ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 10 Αυγούστου 2020

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό. Εξάρσεις, απωθημένα, παρορμητικές αποφάσεις.

Ο Ερμής βρίσκεται στον Λέοντα και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξουν όσοι βιώνουν ασφυκτικές ή καταπιεστικές συνθήκες είτε στον επαγγελματικό τους χώρο, είτε στην αισθηματική τους σχέση. Η συσσωρευμένη πίεση θα ωθήσει σε ενέργειες αντιδραστικές, δεν θα λείψουν οι εξάρσεις και τα ξεσπάσματα.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες επιδιώκοντας την κάλυψη σου σε όλα τα επίπεδα. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο το πρωί δημιουργεί όμορφη ατμόσφαιρα με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος που την απολαμβάνεις στο έπακρο. 

Αισθηματικά

Ρομαντισμός και πάθος μπορούν να απογειώσουν τη σχέση και να λειτουργήσουν σαν αέρας φρεσκάδας στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία καθώς η γοητεία η τρυφερότητα που αποπνέεις εντυπωσιάζουν και λειτουργούν σαν μαγνήτης για νέα πρόσωπα που θέλουν να μπουν στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Οι οποίοι σε πιθανές ευκαιρίες οικονομικής φύσεως που σου δίνονται ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες καθώς μπορείς να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα. Η καλή συνεννόηση και η κατανόηση στις ανάγκες των άλλων θα σε βοηθήσει να βγεις κερδισμένος σε όποια οικονομική συμφωνία σε ενδιαφέρει. 

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και βγαίνεις από την εσωστρέφεια διεκδικώντας περισσότερη προσοχή από τα πρόσωπα που είναι σημαντικά για σένα. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο το πρωί σε βοηθά να απολαύσεις όμορφες στιγμές με το κοντινό σου περιβάλλον που θα απογειώσουν τη διάθεσή σου.

Αισθηματικά

Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στη σχέση καθώς με ευκολία μπορείς να εκφράσει συναισθήματα και ανάγκες και θα γίνουν κατανοητές από το τεστ. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου που μπορούν να καλύψουν τη διάθεση για διασκέδαση και επικοινωνία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου που θα έχουν ιδανικό αποτέλεσμα για εσένα που μπορείς να δεις και οικονομικά οφέλη από αυτές που θα είναι ικανοποιητικά. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η θετική σκέψη και η κατανόηση που δείχνεις στις ανάγκες των άλλων.

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και είναι πιθανό να επιδιώξεις να απομονωθείς μακριά από όλους λόγω των αναμνήσεων που μπορεί να τριβελίζουν το μυαλό σου. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο το πρωί σε βοηθά να ισορροπήσεις και να βρεις την αυτοπεποίθησή που χρειάζεται για να ξεπεράσεις ότι σε έχει τραυματίσει στο παρελθόν.

Αισθηματικά

Ο συναισθηματισμός εκφράζεται στη σχέση σου με αρμονία και αυτό είναι κάτι που θα απολαύσεις το έπαθλο το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιδιώξουν την επιστροφή τους και πάλι στη ζωή σου, γεγονός είναι ότι νιώθεις πιο έτοιμος από ποτέ για να αντιμετωπίσεις μία τέτοια συνθήκη.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να κλείσεις με ιδανικό τρόπο εκκρεμότητες του παρελθόντος που πιθανά σε απασχολούν έντονα στην επαγγελματική σου ζωή. Μπορείς να εναρμόνισεις λογική και ευαισθησία και να δρομολογήσεις τις όποιες λύσεις αντιλαμβανόμενος και τα θέλω των άλλων ώστε να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το φιλικό του περιβάλλον καθώς έχεις νέες προτάσεις και ιδέες να εκφράσεις. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου το πρωί σε βοηθά να γοητεύσεις σε όποιο περιβάλλον και αν κινηθείς και να εντυπωσιάσεις με την συμπεριφορά σου.

Αισθηματικά

Λειτουργείς μοναδικά με το ταίρι σου καθώς οι κοινοί στόχοι που έχετε θέσει εκφράζουν και τους δύο και αυτό σε καλύπτει απόλυτα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι γεγονός ότι μέσα από το φιλικό περιβάλλον πολύ θα δείξουν ότι εντυπωσιάζονται από την γοητεία και την έντονη κοινωνικότητα σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αξιοποίησε την ημέρα για να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις γοητεύοντας τα πρόσωπα με τα οποία μπορείς να συνεργαστείς. Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις την αλαζονεία και να επικεντρωθείς στην επιτυχία των σχεδίων σου λειτουργώντας ομαδικά σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και αυξάνονται κατακόρυφα οι υποχρεώσεις στην επαγγελματική στέγη, κάτι που μπορεί να σου δημιουργεί άγχος. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο το πρωί σε βοηθά να ξεφύγεις από την ένταση και να κλείσεις υποθέσεις θα μπορούν να σου αποδώσουν σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Αισθηματικά

Πιθανό είναι να υπάρξουν κοινωνικές εκδηλώσεις που χρειάζεται να παρευρεθείς, φρόντισε να έχεις το ταίρι σου δίπλα για να περάσετε μοναδικά μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα πρόσωπο που να απογειώσει τον συναισθηματισμό και την τρυφερότητα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δείχνεις να έχεις την κατανόηση που χρειάζεται για να αντιληφθείς και να δικαιολογήσεις συμπεριφορές που μπορεί να σε εκνευρίζουν στον επαγγελματικό χώρο. Προχώρησε ακάθεκτος τις υποχρεώσεις σου και να είσαι βέβαιος ότι πολλοί θα αναγνωρίσουν τον τρόπο διαχείρισης που έχεις επιλέξει.

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να διασκεδάσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που έχεις να δεις καιρό. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο το πρωί σε βοηθά να δρομολογήσεις σχέδια σε σχέση με στόχους και φιλοδοξίες που έχεις ή με την εκπαίδευση που θα σε απασχολήσει έντονα.

Αισθηματικά

Η αισιοδοξία και η θετική διάθεση θα βοηθήσει η σχέση σου και θα δώσει μοναδικές στιγμές χαράς και ζεστασιάς για εσένα και το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου που θα σε βοηθήσουν να αξιολογήσεις τους στόχους σου και τα μελλοντικά όνειρα που έχεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Εντυπωσιάζεις τους πάντες στον επαγγελματικό χώρο που κινείσαι καθώς καμία δυσκολία δεν μπορεί να σε πτοήσει και αυτό λειτουργεί ευεργετικά και στους γύρω σου. Συνέχισε με πάθος και θετική μάτια να αντιμετωπίζεις επαγγελματικές υποχρεώσεις καθώς είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά σε αυτά που θέλεις να πετύχεις. 

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο δημιουργώντας έντονη εσωτερική αναστάτωση και εκνευρισμό που καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο το πρωί σε βοηθά να ισορροπήσεις και να ξεκινήσεις τη μέρα σου έχοντας στόχο να εντυπωσιάσεις τους πάντες στο πεδίο της καριέρας.

Αισθηματικά

Μπορείς να καταφέρεις να ξεπεράσεις δυσάρεστες σκέψεις και φόβους που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις στη σχέση σου και να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα δημιουργήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να μπεις σε διαδικασία συζητήσεων σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να αμοιφθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό θα δείξει ότι αντιλαμβάνονται οι ανώτεροι σου την σκληρή δουλειά και την υπευθυνότητα που δείχνεις σε ότι αναλαμβάνεις την καριέρα σου.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει η αρμονία. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο το πρωί  ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου και γοητεύεις τους πάντες σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό για εσένα να χαρείς στιγμές έντονου πάθους και αισθησιασμού με το ταίρι σου που θα απογειώσουν τη σχέση σας στα ύψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η ο μαγνητισμός και η γοητεία σου δεν αφήνουν περιθώριο για να περάσεις απαρατήρητος και μπορείς να ελξεις σημαντικά νέα πρόσωπα στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η θετική σου διάθεση θα παίξει σημαντικό ρόλο σε πιθανές συνεργασίες που μπορεί να υπάρξουν και να σου κεντρίζουν την προσοχή. Η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθησή σου θα εντυπωσιάσουν και θα δώσουν την καλύτερη εντύπωση σε πρόσωπα που με ευκολία μπορείς να πείσεις για να συνεργαστείς μαζί τους.

  

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και σε καλεί να διαχειριστείς καθημερινά ζητήματα και εργασιακές υποχρεώσεις που μπορεί να σε φορτίζουν. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο το πρωί σε βοηθά να ξεπεράσεις το άγχος και να βρεις το ψυχικό σθένος να διαχειριστείς ιδανικά όποιες ευθύνες έχεις αναλάβει.

Αισθηματικά

Μην διστάσεις να βάλεις το πάθος στην καθημερινότητά καθώς αυτό θα λειτουργήσει εξαιρετικά ανανεωτικά για την σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία που θα δημιουργήσει συναισθηματική παλίρροια. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι γεγονός ότι δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό για να κλείσεις υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει με άψογο τρόπο. Αυτό είναι βέβαιο ότι θα γίνει άμεσα αντιληπτό από το εργασιακό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε καλύτερη αμοιβή για εσένα. 

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δυναμισμό από ποτέ καθώς είσαι βέβαιος για τον εαυτό σου και για αυτά που μπορεί να δώσεις στους άλλους. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο το πρωί σε βοηθάει να λειτουργήσεις με αρμονία σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου.

Αισθηματικά

Εξαιρετική ιδέα για τη σχέση σου καθώς επικεντρώνεται στο να περάσεις όμορφες στιγμές με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου και να απολαύσεις το πάθος και το ρομαντισμό. Αν είσαι αδέσμευτος/η εντυπωσιάζεις τους πάντες και αυτό είναι βέβαιο ότι θα φέρει νέα πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η γενναιοδωρία σε χαρακτηρίζει και θα παίξει σημαντικό ρόλο σε συνεργασίες και επαγγελματικά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο. Είναι γεγονός ότι δεν θέλεις να έρθεις σε ρήξεις για αυτό δείχνεις απόλυτη κατανόηση στα αιτήματα των γύρω σου καθώς είσαι έτοιμος να καλύψεις κάθε τους αμφιβολία.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και επικεντρώνεις την προσοχή σου στην οικογένεια καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βιώσεις στιγμές ζεστασιάς και τρυφερότητας. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο το πρωί σε βοηθάει να ξεφύγεις από την κυκλοθυμία και να λειτουργήσεις με ιδανικό τρόπο σε καθημερινές υποχρεώσεις που έχει.

Αισθηματικά

Η ανάγκη για σταθερότητα λειτουργεί ενεργητικά στη σχέση καθώς δεν θα διστάσεις να βάλεις πάθος και τρυφερότητα στην καθημερινότητα αλλάζοντας τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να έρθει πρόσωπο που θα ομορφύνει τις καθημερινές τους στιγμές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η διαίσθησή σου είναι έντονη και μπορεί να σε βοηθήσει σημαντικά στο να πάρεις αποφάσεις που θα λειτουργήσουν ιδανικά στον εργασιακό χώρο. Παράλληλα μπορείς να βρεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις με συναδέλφους πού πιθανά σε ενόχλησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. 

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θέλεις να αφιερώσεις χρόνο σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς η επικοινωνία μαζί τους σε απογειώνει. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο το πρωί ανεβάζει κατακόρυφα την αισιοδοξία και λειτουργεί ιδανικά σε εμπορικές συμφωνίες ή πιθανές συναλλαγές που μπορεί να έχεις.

Αισθηματικά

Το κέφι και η ανάγκη για διασκέδαση οδηγούν σε μοναδικές στιγμές όπου τα συναισθήματα ρέουν με ευκολία και δημιουργούν ένα ιδανικό σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα απογειώσει τις ευαισθησίες και θα ανοίξει νέους ορίζοντες μπροστά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μην διστάσεις να προχωρήσεις σε εμπορικά θέματα ή συμφωνίες σε σχέση με την επικοινωνία καθώς μπορείς να έχεις εξαιρετικά αποτελέσματα για εσένα σε όλα τα επίπεδα. Το οικονομικό σκέλος θα παίξει σημαντικό ρόλο αφού μπορείς να εξασφαλίσεις για τον εαυτό σου το καλύτερο δυνατό.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!