GOSSIP

David Gandy: O πιο σέξι άντρας του κόσμου κάνει διακοπές στη Σύρο [εικόνες]

Μπορεί να υπάρχουν πολλές διάσημες γυναίκες - top models, αλλά εδώ και πολλά χρόνια, ο πιο ακριβοπληρωμένος και σέξι άνδρας - μοντέλο, είναι ο 40χρονος σήμερα Βρετανός David Gandy.

Το μοντέλο από την Βρετανία έγινε γνωστό το 2001, ύστερα από τη νίκη του σε έναν τηλεοπτικό διαγωνισμό, και έπειτα ακολούθησε μια σπουδαία καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ. Μάλιστα το 2013 ανακηρύχθηκε ως ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο από τις αναγνώστριες του Cosmopolitan ενώ συνδέθηκε άρρηκτα με τον οίκο Dolce & Gabbana πρωταγωνιστώντας σε ποικίλες καμπάνιες, που άφησαν ιστορία.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Cyclades24.gr, το γνωστό μοντέλο βρίσκεται στη Σύρο εδώ και αρκετές ημέρες, ενώ αναμένεται να κάτσει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού μαζί με την σύζυγο του, τη δικηγόρο Στέφανι Μεντόρος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πεθερός του Ντέιβιντ Γκάντι αγόρασε σπίτι στη Σύρο και συγκεκριμένα στο όμορφο χωριό του Φοίνικα, κάτι που σημαίνει οτι η Σύρος, θα αποτελέσει προορισμός για διακοπές για το ερωτευμένο ζευγάρι!

Δείτε τον Gandy να ποζάρει σε bar restaurant της Σύρου
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mammo Wine And Food Bar(SYROS) (@mammo_wine_and_food_bar) on Jul 28, 2020 at 2:10pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!