ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 28 Ιουλίου 2020

Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή. Συνεννόηση, συναισθηματική κατανόηση. Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή. Συνεννόηση, συναισθηματική κατανόηση. Η παρουσία της Σελήνης στον Σκορπιό φέρνει έντονα συναισθήματα, στην επιφάνεια θα βγουν ανασφάλειες και καχυποψίες.

Κάποιοι χαρακτήρες θα εμφανιστούν ιδιαιτέρως κλειστοί, θα βγάλουν στην επιφάνεια τη μυστικοπάθεια τους, θα είναι δύσκολο να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και να φανερώσουν τον εσωτερικό τους κόσμο.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και νιώθεις έντονα την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις όλα αυτά που σκέφτεσαι και να επικοινωνήσεις μαζί του απόλυτα τα συναισθήματά σου.

Αισθηματικά

Η μέρα είναι ιδανική για να χαρείς στιγμές πάθους και ρομαντισμού με το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου καθώς η επικοινωνία απογειώνει τα συναισθήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα κορυφώσει το καρδιοχτύπι και θα δώσει το έναυσμα για νέα πράγματα στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που θα σου δοθούν οικονομικό επίπεδο καθώς το πιθανότερο είναι να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για εσένα. Μπορείς να ευκολία να διαπραγματευτείς αυτά που θέλεις και το πιθανότερο είναι να πετύχεις τους στόχους σου στο ακέραιο.

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το περιβάλλον σου που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Καρκίνο σε βοηθά να εκφράσεις με ευκολία σκέψεις και συναισθήματα και να δημιουργήσεις ατμόσφαιρα διασκέδασης και χαράς απολαμβάνοντας την ημέρα.

Αισθηματικά

Είναι γεγονός ότι θέλεις να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να απολαύσεις μαζί τους συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τα τετριμμένα της καθημερινότητας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ η καλή επικοινωνία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου μπορούν να ανθίσουν καθώς έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις όποιες υποθέσεις σε ενδιαφέρουν. Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται καθώς θα είναι σημαντικές για την επίτευξη μελλοντικών στόχων που έχεις

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και έχεις την δυνατότητα να ασχοληθείς με υποθέσεις και υποχρεώσεις της καθημερινότητας που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Καρκίνο σε βοηθά να κλείσεις θέματα που εκκρεμούν και να νιώσεις ανακούφιση. Αυτό θα σου φτιάξει το κέφι.

Αισθηματικά

Δεν σε φοβίζει να εκφράσεις με σταθερότητα και σοβαρότητα αυτά που νιώθεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να βελτιώσεις την καθημερινότητα τη σχέση σου σημαντικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον έρχεται νέο πρόσωπο που σου χαρίζει ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συζητήσεις παίρνουν φωτιά στον εργασιακό χώρο καθώς το πιθανότερο είναι να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό για εσένα. Αυτό μπορεί να γίνει άμεσα αντιληπτό και αποδεκτό από τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου και δεν αποκλείεται να έχει άμεσο αντίκτυπο στα οικονομικά σου.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και νιώθεις πιο γενναιόδωρος και δυναμικός από ποτέ για αυτό και επιλέγεις να επικεντρωθείς διασκέδαση και στις απολαύσεις. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στο ζώδιό σου σε βοηθά να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς με την αυτοπεποίθηση και την εκφραστικότητα σου.

Αισθηματικά

Δεν θα διστάσεις να εκφράσεις στο ταίρι σου όλα αυτά που νιώθεις και μπορείς να είσαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθεί άμεσα εκτοξεύοντας την σχέση σας στα ύψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία, η γοητεία και το ταμπεραμέντο σου δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν αδιάφορο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις σε συνεργασίες και επαγγελματική ζωή καθώς είσαι έτοιμος να πάρεις τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες ώστε να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Η καριέρα σου θα παίξει κυρίαρχο ρόλο και καταφέρεις να λάμψεις εντυπωσιάζοντας τους πάντες και κυρίως τους ανώτερους σου.

 

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και ήρθε η στιγμή να επικεντρωθείς σε οικογενειακά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα αυτές τις ημέρες. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Καρκίνο λειτουργεί βοηθητικά ώστε να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου.

Αισθηματικά

Ο συναισθηματισμός δεν θα λείψει από τη σχέση σου και θα δημιουργήσει ένα απόλυτα ρομαντικό σκηνικό για δύο από θα απολαύσεις τη συντροφιά του ερωτικού σου συντρόφου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τραύματα και απωθημένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανό είναι να υπάρξουν ζητήματα ακίνητης περιουσίας που έρχονται για να δώσεις λύσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φρόντισε να δείξεις κατανόηση και διαλλακτικότητα καθώς είναι βέβαιο ότι η δική σου συμπεριφορά θα καθορίσει την πορεία των συμφωνιών που σε ενδιαφέρουν.

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον καθώς απολαμβάνεις το χρόνο μαζί τους. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει ώθηση να εκφράσεις σχέδια και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις επιδιώκοντας να έχεις δίπλα σου πρόσωπα που νιώθεις κοντά σου.

Αισθηματικά

Απόλαυσε την κάθε στιγμή την διασκέδαση και η επικοινωνία πού κυριαρχούν στη σχέση και δίνουν το έναυσμα για μοναδικές στιγμές απολαμβάνοντας την παρέα του συντρόφου σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από τον κοντινό περίγυρο που θα σε βοηθήσει να ανατρέψει τα δεδομένα και τα σχέδιά σου για το μέλλον.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις δυνατότητα να προχωρήσεις με γρήγορο ρυθμό εμπορικές συμφωνίες και ζητήματα επικοινωνίας μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Μην χάσεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις πιθανές προτάσεις που έρχονται για να ανοίξουν νέους επαγγελματικούς ορίζοντες μπροστά σου αλλάζοντας πιθανά τις φιλοδοξίες σου σε επαγγελματικό επίπεδο. 

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και έχεις την ευκαιρία να αφοσιωθείς σε θέματα υλικών και συναισθηματικών αναγκών που είναι σημαντικά για εσένα. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Καρκίνο είναι πιθανό να σε οδηγήσει σε συζητήσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος που θα αποδώσουν σημαντικά αποτελέσματα σε οικονομικό επίπεδο.

Αισθηματικά

Μπορείς να χαρείς στιγμές σε κοινωνικές εκδηλώσεις έχοντας το ταίρι σου στο πλευρό σου καθώς η ανάγκη για απόλαυση κυριαρχεί στη σχέση και πρωταγωνιστεί στη ζωή σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στο πλευρό σου που εκφράζει με σαφήνεια και σταθερότητα αυτά που νοιώθει για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μην χάσεις την ευκαιρία να προχωρήσεις οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να έχεις καθώς το πιθανότερο είναι να πετύχεις τον στόχο σου στον απόλυτο βαθμό. Πιθανό είναι να υπάρξει ανταμοιβή για τον κόπο και την εργατικότητα σου από πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος που παίζουν σημαντικό ρόλο για εσένα

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εκφράσεις με αμεσότητα ανάγκες και επιθυμίες επιδιώκοντας να ικανοποιηθείς από τα πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να απογειώσεις στο κέφι και την αισιοδοξία κάτι που καθιστά αυτόματα πρωταγωνιστή στις παρέες που βρίσκεσαι.

Αισθηματικά

Με το βλέμμα στο μέλλον μπορεί να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στη σχέση σου και να είσαι βέβαιος ότι το ταίρι σου να προσπαθήσει να ικανοποιήσει κάθε σου επιθυμία. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολύ θα εντυπωσιαστούν από την προσωπικότητα και την γοητεία σου και αυτό θα δημιουργήσει ένα μοναδικό παιχνίδι στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες για νέες συνεργασίες που σου δίνονται καθώς είναι γεγονός ότι θα πάρεις πρωτοβουλίες να αλλάξεις τα δεδομένα στην επαγγελματική σου ζωή όπου χρειάζεται. Πιθανές είναι οι συνεργασίες που έχουν αποδώσουν σημαντικά οφέλη και σε οικονομικό επίπεδο. 

  

 

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και δεν αποκλείεται να νιώσεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα και να κλειστείς τις σκέψεις σου. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Καρκίνο σε βοηθά να περάσεις στους δικούς σου ανθρώπους βαθύτερα συναισθήματα και φόβους, κάτι που θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις.

Αισθηματικά

Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να βιώσει τα έντονα συναισθήματα και τις ευαισθησίες που ξεχειλίζουν στη σχέση σου χωρίς να βαραίνεις ψυχολογικά από αμφιβολίες και ενοχές. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν δημιουργώντας ένα πλαίσιο ειλικρινούς συζήτησης που θα σε ξαφνιάσει. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος οικονομικής φύσεως με ιδανικό τρόπο για εσένα καθώς το ένστικτό σου είναι αλάθητο και λειτουργεί βοηθητικά σε κάθε σου απόφαση. Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να τακτοποιήσεις χρέη του παρελθόντος και να αποβάλλεις άγχη που σε βαραίνουν.

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να έρθεις πιο κοντά σε φιλικά πρόσωπα και να εκφράσεις στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχει. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις σημαντικές συμφωνίες και συνεργασίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό για εσένα να υπάρχει επικοινωνία και συνεννόηση με το ταίρι σου για στόχους που έχεις στη ζωή σου, γεγονός είναι ότι η κατανόηση πρωταγωνιστεί σήμερα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον είναι πιθανόν να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε βάλει σε διαφορετική διαδικασία σκέψης στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές δυνατότητες σε επαγγελματικό επίπεδο που καλείται να εκμεταλλευτείς καθώς μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα. Έχεις τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα να πετύχεις ότι επιδιώξεις για αυτό μην αφήσεις καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και επικεντρώνοντας την προσοχή σου σε επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν άμεσα. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την δυνατότητα να συζητήσεις με πρόσωπα από τον εργασιακό χώρο όλα αυτά που σε προβληματίζουν και να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις. 

Αισθηματικά

Η αποφασιστικότητα και η σοβαρότητα που δείχνει θα βοηθήσουν εσένα και το ταίρι σου να λύσετε ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σας σε καθημερινή βάση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον επαγγελματικό χώρο μπορεί να υπάρχουν νέα πρόσωπα που θα σε εξιτάρουν το ενδιαφέρον λόγω της ωριμότητας και του δυναμισμού που εκπέμπουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μην χάσεις την ευκαιρία για να συμμετάσχεις σε συζητήσεις που μπορεί να εξελιχθούν ιδιαίτερα θετικά για εσένα τον εργασιακό χώρο. Το πιθανότερο είναι να αναδειχθείς μέσα από αυτές και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για σημαντικές εξελίξεις λόγω της εκτίμησης που προσλαμβάνεις από τους ανωτέρους σου. 

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που ανεβάζουν κατακόρυφα τη διάθεσή σου. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Καρκίνο σε βοηθά να γίνεις άκρως εκφραστικός και δημιουργικός φτιάχνοντας το κέφι σε όποια παρέα κι αν βρεθείς.

Αισθηματικά

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εκφράσεις όλα αυτά που αισθάνεσαι για το ταίρι σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ξέρει τα έντονα συναισθήματα που έχεις για αυτό. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να εισβάλουν στη ζωή σου καθώς εντυπωσιάζεις με την αισιοδοξία, την χαρά και την γενναιοδωρία με την οποία εκφράζεται.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σημαντικές μπορεί να είναι οι συζητήσεις με πρόσωπα από το εξωτερικό που σου δίνουν την ευκαιρία να εξελιχθείς και να ανοίξεις νέους ορίζοντες στο επαγγελματικό πεδίο. Η δημιουργικότητά σου θα εντυπωσιάσει για αυτό μην χάσεις την ευκαιρία να την επιδείξεις σε όλες της τις εκφάνσεις.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!