδεδειγμένες και πρέπει να ακολουθήσεις. 

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις και αυταπάτες για πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Αργότερα, το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα σε βοηθά να ισορροπήσεις και να περάσεις όμορφα με πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο.

Αισθηματικά

Η ημέρα είναι ιδανική για δράσεις με το ταίρι σου που θα σας φέρουν πιο κοντά και θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε πιθανές αντιπαραθέσεις που προβληματίζουν τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα σου κεντρίσουν την προσοχή και θα απογειώσουν το πάθος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι πιθανό να οδηγηθεί σε λανθασμένες επιλογές από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Είναι προτιμότερο να μην βιαστείς σε επαγγελματικό επίπεδο να πάρεις αποφάσεις αν δεν είσαι βέβαιος έχοντας ρεαλιστική προσέγγιση στα πράγματα. Η συνεργασία σου μπορούν να αποδώσουν πολλά αρκεί να κινηθείτε σε παράλληλη κατεύθυνση.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές οικονομικής φύσεως. Αργότερα, το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα σε βοηθά να ξεφύγεις από τις αυταπάτες και να λειτουργήσεις με ρεαλισμό και ένστικτο.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να μην επηρεαστείς από ψευδαισθήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα σε σχέση με την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η δείξε προσοχή σε νέα πρόσωπα που σε προσεγγίζουν καθώς ο συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε εξιδανικεύσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικές επιλογές θα πρέπει να υπάρχουν σε ότι αφορά οικονομικά συστήματα και επιχειρηματικές δράσεις ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες. Δεν αποκλείεται να προσπαθήσουν κάποιοι να δώσουν λάθος κατεύθυνση κρύβοντας τα πραγματικά τους κίνητρα. Είναι προτιμότερο να μην βιαστείς αν δεν είσαι βέβαιος.

 

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αποκλείεται να δημιουργήσει σημαντικές αυταπάτες σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αργότερα, το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα σε βοηθά να ξεφύγεις από την απογοήτευση και να αντιμετωπίσεις με αυτοπεποίθηση ζητήματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Αισθηματικά

Μην έχεις παράλογες απαιτήσεις από το ταίρι σου καθώς οι ψευδαισθήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις που θα βλάψουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου φρόντισε να είσαι ρεαλιστής και ξεκάθαρος χωρίς να ωραιοποιήσεις αυτά που μπορούν να σου προσφέρουν. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι απαραίτητο να μην βιαστείς για νέες συνεργασίες ιδιαίτερα το πρωί καθώς θα είναι πολύ εύκολο να εξαπατηθείς από πρόσωπα που θέλουν να μην έχεις ξεκάθαρη εικόνα για τα συγκεκριμένα επαγγελματικά βήματα. Η πορεία της ημέρας θα σε βοηθήσει να δεις με αντικειμενικούς όρους ποια συνεργασία μπορεί να εξυπηρετήσει τα δικά σου συμφέροντα.

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε λάθος επιλογές στην καθημερινότητα. Αργότερα, το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα σε βοηθά να βρεις λογική και διαίσθηση που θα σε οδηγήσουν σε σωστές λύσεις.

Αισθηματικά

Η υπερβολή για την λεπτομέρεια μπορεί να οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα που θα επηρεάσουν αρνητικά την σχέση σου, προσπάθησε να το αποφύγεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψουν νέα πρόσωπα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, μην δείξεις εμπιστοσύνη σε αυτούς που υπόσχονται πολλά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι πιθανό να υπάρχουν πρόσωπα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θέλουν να σε κατευθύνουν λανθασμένα. Ιδιαίτερα το πρωί καλό είναι να μην προχωρήσεις σε αποφάσεις καθώς δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων ή έχεις την ανάγκη να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις, κάτι που θα λειτουργήσει εις βάρος σου.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αποκλείεται να δημιουργήσει εντάσεις λόγω υπερευαισθησίας στην προσωπική σου ζωή. Αργότερα, το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα σε βοηθά να ισορροπήσεις και να ξεπεράσεις πιθανά προβλήματα με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου.

Αισθηματικά

Οι αυταπάτες μπορεί να οδηγήσουν σε συναισθηματικά ξεσπάσματα που θα πληγώσουν τη σχέση, δώσε χρόνο για να καταλάβεις αυτά που πραγματικά νιώθει το ταίρι σου για εσένα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα φαίνονται ιδανικές για εσένα, κατά τη διάρκεια της ημέρας θα ανακαλύψεις αν πραγματικά είναι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να αξιοποιήσεις την ημέρα για να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορούν να ωφελήσουν σημαντικά τις συνεργασίες σου, όμως είναι απαραίτητο να μην ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις καθώς αυτό θα λειτουργήσει αρνητικά στους επαγγελματικούς σου στόχους. 

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου ενισχύει την κυκλοθυμία και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα οικογενειακό επίπεδο. Αργότερα, το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα σε βοηθά να λειτουργήσεις ρεαλιστικά βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Αισθηματικά

Προσοχή σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να επηρεάσουν δυσάρεστα την προσωπική σου ζωή. Είναι απαραίτητο να μπεις με αντικειμενικό πρίσμα την πραγματικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να δημιουργήσουν ένα ιδεατό σκηνικό σε προσωπικό επίπεδο, καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να κινηθείς με ιδανικό τρόπο σε ότι αφορά εργασιακό περιβάλλον και πιθανές υποχρεώσεις που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο πιθανές εξελίξεις που αφορούν οικονομικά ζητήματα. Οι διεκδικήσεις σου μπορεί να ικανοποιηθούν.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!