ΖΩΔΙΑ

Αύγουστος 2020: Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ένας μήνας γεμάτος ανατροπές, εντάσεις, πάθη και νέα ξεκινήματα αναμένεται να είναι ο τελευταίος μήνας του φετινού καλοκαιριού.

Στο shape.gr, διαβάσαμε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για τον μήνα Αύγουστο.

ΚΡΙΟΣ  
Τα άστρα σε στηρίζουν αυτόν το μήνα. Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και συμβάλλει στο να προχωρήσεις τους στόχους σου, υπάρχει δράση και όλα τρέχουν γρήγορα. Ο Ερμής βοηθά την επικοινωνία σου, οι ιδέες πολλαπλασιάζονται. Από τις 20, γίνεσαι πιο παραγωγική. Απόφυγε τη βιασύνη και την παρορμητικότητα, γιατί δεν είναι καλοί σύμβουλοι. Με την Αφροδίτη, ως τις 7, μπορείς να μιλήσεις στα κοντινά σου πρόσωπα για τα σχέδια και τις ιδέες σου. Ζήτα τη γνώμη τους για να δεις πώς θα προχωρήσεις. Ο Ήλιος, ως τις 22, ευνοεί το συναίσθημα, επωφελήσου. Με την Αφροδίτη, από τις 8, μπορεί να εμφανιστεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν και να νιώσεις νοσταλγία ή μπορεί να βλέπεις το σύντροφό σου λίγο καταπιεστικό ή υπερπροστατευτικό. Απρόβλεπτα έξοδα μπορεί να φέρει ο Ουρανός.
Τip: Είναι ένας δυναμικός μήνας.

ΤΑΥΡΟΣ 
Ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε σπρώχνει σε μια μεγάλη ενδοσκόπηση. Πρέπει να διευθετήσεις διαφορετικά πράγματα. Έχεις άγχος και μπορεί να προσπαθήσεις να επιβληθείς στους άλλους. Με τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα θέλεις να σταθεροποιήσεις το παρόν και να κοιτάξεις μπροστά. Θέλεις να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου, να βγει η σχέση σου από τη ρουτίνα. Η Αφροδίτη, από τις 8, κάνει γλυκιά και τρυφερή τη σχέση σου. Κάνεις νέες γνωριμίες, είσαι πιο ευαίσθητη με άτομα του περιβάλλοντός σου, αγαπημένα πρόσωπα σε περιβάλλουν με στοργή. Ο Άρης δίνει πάθος, αλλά μην το παρακάνεις, προσοχή στις εντάσεις και τις λεκτικές ακρότητες. Με τον Ήλιο και τον Ερμή, μετά τις 20, ο έρωτας κυριαρχεί στη ζωή σου. Τότε θα μπορέσεις να εκφράσεις με ειλικρίνεια όσα αισθάνεσαι και θα αναγεννηθείς.
Tip: Προχώρα σε αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Αυτόν το μήνα έχεις ανάγκη να αναπνεύσεις και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Ο Ερμής, από τις 5, ευνοεί την επικοινωνία, λάμπεις. Από τις 20, είσαι πιο σοφή, πρακτική και λογική. Ο Ήλιος και ο Άρης σε κάνουν γοητευτική και αποφασιστική. Κάνεις μικρές εκδρομές και αποφασίζεις να αλλάξεις τη ζωή σου. Με τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα έχεις πολλά ερωτήματα, συγκεντρώσου στις προτεραιότητες. Έχεις μεγάλη δύναμη, ευαισθησία και ψυχικές αντοχές. Ασχολείσαι με σημαντικά σχέδια, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος στον επαγγελματικό τομέα. Ο συναισθηματικός τομέας είναι ήρεμος, αρκεί να ξέρεις να βρίσκεις ισορροπίες. Ζεις μεγάλες στιγμές με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου ως τις 7. Είναι ένα ερωτικό διάστημα που σε βοηθά να ενισχύσεις τη σχέση σου. Κάνεις νέες γνωριμίες με τη νέα Σελήνη στις 19.
Τip: Κάνε μια παύση αυτόν το μήνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου, από τις 8, και φέρνει τρυφερές όμορφες στιγμές και μικρές εξορμήσεις. Μπορεί να ζήσεις ένα μεγάλο έρωτα. Ο τομέας των σχέσεων όμως δεν είναι στα καλύτερά του, το έχεις καταλάβει. Μπορεί να υπάρξουν μεγάλες εντάσεις στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική σου ζωή προς το τέλος του μήνα με Αφροδίτη/Πλούτωνα και Άρη/Κρόνο. Κινείσαι παρορμητικά. Ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στο απέναντι ζώδιο γεννούν συναισθηματικά ερωτήματα. Έχεις ανάγκη την αλλαγή, αλλά δεν ξέρεις τι αλλαγές να κάνεις. Ο Ποσειδώνας σε βοηθά να σκεφτείς και ο Ερμής, από τις 20, κάνει τις σκέψεις σου πρακτικές και συντηρητικές. Προσπάθησε να φύγεις για διακοπές έστω και για λίγο. Πάρε το χρόνο σου για να αισθανθείς καλύτερα. Η πανσέληνος στις 3 επηρεάζει κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, κληρονομικά, ασφάλειες.
Τip: Δες τα πράγματα φιλοσοφημένα.

ΛΕΩΝ 
Ο Ερμής από 8 έως 19 βρίσκεται στο ζώδιό σου, σου δίνει πικάντικες ιδέες και βοηθά τις διαπραγματεύσεις σου. Ο Άρης σε στηρίζει, αναζητάς τη σταθερότητα, ξέρεις τι θέλεις και κινείσαι αναλόγως. Καταλαβαίνεις τους άλλους, ακούς, μοιράζεσαι. Προχωράς πιο εύκολα με άλλους παρά μόνη. Με τον Κρόνο φτάνεις στο βάθος των πραγμάτων στη δουλειά. Ο Ουρανός μπερδεύει τις σκέψεις σου κάποιες στιγμές και χάνεσαι. Όμως, μέσα στις καλοκαιρινές διακοπές βγαίνεις νικήτρια. Συναισθηματικά, η Αφροδίτη, από τις 8, δε σε βοηθά να ισορροπήσεις. Σκέψου καλά κάθε σου κίνηση και δες καθαρά τα πράγματα. Από τη μια πλευρά, είσαι μοναχική και κινείσαι μυστικά χωρίς να ενοχλείς κανέναν, από την άλλη, κάνεις τρελά σχέδια, αναζητάς το πάθος και θέλεις να ζήσεις την κάθε στιγμή. Ο Άρης αλλά και η νέα Σελήνη στις 19 στο ζώδιό σου σου δίνουν δυναμισμό ως το τέλος της χρονιάς.
Tip: Είναι ο μήνας των γενεθλίων σου, ξεχωρίζεις και λάμπεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Ο Ήλιος, από τις 23 στο ζώδιό σου, φέρνει ενθουσιασμό και χαρά ζωής. Ο Ερμής, από τις 20 και αυτός στο ζώδιό σου, φέρνει ευχάριστες ειδήσεις. Ο Άρης σε σπρώχνει να τολμήσεις, να απελευθερωθείς. Προσοχή σε κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, περιουσιακά. Με την Αφροδίτη, ως τις 7, το κλίμα είναι ευχάριστο και παθιασμένο. Μπορείς να σκαρφαλώσεις σε κορυφές και δε διστάζεις να δώσεις τέλος σε σχέσεις που δε σου ταιριάζουν. Από τις 8, ο πλανήτης του έρωτα δίνει χρώμα στη συναισθηματική σου ζωή. Μην μπερδέψεις το θαυμασμό με τον έρωτα. Ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας φέρνουν ανακατατάξεις στην ερωτική σου ζωή. Πάρε το χρόνο σου για να αναλύσεις τις καταστάσεις. Δε σε ενδιαφέρει να σταθεροποιήσεις τη σχέση σου, απομακρύνεσαι και απελευθερώνεσαι. Με τον Ποσειδώνα, ονειροπολείς. Μεταφέρεις για αργότερα αλλαγές στη δουλειά.
Tip: Είναι ένας πικάντικος μήνας.

ΖΥΓΟΣ 
Αυτόν το μήνα είσαι δημοφιλής και περιτριγυρισμένη από αγαπημένα πρόσωπα. Έχεις καλή διάθεση, έμπνευση, επικοινωνείς και μετακινείσαι. Ο Ερμής, από τις 5, σε στηρίζει. Πείθεις με τα επιχειρήματά σου και ξεχωρίζεις στις συζητήσεις. Τα άστρα χρωματίζουν τη συναισθηματική σου ζωή. Συσφίγγεις τις σχέσεις με φίλους που έχουν απομακρυνθεί, με οικεία πρόσωπα που έχεις παραμελήσει, με τα παιδιά σου. Βρίσκεσαι σε όλα τα μέτωπα. Επαγγελματικά, προχωράς τα σχέδιά σου. Ο Ουρανός επηρεάζει τα οικονομικά σου. Ο Δίας και ο Κρόνος ενισχύουν τις οικογενειακές σχέσεις. Η Αφροδίτη, από τις 8, σε στηρίζει στη δουλειά. Ο Ήλιος, ως τις 22, φέρνει στο πλευρό σου πρόσωπα που σε αγαπούν, σε λατρεύουν. Δεν αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες της ζωής μόνη. Ο Άρης και ο Κρόνος, προς το τέλος του μήνα, φρενάρουν την παρορμητικότητα και τις δραστηριότητές σου.
Τip: Διασκεδάζεις και απολαμβάνεις τις χαρές της ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τον Ήλιο, ως τις 22, έχεις χίλια σχέδια στο μυαλό που δεν είναι εύκολο να τα διαχειριστείς. Με τον Ερμή, από τις 5, κάνεις σημαντικές συναντήσεις ή συνεννοήσεις με κοντινά πρόσωπα. Κράτα το θυμό σου, μίλα συνετά και άκου τι έχουν να σου πουν οι άλλοι. Προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα στο περιβάλλον και στις προσωπικές σου ανάγκες. Με τον Άρη, δεν μπορείς εύκολα να δρομολογήσεις την ενέργειά σου. Πρέπει να πάρεις τα ηνία στα χέρια. Συνεργάτες και προϊστάμενοι σου γίνονται βάρος. Με τον Ουρανό, πρέπει να ξαναδείς τις προτεραιότητές σου, τα υπόλοιπα ας περιμένουν, γιατί δεν μπορείς να βρίσκεσαι σε όλα τα μέτωπα, όσο δυναμική και αν είσαι. Δεν έχεις αρκετό χρόνο για να διαχειριστείς την επαγγελματική σου ζωή, που με την πανσέληνο στις 3 έχει απαιτήσεις. Πάρε το χρόνο σου να φροντίσεις τον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Tip: Θέλεις να βγεις από τη ρουτίνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Επαγγελματικά, σκαρφαλώνεις σε κορυφές αυτόν το μήνα, είσαι έτοιμη να οδηγήσεις σωστά την καριέρα σου. Με τον Ουρανό, μπορεί να το παρακάνεις. Προσπαθείς να ικανοποιήσεις όλο τον κόσμο. Έχεις ανάγκη την αλλαγή, το φρέσκο αέρα. Η Αφροδίτη, από τις 8, υπόσχεται πάθος στον έρωτα, αισθάνεσαι καλά μέσα στη σχέση σου και προχωράτε μαζί με το ταίρι σου χέρι χέρι. Ο Ήλιος, ως τις 22, σου δίνει καλή διάθεση και καλές ιδέες. Κάποια αναπάντεχα εμπόδια μπορεί να συναντήσεις στην πραγματοποίηση των σχεδίων σου. Ο Ερμής, από τις 5, ευνοεί συζητήσεις και επαφές, πείθεις με το λόγο σου, ο διάλογος είναι εποικοδομητικός. Μιλάς ανοιχτά και κάνεις φιλόδοξα σχέδια. Ο Άρης και ο Κρόνος, προς το τέλος του μήνα, σε παρασύρουν σε έξοδα που καλό θα ήταν να αποφύγεις. Ένα σχέδιο μπορεί να μπλοκάρει για οικονομικούς λόγους.
Tip: Βρες τις ισορροπίες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Επωφελείσαι από το καλοκαίρι για να ανανεωθείς και να σκεφτείς για τον εαυτό σου. Προσπάθησε βέβαια να μην παραμελείς τους άλλους. Συγκρούσεις και ασυνεννοησία είναι πιθανά στην οικογενειακή σου ζωή. Μπορεί να αντιμετωπίζει προβλήματα ο σύντροφός σου και να σε χρειάζεται στο πλευρό του. Η Αφροδίτη φροντίζει τη συναισθηματική και κοινωνική σου ζωή. Μοιράζεσαι τρυφερές στιγμές με αυτούς που αγαπάς. Δες τα θετικά στοιχεία του συντρόφου σου και προσπάθησε να λύσεις τις διαφορές. Από τη μια αναζητάς την ασφάλεια και από την άλλη τρέχεις προς κάθε κατεύθυνση. Πάρε το χρόνο σου για να βρεις τον εαυτό σου. Με τον Ερμή, από τις 20, κράτα αποστάσεις από ανθρώπους που δε σου ταιριάζουν και σου χαλάνε τη διάθεση. Η δουλειά έρχεται σε δεύτερο πλάνο και χωρίς αλλαγές και εκπλήξεις αυτόν το μήνα.
Tip: Κάνε ένα μακρινό ταξίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ήλιος και ο Ερμής στο απέναντι ζώδιο ευνοούν τις σχέσεις σου. Με τον Ερμή, από τις 5, κάνεις συζητήσεις και βόλτες, ενώ προσεγγίζεις και ερωτικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Βγαίνεις με άτομα που θαυμάζεις. Είσαι κοινωνική, δημοφιλής, επικοινωνιακή, ανάλαφρη, η παρουσία σου είναι φωτεινή. Ένας φίλος ή το ταίρι σου σού εξομολογείται την αγάπη του. Ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας ρίχνουν τους επαγγελματικούς σου ρυθμούς. Ο Ουρανός μπορεί να δημιουργήσει οικογενειακά προβλήματα. Πάρε τις καταστάσεις όπως έρχονται και χρησιμοποίησε το διάλογο για να ξεπεράσεις μικρές εντάσεις. Βρες χρόνο για να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, είτε βρίσκεσαι διακοπές είτε δουλεύεις. Αν είσαι μόνη, ασχολείσαι με την οικογένεια και δεν έχεις χρόνο για πεταλουδίσματα. Όπου κι αν βρίσκεσαι, περνάς καλά.
Tip: Πάρε χρόνο για τον εαυτό σου και τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ 
Με σιγουριά και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, αντιμετωπίζεις τις διάφορες καταστάσεις. Λάμπεις επαγγελματικά με τη- δημιουργικότητά σου. Με τον Ήλιο, ως τις 22, ανοίγεις φτερά, πολλαπλασιάζεις σχέδια και στόχους. Με την Αφροδίτη, από τις 8, βρίσκεσαι μπροστά στη σκηνή, γοητεύεις. Συναντάς φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Περνάς όμορφες στιγμές χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά χρήματα. Βάζεις αλατοπίπερο στη σχέση σου όσο πρέπει. Ο Άρης προσθέτει το απαραίτητο πάθος. Κάνεις σχέδια και παίρνεις πρωτοβουλίες για ευχάριστες εκπλήξεις. Με τον Ερμή, από τις 20 στο απέναντι ζώδιο, συζητάς θέματα συντροφικότητας. Ο Άρης, ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας αυξάνουν το άγχος σου για οικονομικά θέματα. Μπορεί να θέλεις να κάνεις μια επένδυση ή μια αγορά, αλλά κάτι σε συγκρατεί.
Tip: Βγαίνεις από τη ρουτίνα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!