ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 31 Ιουλίου 2020

Για όσο η Σελήνη θα παραμένει στον Τοξότη θα υπάρξει ανάγκη για δραστηριοποίηση, σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν συναναστροφές, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην ψυχαγωγία και γενικότερα σε οτιδήποτε μπορεί να τονώσει και να ανανεώσει.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη που βρίσκεται στους Διδύμους δεν θα λείψουν οι διχασμοί και οι αμφιταλαντεύσεις.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, η Σελήνη παραμένει μέχρι το μεσημέρι στον Τοξότη δίνοντάς σου την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που σε προβληματίζουν. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Αιγόκερω και στρέφεις την προσοχή σου σε επαγγελματικές υποχρεώσεις που απαιτούν το χρόνο και την προσπάθειά σου.

Αισθηματικά

Το άγχος των επαγγελματικών υποχρεώσεων μπορεί να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή δυσάρεστα, φρόντισε να απολαύσεις το χρόνο με το ταίρι σου που θα σε χαλαρώσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψουν πρόσωπα που έρχονται για να τονίσουν την ανάγκη σου για μία σχέση.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Νιώθεις ότι μπορείς να ανταποκριθείς σε ότι αναλάβεις την επαγγελματική σου ζωή, όμως είναι σημαντικό αυτό να γίνει με ηρεμία και χωρίς την ένταση και το άγχος να κυριαρχούν. Προσοχή σε κόντρες με πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα έχουν κόστος στην εξέλιξή σου.

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, η Σελήνη παραμένει μέχρι το μεσημέρι στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σου δημιουργούν έντονο άγχος. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Αιγόκερω ανεβάζοντας κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου και στρέφοντας το ενδιαφέρον σου στη διασκέδαση και σε παρέες που ανοίγουν νέους πνευματικούς δρόμους μπροστά σου.

Αισθηματικά

Νιώθεις πιο αισιόδοξος από ποτέ και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό από το ταίρι σου, φρόντισε να αξιοποιήσεις το βράδυ για να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον για να απογειώσουν την ψυχολογία σου και να αλλάξουν ριζικά την κοσμοθεωρία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Επαγγελματικά σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σε σχέδια μπορεί να έχεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φρόντισε να αξιοποιήσεις προτάσεις από το εξωτερικό που μπορεί να προκύψουν και να ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά σου καθώς θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στους προσωπικούς σου στόχους.

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η Σελήνη παραμένει μέχρι το μεσημέρι στον Τοξότη και έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Αιγόκερω αυξάνοντας το άγχος και την υπερένταση, θέματα οικονομικής φύσεως έρχονται στο τραπέζι και σε απασχολούν.

Αισθηματικά

Οι προσωπικές ανασφάλειες δεν πρέπει να μπουν εμπόδιο στη σχέση σου καθώς θα κυριαρχήσει ένταση και η συγκρουσιακή κατάσταση με το περισσού. Αν είσαι αδέσμευτος/η η αναστάτωση που νιώθεις δεν σου επιτρέπει να αφεθείς σε νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου και δημιουργεί αναταράξεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η καχυποψία μπορεί να πρωταγωνιστήσει στις οικονομικές υποθέσεις καθώς νιώθεις ότι δεν μπορείς να εμπιστευτείς τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Είναι σημαντικό να ακουμπήσεις το έντονα αισθητήριο που έχεις καθώς είναι γεγονός ότι η διαίσθησή σου δεν θα σε αφήσει να κάνεις λάθος επιλογές.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η Σελήνη παραμένει μέχρι το μεσημέρι στον Τοξότη και έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις υποθέσεις στον εργασιακό χώρο μπορεί να αυξάνουν το άγχος. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Αιγόκερω ανεβάζοντας την ψυχολογία σου καθώς γίνεται περισσότερο κοινωνικός και επικοινωνιακός από ποτέ.

Αισθηματικά

Είναι απαραίτητο να καλύψεις τις προσωπικές σου ανάγκες μέσα από τη σχέση για αυτό μην διστάσεις να διεκδικήσεις ότι νιώθεις ότι σου κάνει καλό και βοηθάει στην αυτοπεποίθησή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν κομβικό ρόλο στην ζωή σου, φρόντισε να μην υποχωρήσεις θέτοντας πρώτες τις ανάγκες των άλλων.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Επιδιώκεις να επικρατήσει αρμονία στις συνεργασίες σου, αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει στο να υπομείνεις καταστάσεις που δεν του ταιριάζουν. Μην διστάσεις να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι θα σε ικανοποιήσουν στην επαγγελματική σου ζωή. Η υποχωρητικότητα είναι κάτι που αργότερα θα μετανιώσεις.

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η Σελήνη παραμένει μέχρι το μεσημέρι στον Τοξότη και έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις την παρέα του συντρόφου σου και να κλείσεις οριστικά ζητήματα που απασχολούν τη σχέση. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Αιγόκερω αυξάνοντας τις καθημερινές υποχρεώσεις και δημιουργώντας ένα πιο απαιτητικό καθημερινό πρόγραμμα.

Αισθηματικά

Προσοχή στην γκρίνια και στην επικριτική διάθεση θα μπορεί να δείξει καθώς αυτά θα ενοχλήσουν σημαντικά το ταίρι σου και θα δημιουργήσουν εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα πετύχεις σε νέα πρόσωπα που θα έρθει στη ζωή σου καθώς η κούραση και η νευρικότητα κυριαρχούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οφείλεις να επικεντρωθείς σε αυτά που θέλεις να δρομολογήσεις καθώς οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες που έχεις αναλάβει είναι πολλές. Η κούραση που υπάρχει σου αφήνει περιθώριο για να λειτουργήσεις ξεκάθαρα και μπορεί να σε βάλει σε αντιπαραθέσεις με συναδέλφους που είναι προτιμότερο να αποφύγεις.

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η Σελήνη παραμένει μέχρι το μεσημέρι στον Τοξότη και έχεις την δυνατότητα να κλείσεις υποθέσεις που απασχολούν την οικογένεια. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Αιγόκερω ανεβάζοντας κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία σου καθώς στρέφεσαι στη διασκέδαση και στο ερωτικό παιχνίδι.

Αισθηματικά

Το βράδυ προβλέπεται καυτό αν φροντίσεις να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα για σένα και το ταίρι σου που θα απογειώσει τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες έρχονται καθώς είναι γεγονός ότι δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος λόγω της γοητείας και της μαγνητικής έλξης που αποπνέεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μετά το μεσημέρι είναι γεγονός ότι δεν έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα καθώς νιώθεις ότι θέλεις να ξεφύγεις από ότι σε περιορίζει. Προσοχή σε υπερβολές που μπορεί να έχουν κόστος στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς η αμετροέπεια θα προκαλέσει δυσαρέσκεια. 

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η Σελήνη παραμένει μέχρι το μεσημέρι στον Τοξότη και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα εμπορικής φύσεως που μπορεί να σε ενδιαφέρουν άμεσα. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Αιγόκερω και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από την οικογένεια που μπορούν να σου χαρίσουν ζεστασιά και τρυφερότητα.

Αισθηματικά

Ο ρομαντισμός και η θαλπωρή που βιώνεις στην προσωπική σου ζωή σε βοηθούν να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες και να νιώσεις ότι έχεις μία σταθερή βάση. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή στην έντονη κυκλοθυμία που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε πιθανές νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να προκύψουν μετά το μεσημέρι θα δημιουργήσουν προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις τις ισορροπίες και να αποφύγεις κυκλοθυμικές συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν προβλήματα με τους ανωτέρους σου.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η Σελήνη παραμένει μέχρι το μεσημέρι στον Τοξότη και έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Αιγόκερω και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον απολαμβάνοντας το χρόνο μαζί τους.

Αισθηματικά

Η ανάγκη για παρέα και επικοινωνία θα πρωταγωνιστήσει στην προσωπική σου ζωή και θα δημιουργήσει όμορφες στιγμές διασκέδασης με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το κοντινό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα σε εντυπωσιάσει με την κινητικότητα και την γρήγορη αντίληψη της.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το εμπόριο, οι δημόσιες σχέσεις και η επικοινωνία θα πρωταγωνιστήσουν στην ημέρα και μπορούν να δώσουν μοναδικά αποτελέσματα σε επίπεδο συνεργασιών. Έχεις την πειθώ και τα επιχειρήματα για να δείξεις πραγματικά ότι μπορούν να σε εμπιστευτούν και να προχωρήσεις κάνοντας σημαντικά επαγγελματικά βήματα. 

  

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η Σελήνη παραμένει μέχρι το μεσημέρι στο ζώδιό σου και σε ωθεί να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Αιγόκερω αλλάζοντας την διάθεσή σου καθώς νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες.

Αισθηματικά

Ένα ρομαντικό δείπνο θα είναι ιδανικό για να εκτοξεύσει τη σχέση σου στα ύψη και να δημιουργήσει μοναδικές στιγμές πάθους με το πρόσωπο που έχει στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η οι ανασφάλειες και οι αμφιβολίες για τον εαυτό σου μπορεί να οδηγήσουν σε εσωστρέφεια, το φλερτ μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Με επιμονή και υπομονή μπορείς να πετύχεις οικονομικούς στόχους ή να δρομολογήσεις οικονομικά σχέδια που έχεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι λόγω αδιαλλαξίας που μπορεί να δημιουργήσει ένταση με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η Σελήνη παραμένει μέχρι το μεσημέρι στον Τοξότη αυξάνοντας κατακόρυφα τις ευαισθησίες και την ανάγκη για απομόνωση. Μετά το μεσημέρι περνάει στο ζώδιό σου και σου δίνει την ευκαιρία να αφήσεις πίσω τον συναισθηματισμό και να δραστηριοποιηθείς σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Αισθηματικά

Διεκδικείς την κάλυψη των αναγκών σου, όμως ο υποκειμενισμός και η εριστική σου διάθεση μπορεί να δημιουργήσουν ένταση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κοινωνικότητα και η επικοινωνιακή αν εσύ που έχεις να παίξουν σημαντικό ρόλο σε πιθανές νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Βγαίνει δυναμικά στο προσκήνιο και διεκδικεί το καλύτερο δυνατό σε ότι αφορά συμφωνίες και συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν. Προσοχή καθώς ο εγωισμός μπορεί να γίνει εντονότερος από ποτέ και να δημιουργήσει προβλήματα στο επαγγελματικό περιβάλλον.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η Σελήνη παραμένει μέχρι το μεσημέρι στον Τοξότη και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα που μπορεί να απασχόλησαν τον κοινωνικό περίγυρο. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Αιγόκερω επικεντρώνοντας σε σέ καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε ευαισθητοποιούν έντονα. 

Αισθηματικά

Μπορείς να δημιουργήσεις ένα ονειρικό σκηνικό για δύο όπου θα απολαύσεις το ταίρι σου μακριά από όλους και όλα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν κάνουν την εμφάνισή τους και δημιουργούν προϋποθέσεις επιστροφής, καλά θα κάνεις να μην βιαστείς καθώς αργότερα μπορεί να αλλάξεις γνώμη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς απόλυτα σε καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις και αυτό είναι πιθανό να οδηγήσει σε λάθη και παραλείψεις που θα σε εκθέσουν. Προσπάθησε να αφήσεις στην άκρη αναμνήσεις και πράγματα και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στο εργασιακό περιβάλλον. 

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η Σελήνη παραμένει μέχρι το μεσημέρι στον Τοξότη και έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε αγχώσω σαν τις τελευταίες μέρες. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Αιγόκερω αλλάζοντας την διάθεσή σου από επιδιώκεις να βρεθείς με φίλους και να περάσεις όμορφα.

Αισθηματικά

Μία συζήτηση για στόχους που έχετε από κοινού με το ταίρι σου θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ και θα σας δραστηριοποιήσει ώστε να τους πετύχετε. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον εκδηλώνουν έντονα τα συναισθήματά τους, κάτι που μπορεί να αιφνιδιάσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ανάγκη να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σου στόχους και φιλοδοξίες που έχει σε βοηθά να δραστηριοποιηθείς από κοινού με πρόσωπα στο επαγγελματικό περιβάλλον. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαφωνίες που θα σε οδηγήσουν στην αλαζονεία, κάτι που θα ενοχλήσει έντονα.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!