ΖΩΔΙΑ

Μάθε πως επηρεάζει όλα τα ζώδια η Αφροδίτη στο Καρκίνο

H Αφροδίτη, ο πλανήτης της χαράς και του έρωτα, θα βρίσκεται στο Καρκίνο μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου και θα χαρίσει ευχάριστες στιγμές, ερωτικές επανασυνδέσεις και ξεκαθαρίσματα, εκπλήρωση επιθυμιών του παρελθόντος και φυσικά πολύ συναίσθημα και έντονους έρωτες.

Παρόλο που η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, μπορεί να χαρακτηριστεί αρκετά “γενναιόδωρη” σημαντικό ωστόσο είναι να μην αφήσεις την υπερβολή του συναισθήματος να σε παρασύρει σε λάθη.  Ποια είναι όμως αυτά τα λάθη; Είναι πολύ πιθανό να εκδηλωθούν και να εκφραστούν “τραύματα” του παρελθόντος, να κυριαρχήσει κυκλοθυμία που προέρχεται από το αίσθημα της ανασφάλειας ή και του φόβου της απώλειας, να υπάρξουν συναισθηματικά καταπιεστικές καταστάσεις ή και προσκολλήσεις σε μνήμες, υποθέσεις, ανθρώπους του παρελθόντος.

Ποιες όψεις θα σχηματίσει  η Αφροδίτη με τους υπόλοιπους πλανήτες και ποια θα είναι η επιρροή τους;

  • 18 Αυγούστου –  Αφροδίτη εξάγωνο με Ουρανό: Ευχάριστες εκπλήξεις, γνωριμίες, ευκαιρίες για διασκέδαση αλλά και απρόβλεπτες εξελίξεις στα ερωτικά αφορούν κυρίως τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς και Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους που γεννήθηκαν στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου τους αλλά και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 10η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.
  • 26- 27 Αυγούστου – Αφροδίτη αντίθεση με Δία και τρίγωνο με Ποσειδώνα:  Μέρα γεμάτη τρυφερότητα, ρομαντισμό, ζεστασιά και συναισθηματισμό. Οι ανθρώπινες σχέσεις μπορούν να αναζωπυρωθούν ενώ η ενασχόληση με καλλιτεχνικές δραστηριότητες μπορούν πραγματικά να φέρουν αρμονία, χαρά και ικανοποίηση. Νέοι έρωτες θα σημάνουν τώρα την έναρξη ρομαντικών ειδυλίων , ενώ κυρίαρχη θα είναι και η ασυγκράτητη παρορμητική διάθεση για απόλαυση , διασκέδαση και έρωτα! Τα ζώδια που επηρεάζονται θετικά είναι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες  και Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 17-19 των παραπάνω ζωδίων.
  • 30 Αυγούστου– Αφροδίτη σε αντίθεση με Πλούτωνα: Μοιραίες στιγμές για τις σχέσεις των Κριών, Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων του 3ου δεκαημέρου καθώς και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 22η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Τα πάθη διεγείρονται και παρασύρουν σε μεγάλες συναισθηματικές εκφράσεις, οι οποίες ωστόσο είναι να απαραίτητο να χαλιναγωγηθούν για να μην εκδηλωθούν ζήλιες, καταπιεστικές τάσεις, ίντριγκες, παρασκήνια και ρήξεις.
  • 2 Σεπτεμβρίου – Αφροδίτη αντίθεση με Κρόνο: Κάποιες επιθυμίες για να μπορέσουν να γίνουν πραγματικότητα χρειάζονται θυσίες, κόπο, χρόνο αλλά και … δοκιμασία! Αυτή την ημέρα οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου θα νιώσουν πιο πιεστικές τις συνθήκες γύρω τους τόσο σε θέματα που αφορούν τα αισθηματικά όσο και στα οικονομικά.  Επηρεάζονται και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 25η  μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου …

Κριός : Είναι μία καλή ευκαιρία να γεφυρώσεις το χάσμα ανάμεσα σε εσένα και σε αγαπημένα πρόσωπα, να δώσεις και να πάρεις αγάπη, να κατασταλλάξεις στο τί είναι αυτό που πραγματικά ζητά η ψυχή σου αλλά και να επαναφέρεις το κλίμα ζεστασιάς στις σχέσεις σου! Ανανεώσεις στο χώρο του σπιτιού ευνοούνται!

Ταύρος: Σε αυτή την περίοδο ευνοούνται ιδιαίτερα οι μετακινήσεις με το σύντροφο, οι επικοινωνίες και οι εκ βαθέων εξομολογήσεις που θα σου προσφέρουν χαρά, ικανοποίηση, ενώ δεν λείπουν και οι ευκαιρίες για νέα φλερτ που έχουν πινελιές ρομαντισμού! Οι σκέψεις σου αλλά και ο τρόπος έκφρασης σου αποκτούν περισσότερο ζεστασιά και τρυφερότητα.

Δίδυμος: Αποχαιρετώντας την Αφροδίτη από το ζώδιο σου είσαι πλέον σε ετοιμότητα να εκτιμήσεις καλύτερα τι είναι σημαντικό για σένα, ποιες είναι οι αξίες σου, τι έχεις δίπλα σου , τι σου ανήκει και τι θέλεις να παραμείνει δίπλα σου! Μπαίνεις σε μία καλή περίοδο και για τα οικονομικά σου όπου μπορείς να καλύψεις τα κενά που είχαν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα….

Καρκίνος: Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου λοιπόν και εσύ στην καρδιά του καλοκαιριού ανανεώνεσαι, ομορφαίνεις, μαγνητίζεις και περνάς όμορφες στιγμές. Η αισθηματική σου ζωή ανανεώνεται, οι ευκαιρίες για χαρά, απόλαυση, ανεμελιά παρέα με αγαπημένα πρόσωπα είναι πιο γενναιόδωρες …Αναγνωρίζεις καλύτερα τι είναι αυτό που θέλεις και επικεντρώνεσαι σε τρόπους που θα κάνεις τη ζωή σου πιο όμορφη!

Λέων : Ένα κύμα νοσταλγίας έρχεται για να σε παρασύρει αυτό το διάστημα στην θάλασσα του συναισθήματος, της αναπόλησης, της ανάγκης να βρεθείς κοντά σε αυτό που πραγματικά αγαπάς πολύ! Αντιλαμβάνεσαι ότι οι σχέσεις θέλουν θυσίες και είσαι σε ετοιμότητα να δώσεις άνευ όρων και κανόνων την αγάπη σου! Δεν λείπει ωστόσο και το παρασκήνιο, το κρυφό, το μυστικό, ίσως όμως αρκετές στιγμές εσύ ο ίδιος να μην θέλεις να κάνεις γνωστές τις εξελίξεις που υπάρχουν στην αισθηματική σου ζωή

Παρθένος: Η κοινωνική σου ζωή τονώνεται σημαντικά σε αυτό το διάστημα του έτους και έρχεσαι σε επαφή με φίλους καρδιακούς, φίλους που τους νιώθεις σαν οικογένεια και περνάς όμορφες στιγμές. Ικανοποιούνται οι προσδοκίες σου, εκπληρώνονται κάποια σχέδιά σου, η αισθηματική σου ζωή έχει περισσότερες ευκαιρίες για ρομαντισμό, ικανοποίηση, και εκπλήρωση! Φλερτ μέσα από κοινωνικό κύκλο ευνοούνται!

Ζυγός: Στην καρδιά του καλοκαιριού εσύ δίνεις μεγαλύτερη έμφαση στην κοινωνική σου εικόνα και σε τρόπους που θα την βελτιώσεις ! Η δημιουργικότητά σου αποτελεί το κλειδί για την επίτευξη των στόχων σου, ενώ σε αυτή την περίοδο του έτους δίνεις έμφαση για την βελτίωση συνθηκών και στην καριέρα σου!

Σκορπιός: Η Αφροδίτη από το φιλικό για σένα ζώδιο του Καρκίνου, προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για την επίτευξη των σχεδίων σου. Στα αισθηματικά σου μπορείς τώρα να γεφυρώσεις το χάσμα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε σένα και σε ένα σημαντικό σου πρόσωπο. Ευνοούνται οι έρωτες που προκύπτουν μέσα από ένα ταξίδι, από το διαδίκτυο ή με άτομο που σε χωρίζει απόσταση ή ηλικιακή διαφορά! Βελτιώνεται η επικοινωνία με το σύντροφο, ενώ ένα μακρινό ταξίδι μπορεί τώρα να προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση!

Τοξότης: Φουντώνει ο πόθος σου αυτό το διάστημα, ο οποίος και αφορά έναν έρωτα που μιλά κατευθείαν στα βάθη της ψυχής σου! Η ερωτική σου ζωή γίνεται αρκετά πιπεράτη ετούτη την περίοδο, όμως δεν λείπουν και οι ζήλειες, οι διεκδικήσεις ή και οι χειριστικές διαθέσεις ίσως γιατί οι διαθέσεις θα είναι αρκετά ασυγκράτητες ετούτη την περίοδο! Επιπλέον δέχεσαι ευκαιρίες βελτίωσης των οικονομικών σου ενώ μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα οφειλές, χρέη ή και γραφειοκρατικά ζητήματα.

Αιγόκερως: Η Αφροδίτη κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου τονώντας το αίσθημα της ζεστασιάς και της συντροφικότητας στις σχέσεις σου! Έχεις την ανάγκη να δώσεις αλλά και να λάβεις αγάπη, δέχεσαι ευκαιρίες τόσο για την βελτίωση των συνθηκών στις σχέσεις σου, όσο και για την δημιουργία μίας νέας σχέσης αν είσαι χωρίς ταίρι! Για σένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, θα υπάρξουν και οι πιέσεις / προκλήσεις εκείνες που θα σου δώσουν το μήνυμα ότι το βαθύτερο ζητούμενό σου είνα να έχεις στο πλευρό σου έναν σύντροφο που μαζί του θα έχεις αρμονία, αγάπη ζεστασιά και οι συνθήκες θα σε αναγκάσουν να πάρεις αποφάσεις!

Υδροχόος: Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου λοιπόν έρχεται για να βελτιώσει τις συνθήκες στην καθημερινότητά σου. Εσύ ασχολείσαι περισσότερο με την διατροφή σου, με την φυσική σου κατάσταση, με θέματα που αφορούν την ευεξία σου! Ζητούμενό σου είναι να επαναφέρεις την αρμονία στη ζωή σου! Στην αισθηματική σου ζωή ευνοούνται έρωτες που έχουν γεννηθεί μέσα σε χώρο εργασιακό!

Ιχθύς: Μία εκπληκτική περίοδος ανοίγεται για τα αισθηματικά σου, έτσι λοιπόν στην καρδιά του καλοκαιριού μπορείς πραγματικά να περάσεις υπέροχες στιγμές, γεμάτες συναισθήμα, τρυφερότητα, ζεστασιά, ρομαντισμό! Ευνοούνται νέοι έρωτες, αναθέμανση σε παλαιές ερωτικές σχέσεις, απόλαυση και ικανοποίηση μέσα από δραστηριότητες που σε γεμίζουν! Επιπλέον οι γονείς έχετε να πάρετε χαρές από τα παιδιά σας.

 

Πηγή: astrokouskous.oroskopos.gr

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!