GOSSIP

Η Μάρα Δαρμουσλή ετοιμάζεται να ντυθεί ξανά νυφούλα [βίντεο]

Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός Μάρα Δαρμουσλή, αποφάσισε τελικά να ντυθεί ξανά νυφούλα και να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, Βασίλη Τσατσάκη και έκανε... πρόβα νυφικού.

Η 38χρονη Μάρα, που έχει ήδη κάνει ένα γάμο και έχει αποκτήσει ένα γιο, τον περασμένο Φεβρουάριο, είχε αποκαλύψει πως σκόπευε να ξαναπαντρευτεί.


Τότε, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή είχε πει: Έγινα μητέρα στα 23 μου. Προέκυψε με την πρώτη ευκαιρία και στιγμή έρωτος και αγάπης και θεώρησα πως ήταν ένας οιωνός, αν μπορώ να το ονομάσω έτσι, και να δώσω μια ευκαιρία. Δε μου βγήκε. Λένε πως ο γάμος είναι λαχείο, εμένα δεν μου κλήρωσε. Ήμασταν μήνες μαζί με τον πατέρα του Άγγελου πριν γεννήσω. Έχω σίγουρο ότι θα ξαναπαντρευτώ. Είμαι κοντά στο να το ξανακάνω. Το νιώθω, έρχεται... Όλα έρχονται. Έχουμε τον σύντροφο θα έρθει και ο γάμος. Είμαι ερωτευμένη! Τον γνωρίζεται τον νέο μου δεσμό τόσο όσο, δεν έχουμε κάνει επίσημες δηλώσεις. Είχα πει πως αν κάνω δεύτερο παιδί θα ήθελα να είναι πριν τα 40. Βρίσκομαι ακόμα σε αυτό το περιθώριο, θα το βάλω μπρος και θα το προχωρήσω. Όχι ένα αλλά και δυο παιδιά. Δεν θέλω να αφήσω τον Άγγελο μόνο του».

Και τώρα, σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, είδαμε τη Μάρα να κάνει πρόβα νυφικού, αφού ο γάμος της θα γίνει στις αρχές Σεπτέμβριου στο Μάτι της Αττικής, ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση στη Νέα Μάκρη.

Παράλληλα η Μάρα δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής: «Η αλήθεια είναι ότι μεταξύ σοβαρού και αστείου έλεγα "κάναμε τον πρώτο γάμο ήταν ωραία πρόβα πάμε για τον δεύτερο" αλλά καμιά φορά εκεί που κάνεις αστεία η ζωή ακούει και στα φέρνει έτσι».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!