ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 8 Αυγούστου 2020

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή. Επικοινωνιακά ανοίγματα, συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, ενισχύεται η αυτοπεποίθηση, η εσωτερική τόνωση και η ανάγκη για δραστηριοποίηση. Προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι παρορμητικοί χαρακτήρες, αναγκαίο θα είναι να ελέγξουν τα συναισθήματά τους τις αντιδράσεις τους και τις εσωτερικές τους τάσεις. Θα πρέπει να αποφευχθούν οι υπερβολές, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι ισορροπημένες. Στον επαγγελματικό τομέα η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για νέα εγχειρήματα, ανοίγει ο δρόμος για επιδιώξεις και διεκδικήσεις.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τις πραγματικές του δυνατότητες σε όλα τα επίπεδα. Δεν θα διστάσεις να πάρει πρωτοβουλίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ικανοποιήσεις όλες τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. 

Αισθηματικά

Προσοχή καθώς ο εγωισμός μπορεί να είναι κακός σύμβουλος για τη σχέση, προσπάθησε να είσαι διαλλακτικός και να ακούσεις τι θέλει το ταίρι σου από σένα. Αν είσαι αδέσμευτος/η η εξωστρέφεια σε εντυπωσιάζει και αυτό είναι αρκετό για να σε πλησιάσουν πολλοί που θέλουν να δείξουν το θαυμασμό τους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Είναι σημαντικό για εσένα να πετύχεις το καλύτερο δυνατό σε συνεργασίες και επαγγελματική ζωή. Παράλληλα όμως να πρέπει να δώσεις χώρο στους συνεργάτες σου να εκφράσουν τις δικές τους ανάγκες καθώς έχεις την διάθεση να επιβληθείς και αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσει ένταση. 

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να κάνεις ένα είδος απολογισμού, κάτι που σε οδηγεί στο να απομονωθείς από το ευρύτερο περιβάλλον σου. Η κυκλοθυμία και ο συναισθηματισμός λόγω των αναμνήσεων που έρχονται στο μυαλό σου είναι έντονα και ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου.

Αισθηματικά

Έχεις πολλά να δώσεις στο ταίρι σου και αυτό είναι κάτι που μπορεί να απογειώσει τη σχέση, φρόντισε να μην είσαι όμως έμπλεος αυταπατών που δεν σου επιτρέπουν να δεις την πραγματικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που να δημιουργήσει έντονο ενδιαφέρον, δώσε χρόνο για να δεις πραγματικά τι θέλει από εσένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Θα δυσκολευτείς να δείξεις απόλυτα συγκεντρωμένος στην καθημερινότητα και κυρίως στο εργασιακό περιβάλλον καθώς το μυαλό ταξιδεύει και δεν είναι εύκολο να επικεντρωθεί σε ρεαλιστικά πράγματα. Προσπάθησε όμως να αντιμετωπίσεις την καθημερινότητα πρακτικά για να μην υπάρξουν λάθη που θα σου στοιχίσουν.

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά σε φιλικές παρέες που σου εξιτάρουν τη σκέψη και σε εμπνέουν να έχεις νέες ιδέες άκρως πρωτοποριακές. Προσοχή σε αλαζονικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου και μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό για εσένα να δείξεις στο πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου ότι θέλεις να λειτουργείτε από κοινού για στόχους και φιλοδοξίες που μπορούν να σας απογειώσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι μία γνωριμία μέσα από τον φιλικό περίγυρο, η εναλλακτική στάση στη ζωή είναι αυτή που σε εντυπωσιάζει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε ότι αφορά όνειρα επαγγελματικής φύσεως που μπορεί να έχεις. Να είσαι βέβαιος ότι εκφράζοντας τις απόψεις σου θα βρει δίπλα σου πρόσωπα που θα σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια. Άλλωστε εσύ ότι η ομαδική προσπάθεια είναι ο δρόμος που θα σε φέρει πιο κοντά στην επιτυχία.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και καλείσαι να αντιμετωπίσεις αυξημένες υποχρεώσεις και ευθύνες στο επαγγελματικό περιβάλλον. Η ένταση είναι αρκετοί για αυτό και θα πρέπει να χαλιναγωγήσεις τα νεύρα σου ώστε να αποφύγεις έντονες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σου.

Αισθηματικά

Μπορείς να απολαύσεις κοινωνικές εκδηλώσεις στις οποίες είσαι προσκεκλημένος έχοντας στο πλευρό σου το ταίρι σου και αφήνοντας στην άκρη το άγχος της καριέρας. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς η ένταση που νιώθεις λόγω των πολλών υποχρεώσεων δεν σου επιτρέπει να χαρείς τις στιγμές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό για εσένα να δείξεις τι μπορείς να πετύχεις καθώς έχεις υπεύθυνη και μεθοδική στάση σε ότι αφορά την επαγγελματική σου πορεία και τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνει. Παράλληλα όμως θα πρέπει να ρίξεις τους τόνους γιατί η ένταση μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις σου με τους ανωτέρους σου δημιουργώντας προβλήματα σε ότι αφορά την εξέλιξή σου.

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις ότι θέλεις καθώς η αισιοδοξία είναι κυρίαρχο στοιχείο στην ψυχολογία σου. Είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέφτεσαι και να συζητήσετε για διάφορα πνευματικά θέματα που σας φέρνουν πιο κοντά.

Αισθηματικά

Μην χάσεις την ευκαιρία για μία απόδραση στην ύπαιθρο με το ταίρι σου μπορεί να ανανεώσει ριζικά τη σχέση σας και να σας βοηθήσει να εκδηλώσετε τα έντονα συναισθήματα σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που έρχεται στη ζωή σου για να αλλάξει ριζικά την κοσμοθεωρία σου στον έρωτα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις πιθανές προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά ζητήματα διαφήμισης και εμπορίου ή επικοινωνίας. Οι δρόμοι που ανοίγονται μπροστά σου είναι σημαντικοί και μπορεί να σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε επαγγελματικά όνειρα που έχεις.

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και υπάρχει από το πρωί έντονη αναστάτωση λόγω της καχυποψίας και των αμφιβολιών που έρχονται στην επιφάνεια. Προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους καθώς η ένταση που σε διακατέχει μπορεί να επηρεάσει προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να αφήσεις την ζήλεια στο περιθώριο καθώς μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στις σχέσεις σου χωρίς επί της ουσίας να υπάρχουν λόγοι. Αν είσαι αδέσμευτος/η η εσωστρέφεια που σε διακατέχει δύσκολα θα σου επιτρέψει να αφεθεί σε νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Παίρνεις δυναμικές πρωτοβουλίες σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν και σχετίζονται με τρίτους. Δεν θα διστάσεις να προχωρήσεις με αποφασιστικότητα στις προσωπικές σου διεκδικήσεις ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό για εσένα. Άκουσε το ένστικτό σου που μπορεί να σε καθοδηγήσει ιδανικά. 

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να ισορροπήσεις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Ο φόβος της μοναξιάς μπορεί να οδηγήσει σε υποχωρητική στάση για αυτό είναι απαραίτητο να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι θα σε ικανοποιήσουν.

Αισθηματικά

Μπορείς να δημιουργήσεις ιδανική ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου καθώς είναι σημαντικό να υπάρχει ηρεμία και αρμονία στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητα σου δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα, πολλοί θα είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι συνεργασίες σου είναι σημαντικές για αυτό και έρχονται στο προσκήνιο με έντονο τρόπο. Είναι γεγονός ότι θα προσπαθήσεις να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες για να είναι όλοι ευχαριστημένοι, να θυμάσαι ότι το να είσαι υποχωρητικός δεν θα σε βοηθήσει να ικανοποιήσεις τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά την καθημερινότητα καθώς το πρόγραμμά σου είναι επιφορτισμένο με πολλές υποχρεώσεις και αγγαρείες. Προσοχή γιατί το άγχος μπορεί να οδηγήσει σε γκρίνια και αναστάτωση που θα επηρεάσει τις σχέσεις με τους συναδέλφους σου.

Αισθηματικά

Η ένταση που νιώθεις λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων μπορεί να επηρεάσει δυσάρεστα τη σχέση σου φρόντισε να μην επηρεάσει την συμπεριφορά σου απέναντι στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον εργασιακό χώρο, είναι απαραίτητο να δείξεις ηρεμία καθώς η νευρικότητα δεν θα έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Υπάρχει ως προς το πρόσωπό σου από το συναδελφικό περίγυρο και αυτό είναι κάτι που μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά στον εργασιακό χώρο για να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις την οποία ένταση νιώθεις. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε όλα αυτά που έχεις να διεκπεραιώσεις και μη χάνεις το χρόνο σε καυγάδες που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.

  

 

 

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα και δημιουργικές δράσεις που κεντρίζουν την προσοχή. Δεν αποκλείεται να νιώσεις έντονα την ανάγκη να απολαύσεις τις στιγμές διασκεδάζοντας με την παρέα σου και πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να απολαύσεις κάθε στιγμή με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου αφήνοντας στην άκρη εγωκεντρικές διαθέσεις που μπορεί να ενοχλήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η γίνεσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε όποια παρέα και αν βρεθείς και αυτό φέρνει δίπλα σου πολλά νέα πρόσωπα. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η ευχάριστη διάθεση και η ανεμελιά που σε διακατέχουν δεν αφήνουν περιθώρια για έντονη επαγγελματική απασχόληση. Γεγονός είναι ότι δεν θέλεις να δουλέψεις σήμερα όμως οι υποχρεώσεις τρέχουν για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτά που πρέπει να διεκπεραιώσεις. 

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και νιώθεις έντονα την ανάγκη να επικεντρωθείς στην οικογένεια για να περάσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα που μπορούν να δημιουργήσουν συνθήκες ασφαλείας και σταθερότητας στη ζωή σου. Προσοχή καθώς ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν τις σχέσεις σου.

Αισθηματικά

Μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά και τρυφερά με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου αφήνοντας στην άκρη πιθανές ανασφάλειες που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κυκλοθυμία και η εσωστρέφεια δεν σου επιτρέπουν να αφιερωθείς στο φλερτ και σε νέες γνωριμίες που μπορεί να έρθουν στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς η ένταση που μπορεί να υπάρξει θα δημιουργήσει προβλήματα με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Είναι σημαντικό να δείξεις ψυχραιμία και διαλλακτικότητα έτσι ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή στα πράγματα.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σου δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον. Θέλεις να απολαύσεις την επαφή και τις συζητήσεις μαζί τους καθώς αυτό σε χαλαρώνει και σε βοηθάει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για ζητήματα που σε απασχολούν στη ζωή σου.

Αισθηματικά

Μία κοντινή απόδραση θα είναι ιδανική για να ξεφύγεις με το ταίρι σου και να περάσετε μοναδικά μαζί δίνοντας ανάσα φρεσκάδας στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον κοντινό περίγυρο μπορεί να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα σου επιτρέψουν την προσοχή με την ευφυΐα και την γρήγορη αντίληψη που έχουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η έντονα επικοινωνιακή σου διάθεση θα βοηθήσει να ανοίξεις νέους διαύλους με πρόσωπα που θέλουν να πραγματοποιήσουν συμφωνίες με εσένα και σχετίζονται με το εμπόριο. Η πειθώ και η γρήγορη αντίληψη που έχεις θα σε βοηθήσουν να κινηθείς ιδανικά και να προχωρήσεις χωρίς προβλήματα σε οποίες συνεργασίες σε ενδιαφέρουν. 

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και στρέφεσαι σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς σου δημιουργούνται έντονες ανασφάλειες. Είναι σημαντικό για εσένα να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε αγχώνουν καθώς αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά στην ψυχολογία σου.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο σε προσωπικό επίπεδο καθώς θα παίξει σημαντικό ρόλο να νιώσεις σταθερότητα δίπλα στον άνθρωπο που έχεις επιλέξει. Αν είσαι αδέσμευτος/η οι αμφιβολίες και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης δεν αφήνουν περιθώρια για έντονο αισθηματικό παιχνίδι που θα δημιουργήσει προϋποθέσεις νέας γνωριμίας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και ζητήματα που μπορεί να σου δημιουργούν ιδιαίτερη ένταση. Έτσι θα καταφέρεις να νιώσεις ότι πατάς γερά στα πόδια σου και θα απαλλαγείς από φόβους και ανασφάλειες που έχεις. Παράλληλα όμως μην καταφύγεις σε περιττά έξοδα που θα επηρεάσουν τον προϋπολογισμό σου αρνητικά.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!