ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 5 ζώδια πιθανά θα βρουν ένα νέο μεγάλο έρωτα τον Αύγουστο

Ο τελευταίος μήνας του φετινού καλοκαιριού, πλησιάζει και αναμένεται να είναι ένας πολύ... θερμός μήνας, με πολλά ερωτικά ξεκαθαρίσματα, εντάσεις, αλλά και νέους έρωτες να εμφανίζονται στη ζωή 5 ζωδίων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Από τις 8 του Αυγούστου, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας και σας βοηθά να εξηγήσετε τα ανεξήγητα, αλλά και να απαλλαγείτε χωρίς τύψεις από μια σχέση η οποία σας ταλαιπώρησε λόγω της ακαταλληλότητάς της, αλλά και λόγω της ανοχής που επιδείξατε. Βρίσκεστε στο μεταίχμιο μιας εποχής και μπορείτε τώρα να επιλέξετε ή την ησυχία σας, ή την ανανέωσή σας, προσανατολίζοντας το ενδιαφέρον σας σε έναν νέο άνθρωπο, έστω και αν ξέρετε εκ των προτέρων πως ότι και αν συμβεί, θα έχει περιορισμένη διάρκεια. Όσοι είστε σε γάμο, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να τακτοποιήσετε τα θέματά σας, ή να πάρετε πρωτοβουλίες που θα βάλουν κάποια πράγματα στη θέση τους. Οι ελεύθεροι που είστε σε διακοπές, θα έχετε ευκαιρίες να συναναστραφείτε ενδιαφέροντες ανθρώπους, να δημιουργήσετε νέες κοινωνικές συντροφιές και να προβάλετε τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα φαίνεται να είναι η περίοδος που ο αισθηματικός τομέας συνεχίζει να δέχεται πιέσεις και αυτό οφείλεται περισσότερο στη δική σας παθητικότητα. Στις 8 η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο και διαμορφώνει ένα κλίμα που σας ευνοεί περισσότερο καθώς η αναστάτωση που προκαλεί σε διάφορους άλλους τομείς, σας βοηθά να ξεφύγετε από αυτά που σας καταλογίζουν, βρίσκοντας πολύ πιστευτές προφάσεις και δικαιολογίες. Οι μεγάλοι πλανήτες που εξακολουθούν να υφίστανται στον Αιγόκερω, σας επισημαίνουν ότι όσο αφήνετε το οποιοδήποτε πρόβλημα να διαιωνίζεται, τόσο δυσκολότερα θα μπορέσετε να το λύσετε. Οι διακοπές σας φέτος θα έχουν μια διαφορετική βαρύτητα και ευνοούνται περισσότερο οι ελεύθεροι από εσάς, καθώς θα έχετε την ευχέρεια να μην δίνετε λογαριασμό αν αλλάζετε παρέες, ή τόπο παραθερισμού. Όσοι επιλέγετε διακοπές με τον σύντροφο, το κάνετε για ασφάλεια και πρέπει να προσέξετε τα λόγια σας όταν εκείνος σας προκαλεί. Η επικοινωνία γενικότερα περνά μια δύσκολη περίοδο και είναι καλύτερα να λέτε λίγα που τα εννοείτε, παρά πολλά που θα παραμείνουν ανεφάρμοστα

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης από τη θέση του στον Κριό διατηρεί καλή σχέση με την Αφροδίτη από τους Διδύμους αλλά μόνο την πρώτη εβδομάδα του μήνα. Πολλοί από εσάς συνεχίζετε για αυτό το διάστημα να απολαμβάνετε μια σχέση που εξελίσσεται, μια προνομιακή συναναστροφή, ή μια ιδέα που δεν σταματά να σας ανανεώνει ψυχικά. Στις 8 του μήνα όμως η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο και αλλάζει το κέντρο βάρους της προσοχής της. Αρκετές φορές θα σας ζητήσει να πάρετε υπεύθυνη θέση σε ζητήματα συμβίωσης, εξυπηρέτησης αναγκών του συντρόφου ή της οικογένειας και θα προσπαθήσει να σας αλλάξει την καθημερινότητα. Σε αυτήν την εκδοχή εσείς αντιστέκεστε αλλά δεν έχετε και πολλά περιθώρια να παραμείνετε αμέτοχοι. Φροντίστε να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν και λειτουργήστε υπεύθυνα. Οι ελεύθεροι επιλέγετε κάποιον σύντροφο από το κοινωνικό σας περιβάλλον, ή από εκεί που σας έφεραν οι συγκυρίες των διακοπών σας. Το πιθανότερο είναι ότι αυτή η νέα σχέση να μην έχει την διάρκεια που θα θέλατε, γι αυτό μην επενδύετε και πολλά στις ημέρες και στις νύχτες του Αυγούστου. Ανανεωθείτε διαφορετικά, απολαύστε τη δημοτικότητά σας και μην δοκιμάζετε και πάλι συνταγές που δεν έχουν ούτε ουσία, ούτε γεύσ


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αύγουστος στην πορεία του, θα φέρει στην επιφάνεια σημαντικά θέματα που αφορούν την συναισθηματική σας ζωή. Η πρώτη του εβδομάδα δείχνει να σας παρέχει τα περιθώρια της ξεκούρασης που αναζητάτε, αλλά αμέσως μετά, διαφαίνεται αλλαγή σκηνικού. Οι μακρόχρονες σχέσεις και ο γάμος δείχνουν να είναι οι εστίες πίεσης για εσάς, καθώς μάλιστα είχατε και κάποια προειδοποιητικά σήματα τους δύο προηγούμενους μήνες. Όσο γρηγορότερα αντιληφθείτε ότι οι ρόλοι στη σχέση σας αναθεωρούνται, τόσο γρηγορότερα θα πάρετε και τα κατάλληλα μέτρα. Αυτό αφορά κυρίως την ψυχολογία σας, την θετική αντιμετώπιση κάποιων προκλήσεων και την ανάγκη να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας. Ο συνδυασμός αισθηματικής ζωής και ανικανοποίητου σε άλλους τομείς της ζωής σας είναι εκρηκτικός και δεν πρέπει να πάρετε αποφάσεις εν θερμώ. Επίσης, αποφύγετε να προκαλείτε μόνο και μόνο για να διαπιστώσετε τα αισθήματα των άλλων και την διάθεσή τους να συνεχίσουν να σας χαρίζονται. Αυτός ο Αύγουστος θα φέρει διλήμματα, περίεργες προκλήσεις και άλλα γεγονότα τα οποία έχουν τη δύναμη να σας αποσυντονίσουν και να σας κάνουν να χάσετε για λίγο την εικόνα των επιδιώξεών, αλλά και την ησυχία σας!

 

ΙΧΘΥΣ

Οι αστάθμητοι παράγοντες θα έχουν ρόλο στις σχέσεις σας αυτόν τον μήνα. Προετοιμαστείτε για κάθε ενδεχόμενο την πρώτη εβδομάδα για να αποφύγετε κακές επιλογές και εγωιστική συμπεριφορά που μπορεί να έχει κόστος για εσάς. Μετά τις 8 Αυγούστου η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο και ανακινεί ζητήματα στα οποία έχετε κοινή άποψη με τον σύντροφό σας, ή σας βοηθά να συνεννοηθείτε καλύτερα. Κάποιες αρνητικές σκέψεις δεν επιβεβαιώνονται και αυτό σας βοηθά ψυχολογικά για να περάσετε ευχάριστες διακοπές. Οι ελεύθεροι έχετε ευρύ πεδίο δράσης, ιδιαίτερα αν έχετε λύσει άλλα ζητήματα που μπορεί να σας απασχολούν. Η προσαρμογή στις ιδιαίτερες συνθήκες της εποχής, μετά και τα όσα περιοριστικά προηγήθηκαν, είναι μια έξυπνη στάση η οποία θα σας δείξει σε σύντομο χρονικό διάστημα αυτό που μπορείτε να περιμένετε στα αισθηματικά σας. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα επηρεάζεται λίγο περισσότερο η οικογενειακή ζωή και η επιστροφή στην καθημερινότητα. Εδώ πρέπει να βρείτε τρόπο ώστε να διευθετηθούν κάποια ζητήματα χωρίς να προκληθούν αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!