ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 26 Ιουλίου 2020

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή τον Δία και τον Πλούτωνα, η συνεννόηση θα είναι δύσκολη θα υπάρξουν αντιπαραθέσεις και εκνευρισμοί. 

Δεν αποκλείεται στις συζητήσεις να ακουστούν λόγια ή να υπάρξουν αποκαλύψεις που θα φέρουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Ίσως κάποιοι να μάθουν για καταστάσεις ή γεγονότα που θα τους δημιουργήσει εκνευρισμό ακόμα και απογοήτευση. Αναγκαίο θα είναι να υπάρξει αυτοσυγκράτηση, η αντιπαράθεση θα δημιουργήσει ρήξεις.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και σου δίνεται η δυνατότητα να ασχοληθεί με τις επαγγελματικές συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή διεξοδικά. Τα τετράγωνα της με τον Δία και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μετά το μεσημέρι μπορεί να οδηγήσουν σε υπερβολές και λανθασμένους χειρισμούς λόγω ανασφαλειών στις διαπροσωπικές σχέσεις. 

Αισθηματικά

Είμαι σημαντικό να απολαύσεις στιγμές με το ταίρι σου μακριά από παιχνίδια ελέγχου που θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια σε ένταση και συγκρούσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε νέα γνωριμία καθώς δεν θα διστάσεις να επιβάλεις τις απόψεις σου και αυτό θα είναι αρκετό για να ενοχλήσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Η μέρα είναι ιδανική για οικονομικές συζητήσεις μπορεί να εξελιχθούν ιδιαίτερα θετικά στην επαγγελματική σου ζωή. Γεγονός είναι όμως ότι οι έντονες αμφιβολίες που μπορεί να σε κυριεύσουν δεν αποκλείεται να λειτουργήσουν εμπρηστικά σε συνεργασίες που είναι σημαντικές για σένα.

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα που σε απασχολούν την καθημερινότητα και τη δουλειά σου καθώς αυξάνεται το άγχος. Τα τετράγωνα της με τον Δία και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να προκαλέσουν υπερβολικές αντιδράσεις λόγω ανταγωνιστικών διαθέσεων που έρχονται στην επιφάνεια και σε προβληματίζουν.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να μην επικεντρώνεσαι εμμονικά σε λεπτομέρειες τη σχέση σου καθώς αυτό θα κουράσει το ταίρι σου και θα οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα βρεθεί σε κάτι καινούργιο αφού η κούραση και η ένταση καταβάλουν την διάθεσή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε ζητήματα που θέλεις να διεκπεραιώσεις καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές και λειτουργούν πιεστικά αυξάνοντας τον εκνευρισμό σου. Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις πιθανές αμφιβολίες και ανασφάλειες που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στο συναδελφικό περίγυρο. 

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αφοσιωθείς στο ταίρι σου δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό στην προσωπική σου ζωή. Τα τετράγωνα της με τον Δία και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να αυξήσουν την καχυποψία και τις ανασφάλειες που θα οδηγήσουν σε κόντρες με το ταίρι σου.

Αισθηματικά

Είμαι σημαντικό να απολαύσεις στιγμές χαράς και πάθους με τον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου μένοντας μακριά από ότι σε ανησυχεί και σου δημιουργεί υπερένταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα σου κεντρίσουν την προσοχή, προσοχή σε υπερβολές και διάθεση να εξουσιάσεις την όποια κατάσταση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σημαντικά ζητήματα οικονομικής φύσεως μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο που δεν είναι εύκολο να επιλυθούν και αυτό είναι αρκετό για να αυξήσει το άγχος. Επιδιώκοντας να δώσεις λύσεις δεν αποκλείεται να οδηγηθείς με συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν καθώς δεν θα διστάσει να επιβάλεις τα θέλω σου με απότομο και δηκτικό τρόπο.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και στρέφεις όλη σου την προσοχή σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή και πώς μπορείς να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει. Τα τετράγωνα της με τον Δία και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω είναι πιθανό να προκαλέσουν αναστάτωση λόγω υπερβολικών συμπεριφορών και ανταγωνιστικών διαθέσεων που μπορεί να σε προβληματίσουν.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να αποφύγεις στην διάθεση να ενθουσιάσεις το ταίρι σου καθώς αυτό θα οδηγήσει σε καταστάσεις που θα επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση και την μεταξύ σας επικοινωνία. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύπτει μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, η εσώτερη αναστάτωση που σε διακατέχει δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα τι μπορεί να σου προσφέρει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αντιπαραθέσεις με πρόσωπα σημαντικά στην καριέρα σου μπορεί να πάρω μεγάλη έκταση αν δεν καταφέρεις να ελέγχεις τα νεύρα σου και τις προσωπικές σου ανασφάλειες. Είναι σημαντικό να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να εμπιστευτείς την διαίσθηση σου προσπαθώντας να προστατεύσεις τον εαυτό σου από ότι νιώθεις ότι μπορεί να σε απειλεί επαγγελματικά.

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον καθώς σε βοηθούν να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα μαζί τους. Τα τετράγωνα της με τον Δία και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μετά το μεσημέρι είναι πιθανό να οδηγήσουν σε εμμονικές και υπερβολικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν και θα δημιουργήσουν ένταση σε όποια παρέα κι αν βρεθείς.

Αισθηματικά

Η επικοινωνία πρέπει να είναι ξεκάθαρη και με ρεαλιστικούς όρους καθώς η αμετροέπεια και τα σκληρά λόγια μπορεί να τραυματίσουν τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να γνωρίσεις νέο πρόσωπο μέσα από το οικείο περιβάλλον, όμως η έντονη καχυποψία δεν σου επιτρέπει να απολαύσεις τις στιγμές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Κόντρες μπορεί να προκύψουν με πρόσωπα που θέλεις να προχωρήσεις σε συνεργασίες και που αφορούν το εμπόριο ή την επικοινωνία. Παιχνίδια ελέγχου και υπόγειες καταστάσεις μπορεί να σε ενοχλήσουν σημαντικά για να δρομολογήσουν εξελίξεις που θα είναι αρνητικές για συμφωνίες που θέλεις να πετύχεις.

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα σε όλα τα επίπεδα. Τα τετράγωνα της με τον Δία και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μετά το μεσημέρι δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε υπερβολικά έξοδα λόγω της ανάγκης να προβληθείς που αργότερα θα μετανιώσεις.

Αισθηματικά

Είναι απαραίτητο να χαλιναγωγήσεις την ένταση που κρύβεις μέσα σου καθώς είναι πιθανό να επηρεάσει δυσάρεστα την σχέση σου προκαλώντας ένταση με το παιδί σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύψει, προσοχή σε πείσμα και αδιαλλαξία που εκδηλώνονται σε υπερβολικό βαθμό.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι προτιμότερο να μην προβείς οικονομικές συμφωνίες και κινήσεις που μπορεί αργότερα να μετανιώσεις καθώς χαρακτηρίζεται από υπερβολική αυτοπεποίθηση και ανάγκη να προβάλλει στον εαυτό σου. Οι σπατάλες θα δημιουργήσουν πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου φρόντισε να τις περιορίσεις. 

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και δημιουργεί την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση για να μπορέσεις να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Τα τετράγωνα της με τον Δία και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω είναι πιθανό να οδηγήσουν σε υπερβολές και συναισθηματικές εξάρσεις που θα έχουν κόστος.

Αισθηματικά

Η αμετροέπεια και η ανάγκη ελέγχου του συντρόφου σου δεν αφήνουν περιθώρια για ήρεμες στιγμές, προσπάθησε να περιορίσει πιθανές αμφιβολίες που σου δημιουργούν φόβους. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν ενδιαφέρον για εσένα, είναι σημαντικό να μην γίνεις επιβλητικός και χειριστικός μαζί τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σημαντικά σε συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν όμως είναι απαραίτητο να αφήσεις στην άκρη την ανάγκη να επιβληθείς. Τα προβλήματα που θα προκαλέσει θα είναι έντονα και θα απογοητεύσουν τους επίδοξους συνεργάτες του.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και νιώθεις ότι έχεις ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα καθώς καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και σε επηρεάζουν. Τα τετράγωνα της με τον Δία και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μετά το μεσημέρι ενισχύουν τον συναισθηματισμό και δημιουργούν ξεσπάσματα που αργότερα θα μετανιώσεις.

Αισθηματικά

Υπερβολική συμπεριφορά και συναισθηματισμός δεν αφήνουν περιθώρια να υγιής προσέγγιση και καταστάσεις που μπορεί να προβληματίσει ο δικός σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιδιώξουν να βρεθούν μαζί σου, δεν μπορείς να δεις αντικειμενικά τι θέλουν πραγματικά από εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να εκκρεμούν και να σου κοστίσουν σε ψυχολογικό επίπεδο. Όμως είναι δύσκολο να επικεντρωθείς καθώς δεν μπορείς να δώσεις την απαιτούμενη προσοχή και καθημερινές υποχρεώσεις. Προσοχή καθώς ο υπερβολικός συναισθηματισμός θα οδηγήσει σε λάθη. 

  

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρό που σε γεμίζουν χαρά και έχουν διάθεση να ακούσουν τις σκέψεις σου. Τα τετράγωνα της με τον Δία και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μετά το μεσημέρι ενισχύουν την αδιαλλαξία και το πείσμα και δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντιπαράθεση που θα δημιουργήσουν προβλήματα στις φιλικές σου σχέσεις.

Αισθηματικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε στόχους και φιλοδοξίες που αφορούν το ταίρι σου καθώς δεν αποκλείεται να λειτουργήσει παίρνοντας πρωτοβουλίες που δεν θα του αρέσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η ανατρεπτικές νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν, οι ανασφάλειές σου όμως δεν σου επιτρέπουν να απολαύσεις και να χαρείς αυτό το καινούργιο που έρχεται στη ζωή σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι πιθανό να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε επαγγελματικούς στόχους που μπορεί να έχεις, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανταγωνιστικές διαθέσεις από την πλευρά σου που έρχονται στην επιφάνεια και δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα. Προσοχή καθώς η συμπεριφορά σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις.

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Τα τετράγωνα της με τον Δία και τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου μετά το μεσημέρι ενισχύουν την ανάγκη να επιβάλλεις τις απόψεις, κάτι που θα δυσαρεστήσει τους γύρω σου.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να αφήσεις στην άκρη όλα αυτά που σε προβληματίζουν στην επαγγελματική σου ζωή και μπορούν να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο, η ανάγκη να επιβληθείς θα ενοχλήσει έντονα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς έντονα με όσους θεωρείς ότι δεν αυτά που σκέφτεσαι. Δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να επιβάλεις τα θέλω σου, κάτι που θα δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις και προστριβές.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να περάσεις όμορφα με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που σε γεμίζουν χαρά. Τα τετράγωνα της με τον Δία και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μετά το μεσημέρι φέρνουν ζητήματα του παρελθόντος στο προσκήνιο που θα δημιουργήσουν εντάσεις ή αντιπαραθέσεις. 

Αισθηματικά

Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε ότι σε γεμίζει χαρά στην προσωπική σου ζωή και άφησε στην άκρη ανασφάλειες που σε ταλαιπωρούν από προηγούμενες καταστάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου όμως η προσωπική σου φόβοι δεν σου επιτρέπουν να απολαύσεις ότι σου αξίζει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να αποδεχτείς ότι ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσεις λόγος που έρχονται στην επιφάνεια και σε επηρεάζουν στην επαγγελματική σου ζωή. Δεν σου επιτρέπουν να δεις με αισιοδοξία την προσωπική σου πορεία και μπαίνουν εμπόδιο σε σχέδια που έχουν να σου προσφέρουν πολλά. 

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν και να σου δημιουργούν υπερένταση. Τα τετράγωνα της με τον Δία και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω είναι πιθανόν να σε βάλει σε διαδικασία αντιπαραθέσεων με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι, προσοχή σε υπερβολές που θα σε βλάψουν.

Αισθηματικά

Η καχυποψία και η ανασφάλειά σου θα δημιουργήσουν σημαντικές ένταση στην προσωπική σου ζωή, προσπάθησε να έχεις αυτοσυγκράτηση και να κρατήσεις ψύχραιμη στάση αποφεύγοντας τους καβγάδες. Αν είσαι αδέσμευτος/η η εσωστρέφεια είναι έντονη και δεν σου επιτρέπει να ασχοληθείς με νέα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικές δράσεις καθώς με μεγάλη ευκολία μπορεί να οδηγηθεί σε κόντρες. Προσπάθησε να μην υπονομεύεις τον εαυτό σου λόγω της καχυποψίας και των αμφιβολιών που έρχονται στην επιφάνεια και σε ταλαιπωρούν.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!