ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 3 Αυγούστου 2020

Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Αλλαγή στον τρόπο σκέψης, διαφοροποιούνται στόχοι και επιθυμίες. 

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου δεν αποκλείεται να φέρει αποκαλυπτικά συμβάντα που θα διαφοροποιήσουν τα δεδομένα. Απαραίτητη θα είναι η προσαρμογή και η αποδοχή, αν οι αντιδράσεις είναι απότομες και ακραίες θα δημιουργηθούν προβλήματα στις σχέσεις.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου που πραγματοποιείται σήμερα δημιουργεί σημαντικές αλλαγές και ανατροπές σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Προσοχή στις απότομες αντιδράσεις που θα έχουν κόστος σε φιλικές σχέσεις και προσωπική ζωή.

Αισθηματικά

Πιθανό είναι να υπάρξουν αποκαλύψεις που θα παίξουν ανατρεπτικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή και θα δημιουργήσουν εντάσεις σε εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η ξαφνική νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα αλλάξει ριζικά τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή, προσοχή γιατί υπάρχει αστάθεια.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συμπεριφορές και γεγονότα που θα ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα και φιλοδοξίες και σχέδια που έχεις. Προσπάθησε να είσαι ήρεμος και να μην επαναστάσεις απλά και μόνο για να αντιδράσεις καθώς αυτό θα έχει δυσάρεστες επιπτώσεις σε κάθε σου επιδίωξη.

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου που πραγματοποιείται σήμερα δημιουργεί έντονη αναστάτωση στην επαγγελματική και οικογενειακή σου ζωή. Είναι απαραίτητο να ξεπεράσεις πιθανές ανατροπές δείχνοντας ψυχραιμία διαφορετικά η ένταση θα κυριαρχήσει οι συγκρούσεις είναι πιθανό να δημιουργήσουν προβλήματα σε όλα τα επίπεδα.

Αισθηματικά

Ένταση που επικρατεί λόγω των γεγονότων στα επαγγελματικά σου μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη σχέση σου, φρόντισε να το αποφύγεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η ξαφνική γνωριμία μπορεί να έρθει μέσα από δημοκρατικό χώρο και να σε βοηθήσει να πετάξουν από πάνω σου οποίες και προκαταλήψεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι γεγονός ότι θα αντιδράσεις απέναντι στο ότι θεωρείς ότι δεν σε καλύψει και λειτουργεί καταπιεστικά στην ψυχολογία σου. Αυτό θα το καταλάβουν  άμεσα η ανώτερη σου καθώς δεν θα διστάσει να δείξεις με έντονο τρόπο τις διαφωνίες σου. Προσοχή καθώς οι συγκρούσεις δύσκολα θα βοηθήσουν να επικρατήσει η ισορροπία.

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου που πραγματοποιείται σήμερα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ένταση με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Αποκαλύψεις από το παρελθόν μπορεί να δημιουργήσουν δυσάρεστη ατμόσφαιρα στις σχέσεις σου.

Αισθηματικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις καθώς ο εκνευρισμός μπορεί να οδηγήσει στο να γίνεις απότομος και αγενής με το ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα έρθουν ξαφνικά για να αλλάξουν την κοσμοθεωρία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά εμπορικά ζητήματα, θέματα διαφήμισης και επικοινωνίας καθώς οι ανατροπές που έρχονται από καταστάσεις που εκκρεμούν θα σε οδηγήσουν στο να αλλάξεις πορεία. Δεν αποκλείεται να πάρεις αποστάσεις από αυτούς που θεωρείς ότι δεν αντιλαμβάνονται το πνεύμα σου.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου που πραγματοποιείται σήμερα σε αναστατώνει έντονα καθώς δημιουργεί σημαντικές αλλαγές σε ότι αφορά την οικονομική και τη συναισθηματική σου κατάσταση. Προσοχή καθώς οι βεβιασμένες κινήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη που θα έχουν σημαντικό κόστος.

Αισθηματικά

Είναι απαραίτητο να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αφήσεις την αδιαλλαξία στην άκρη καθώς ο εκνευρισμός σε οδηγεί και απόλιτότητα που επηρεάζει δυσάρεστα το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα βρεθεί σε νέα γνωριμία καθώς υπερένταση και οι ανασφάλειές δεν σου το επιτρέπουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό να δείξεις ωριμότητα και ψυχραιμία σε πιθανές αλλαγές που μπορεί να προκύψουν οικονομικά σου καθώς θα πρέπει να διαχειριστείς πιθανά έξοδα που έρχονται ξαφνικά και σε αναστατώνουν. Προσοχή σε συναλλαγές που επίσης μπορεί να επιδείξεις σημαντική νευρικότητα καθώς θα οδηγήσει σε συγκρούσεις.

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Υδροχόο που πραγματοποιείται σήμερα ανατρέπει τα δεδομένα που υπάρχουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δεν αποκλείεται να αντιδράσεις σε ότι σε καταπιέζει και να έρθεις σε ρήξη με πρόσωπα που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις πιθανές εντάσεις που επηρεάζουν τη σχέση σου καθώς η αστάθεια θα επικρατήσει δεν θα ωφελήσει ούτε εσένα ούτε το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται κεραυνοβόλα στη ζωή σου πρέπει την δημόσια εικόνα σου, προσοχή γιατί δεν εγγυάται την σταθερότητα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αιφνιδιαστικές υποθέσεις που έρχονται στο προσκήνιο μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στις συνεργασίες σου. Οφείλεις να δείξεις ψυχραιμία και ωριμότητα διαφορετικά είναι γεγονός ότι δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς οδηγώντας σε οριστική ρήξη σημαντικές συνεργασίες στη ζωή σου

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου που πραγματοποιείται σήμερα μπορεί να φέρει κομβικές αλλαγές σε ότι αφορά την καθημερινότητα καθώς δεν αποκλείεται να έρθει στην επιφάνεια ξαφνικά παρασκήνιο εις βάρος σου που θα επηρεάσει σημαντικά την κρίση σου.

Αισθηματικά

Φρόντισε να μην ξεσπάσει στο ταίρι σου όλα αυτά που σε επηρεάζουν την καθημερινότητα δημιουργώντας περαιτέρω προβλήματα για εσένα. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο καθώς η κούραση και η γκρίνια δεν σου επιτρέπει να απολαύσεις τις στιγμές με νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρχει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό για εσένα να κλείσεις υποθέσεις στην καθημερινότητα έρχεται στην επιφάνεια καθώς έρχεται στην επιφάνεια παρασκήνιο κυρίως στον εργασιακό χώρο τους επηρεάζει. Προσοχή καθώς οι εντάσεις μπορεί να οδηγήσουν σε συναισθηματικά ξεσπάσματα που δεν θα σε βοηθήσουν να χειριστείς σωστά τις υποθέσεις σου. 

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου που πραγματοποιείται σήμερα μπορεί να δημιουργήσει ανατροπές στην προσωπική σου ζωή καθώς αποκαλύπτονται πιθανά μυστικά που θα επηρεάζουν σημαντικά. Προσοχή καθώς η ένταση που μπορεί να επικρατήσει θα οδηγήσει σε συγκρούσεις με το ταίρι σου

Αισθηματικά

Αναστάτωση θα επικρατήσει στην προσωπική σου ζωή προσπάθησε να δείξεις ψυχραιμία για να αποφύγεις εντάσεις που θα οδηγήσουν σε οριακές καταστάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η ξαφνική νέα γνωριμία έρχεται και σε αναστατώνει, φρόντισε να μην επενδύσεις συναισθηματικά καθώς δεν υπάρχει η αίσθηση της σιγουριάς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ανατροπές μπορεί να προκύψουν σε ότι αφορά τα σχέδια που μπορεί να έχεις την επαγγελματική σου ζωή. Καλείσαι να δείξεις ψυχραιμία και να διαχειριστεί με απόλυτη σύνδεση όποια ζητήματα έρθουν μπροστά σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι καθώς δεν διστάσεις να ξεσπάσεις σε αυτά.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου που πραγματοποιείται σήμερα μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαγγελματική ζωή. Είναι απαραίτητο να κρατήσει χαμηλούς τόνους καθώς αιφνιδιαστικά γεγονότα να δημιουργήσουν αναταράξεις στο επαγγελματικό και προσωπικό πεδίο.

Αισθηματικά

Είναι απαραίτητο να μην ξεσπάσεις στο ταίρι σου την ένταση που νιώθεις καθώς το πιθανότερο είναι να πάρει αποστάσεις από εσένα και να απογοητευτείς. Αν είσαι αδέσμευτος/η ξαφνικά μπορεί να έρθουν στη ζωή σου νέες γνωριμίες που θα αλλάξουν τα δεδομένα και τον τρόπο σκέψης σου σε προσωπικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να διατηρήσεις την ηρεμία σου καθώς το πιθανότερο είναι να αντιμετωπίσεις αιφνιδιαστικά γεγονότα και ανατροπές σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή. Είναι σημαντικό να κρατήσεις χαμηλούς τόνους διαφορετικά οι συγκρούσεις με τους ανωτέρους σου θα έχουμε δυσάρεστες συνέπειες.

  

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου που πραγματοποιείται σήμερα αλλάζει τα δεδομένα σε ότι αφορά τις κοντινές σχέσεις καθώς έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσεις. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να διατηρήσεις ψύχραιμη στάση για να μην υπάρξουν εντάσεις.

Αισθηματικά

Η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη σχέση, φρόντισε να μην είσαι νευρικός και απότομος με το ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει μέσα από το κοντινό περιβάλλον ξαφνικά στη ζωή σου για να ανατρέψει τον τρόπο που σκέφτεσαι και συμπεριφέρεσαι στις σχέσεις. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους σε συνεργασίες και εμπορικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές που θα δημιουργήσουν ένταση. Είναι σημαντικό να ξεφύγεις από απότομες αντιδράσεις και σπασμωδικές συμπεριφορές που θα σε εκθέσουν.

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου που πραγματοποιείται σήμερα σου μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ξαφνικά ζητήματα που θα σε επηρεάζουν σημαντικά σε οικονομικό επίπεδο. Προσπάθησε να περιορίσεις την ασφάλεια και την αδιαλλαξία που θα οδηγήσουν σε σφοδρές κόντρες.

Αισθηματικά

Δεν πρέπει να εκτονώσεις την ένταση που νιώθεις στο πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου καθώς θα επηρεάσει δυσάρεστα τη σχέση σου και θα δημιουργήσει αστάθεια στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι σημαντικό να συμπεριφερθείς με ηρεμία σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να σου κεντρίσει την προσοχή καθώς οι αμφιβολίες για τον εαυτό σου εκτοξεύονται.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να διαχειριστείς τα οικονομικά σου με σύνεση και να μην μπει σε διαδικασία ρίσκων που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στον προϋπολογισμό σου. Ξαφνικά έξοδα ή ανατροπές σε οικονομικές υποθέσεις που έχει μπορεί να σε προβληματίσουν, φρόντισε να δείξεις ήρεμη προσέγγιση στα πράγματα για να τα ξεπεράσεις.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Λέοντα που πραγματοποιείται σήμερα αναστατώνει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα που θα σε οδηγήσουν να κλείσεις συνεργασίες ή σχέσεις με πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν τη νοοτροπία σου.

Αισθηματικά

Έντονες αντιπαραθέσεις μπορεί να προκύψουν στην προσωπική σου ζωή, προσπάθησε να κρατήσεις ψυχραιμία καθώς οι ισορροπίες είναι απαραίτητες. Αν είσαι αδέσμευτος/η κεραυνοβόλα μπορεί να έρθει νέα γνωριμία, προσοχή σε σπασμωδικές κινήσεις που θα δημιουργήσουν υπερένταση και απομάκρυνση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία νέα ζητήματα που μπορεί να προκύψουν σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου και να αλλάξουν ριζικά τα δεδομένα στην επαγγελματική σου ζωή. Διαφορετικά ο έντονος εκνευρισμός και η ανάγκη να αντιδράσεις θα σε οδηγήσουν σε ρήξεις και απομακρύνσεις από σημαντικά πρόσωπα για εσένα. 

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου που πραγματοποιείται σήμερα φέρνει στην επιφάνεια ξαφνικά ζητήματα του παρελθόντος που καλείσαι να αντιμετωπίσεις άμεσα για να τα ξεπεράσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις τον τρόπο που εκφράζεσαι καθώς μπορεί να είσαι ιδιαίτερα νευρικός και συγκρουσιακός.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις τα συναισθηματικά ξεσπάσματα και την κυκλοθυμία που σε διακατέχουν καθώς θα οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από τα παλιά έρχονται στη ζωή σου για να τονίσουν την ανάγκη να κλείσεις υποθέσεις που ακόμα εκκρεμούν και σε επηρεάζουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να διαχειριστείς με ψυχραιμία ανατροπές στο καθημερινό πρόγραμμα ή επιπλέον υποχρεώσεις που έρχονται ξαφνικά στο προσκήνιο και πρέπει να τις διεκπεραιώσεις. Η συναισθηματική φόρτιση που έχεις μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις με συναδέλφους με αρνητικό τρόπο, προσπάθησε να το αποφύγεις.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!