ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 25 Ιουλίου 2020

Είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό. Συναναστροφές, ανάγκη για επικοινωνία, ειρηνικές διαθέσεις.

Η εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό θα δημιουργήσει την ανάγκη για επαφές, για συναντήσεις και για σύσφιξη σχέσεων. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να λυθούν οι παρεξηγήσεις, για να δοθούν λύσεις σε ζητήματα που δημιουργούν δυσκολίες και προβληματισμούς.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, η Σελήνη περνάει στον Ζυγό και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Το εξάγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με την Σελήνη σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, κάτι που εντυπωσιάζει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Αισθηματικά

Με μεγάλη ευκολία μπορείς να συνεννοηθείς με το ταίρι σου και να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις που μπορεί να προέκυψαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, προσπάθησε το. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται στη ζωή σου για να σου χαρίσει έντονα συναισθήματα και να καλύψει την ανάγκη της συντροφικότητας.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Η κατανόηση που υπάρχει στις συνεργασίες σου είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις με γοργούς ρυθμούς σε αυτά που θέλεις να πετύχεις. Είναι γεγονός ότι έχεις στο πλάι σου πρόσωπα που σε εμπιστεύονται στηρίζονται στην αποφασιστικότητα που δείχνεις.

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, η Σελήνη περνάει στον Ζυγό και επικεντρώνεις την προσοχή σου σε καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν τον τρόπο. Το εξάγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με την Σελήνη σε βοηθά να βρεις τον δυναμισμό που απαιτείται για να προχωρήσεις σε υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει.

Αισθηματικά

Γεγονός είναι ότι μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα της καθημερινότητας που απασχολούν τη σχέση σου έχοντας κατανόηση και πίστη ότι μπορείς εσύ και το ταίρι σου να τα καταφέρεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει νέο πρόσωπο που να σου δώσει την αίσθηση του γνώριμου και του οικείου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι γεγονός ότι σήμερα δεν πρόκειται να παραιτηθείς παρ’ όλες τις δυσκολίες που μπορείς να βρεις το δρόμο σου σε εργασιακά ζητήματα που σε απασχολούν. Ο δυναμισμός και η γρήγορη αντίληψη στα πράγματα θα σε βοηθήσουν να δώσεις λύσεις που θα εντυπωσιάσουν τους γύρω σου. 

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η Σελήνη περνάει στον Ζυγό ανεβάζοντας κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση και το κέφι σου. Στρέφει το ενδιαφέρον του στη διασκέδαση και το φλερτ. Το εξάγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με την Σελήνη σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις με ευκολία αυτά που σκέφτεσαι και πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

Αισθηματικά

Το ταίρι σου παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα καθώς είναι αυτό μπορείς να στηριχτείς πάνω του. Παράλληλα μπορείς να το υποστηρίξεις με απόλυτο δυναμισμό και πίστη. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται για να σου τονίσει την ανάγκη να βιώσεις έναν έντονο ερωτικό δεσμό που θα απογειώσει το πάθος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να προχωρήσεις προς την επίτευξη των στόχων σου. Ο δυναμισμός θα παίξει καθοριστικό ρόλο για να πείσεις πρόσωπα που συνεργάζεσαι ότι μπορούν να στηριχθούν πάνω σου.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η Σελήνη περνάει στον Ζυγό και στρέφεις την προσοχή σου σε ζητήματα της οικογένειας που μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο και να σε απασχολούν έντονα. Το εξάγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με την Σελήνη σε βοηθά να πατήσεις στα πόδια σου και να αντιμετωπίσεις με αυτοπεποίθηση όποια προβλήματα προκύψουν.

Αισθηματικά

Δεν είναι δύσκολο για εσένα να δείχνεις τα πραγματικά σου συναισθήματα καθώς με ευκολία μπορείς να εκφράσεις ότι νιώθεις στο πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σε γεμίσει έντονα συναισθήματα και θα σε βοηθήσει να νιώσεις ασφάλεια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να προχωρήσεις με γρήγορους ρυθμούς σε θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Σου δίνονται σημαντικές ευκαιρίες που καλείσαι να αξιοποιήσεις καθώς έχει την υπομονή και την επιμονή να πάρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα.

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η Σελήνη περνάει στον Ζυγό σε βοηθά να αυξήσεις την κοινωνικότητα σου και στρέφεις την προσοχή σου σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος που σε γεμίζουν χαρά. Το εξάγωνο του Ήλιου το ζώδιό σου με την Σελήνη ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία πολύ ευχάριστη μέρα σε όλα τα επίπεδα.

Αισθηματικά

Μπορείς να δώσεις στο ταίρι σου να αντιληφθεί τι πραγματικά νιώθεις και έχεις ανάγκη καθώς η επικοινωνιακή σου δεινότητα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ομαλότητα της σχέσης. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται μέσα από το κοντινό περιβάλλον για να τονίσουν τον δυναμισμό και την προσωπικότητά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πάρε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα της επαγγελματικής σου ζωής καθώς η μέρα μπορεί να εξελιχθεί ιδιαίτερα θετικά για εσένα. Έχεις την ευκαιρία με ευκολία να επικοινωνήσεις τις σκέψεις και τις απόψεις σου και να πείσεις τους γύρω σου με ατράνταχτα επιχειρήματα για τις επαγγελματικές σου προθέσεις.

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η Σελήνη περνάει στον Ζυγό και στρέφεις το ενδιαφέρον σου τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να τις διαχειριστείς. Το εξάγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με την Σελήνη σε βοηθά να πατήσω γερά στα πόδια σου και να λύσεις θέματα από το παρελθόν που μπορεί να σε απασχολούν έντονα.

Αισθηματικά

Απωθημένα και ενοχές μπαίνουν στην άκρη καθώς νιώθεις σίγουρος για τον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου και δεν επιτρέπεις σε τίποτα να δημιουργεί αμφιβολίες. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σε γεμίσει ασφάλεια και σταθερότητα, καθώς εντείνει παράλληλα τα συναισθήματα στο έπακρο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές υποθέσεις που σε προβληματίζουν μπορούν να εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο για εσένα καθώς δεν θα διστάσεις να διεκδικήσεις αυτό που θεωρείς ότι είναι ιδανικό. Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε ταλαιπωρούν, μην διστάσεις να το κάνεις.

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εκφράσεις με αυτοπεποίθηση και σιγουριά αυτά που αισθάνεσαι και έχεις ανάγκη από τους άλλους. Το εξάγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με την Σελήνη σε βοηθά να προχωρήσεις σημαντικά σε στόχους και φιλοδοξίες που έχει καθώς εμπιστεύεσαι στο έπακρο τον εαυτό σου.

Αισθηματικά

Μπορείς να εκδηλώσεις στο ταίρι σου συναισθήματα και να εκφράσεις πιθανά σχέδια που έχεις, να είσαι βέβαιος ότι θα αντιληφθεί απόλυτα τις σκέψεις και τα αισθήματά σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου για να τονίσει την ανάγκη να αλλάξεις πορεία πλεύσης σε όλα τα επίπεδα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν θα διστάσεις να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό από τις συνεργασίες σου καθώς είσαι διατεθειμένος να δώσεις την ψυχή σου για να πετύχεις τους στόχους που έχει θέσει. Θετικά προσκείμενοι είναι γύρω σου και ιδιαίτερα οι συνεργάτες σου που μπορούν να αντιληφθούν αυτά είναι αυτό που σε ικανοποιεί.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η Σελήνη περνάει στον Ζυγό και νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα καθώς καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και σε προβληματίζουν. Το εξάγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με την Σελήνη σε βοηθά να βρεις την ενεργητικότητά και τον δυναμισμό να ξεπεράσεις όλα αυτά που σε πλήγωσαν.

Αισθηματικά

Συναίσθημα και λογική εναρμονίζονται και δίνουν το ιδανικό αποτέλεσμα στην προσωπική σου ζωή, φρόντισε να το απολαύσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος σου τονίζουν ότι δεν έχει κλείσει κεφάλαια της ζωής σου που καλό είναι να αντιμετωπίσεις κατάματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Νιώθεις ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει σε επαγγελματικό επίπεδο. Μην διστάσεις να ασχοληθείς με εκκρεμότητες που μπορεί να λειτουργούν επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου καθώς σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που σε έχουν ταλαιπωρήσει. 

  

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η Σελήνη περνάει στον Ζυγό και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εκφράσεις πρωτότυπες ιδέες που μπορεί να έχει. Το εξάγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με την Σελήνη απογειώνει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία και σε φέρνει πιο κοντά στους στόχους και φιλοδοξίες μου έχεις πέσει στη ζωή σου.

Αισθηματικά

Ο ενθουσιασμός και η θετική διάθεση που επικρατεί στη σχέση σου λειτουργούν ευεργετικά σε κάθε στόχο που μπορεί να έχεις από κοινού με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον φιλικό περίγυρο μπορεί να έρθει πρόσωπο που θα σε βοηθήσει να δεις την προσωπική σου εξέλιξη με διαφορετική μάτια. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την αυτοπεποίθηση και την διάθεση να προχωρήσεις γρήγορα και μεθοδικά και όλα αυτά που θέλεις να πετύχεις στη ζωή σου. Μπορείς να αντιληφθείς με ευκολία ποιες είναι οι κινήσεις που πρέπει να πραγματοποιήσεις για να φτάσεις στην επίτευξη των στόχων σου.

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η Σελήνη περνάει στον Ζυγό και επικεντρώνεσαι κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα και να σου δημιουργούν νευρικότητα. Το εξάγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με την Σελήνη σε βοηθά να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να βρεις το ψυχικό σθένος να αντιμετωπίσεις ότι μπορεί να σε προβληματίζει στην καριέρα σου.

Αισθηματικά

Μπορείς να απολαύσεις κοινωνικές εκδηλώσεις με το ταίρι σου καθώς το πάθος βρίσκεται εκεί για να σας φέρει πιο κοντά από ποτέ και να δημιουργήσει ιδανική ατμόσφαιρα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα σε κάνει να καρδιοχτυπήσεις έντονα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές οικονομικές συζητήσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς φαίνεται ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό. Μπορείς να ανταποκριθείς σε ότι και αν αναλάβεις καθώς έχεις τις δυνατότητες και την αυτοπεποίθηση που απαιτείται.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η Σελήνη περνάει στον Ζυγό και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που σε γεμίζουν χαρά και μοιράζεσαι μαζί τους κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα. Το εξάγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με την Σελήνη σου δίνει ώθηση για να προχωρήσει σε όνειρα που έχεις θέσει μελλοντικά ανοίγοντας νέους δρόμους μπροστά σου. 

Αισθηματικά

Η συντροφικότητα και το πάθος εναρμονίζονται και μπορούν να δημιουργήσουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης και χαράς στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλά πρόσωπα μπορούν να δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα καθώς εντυπωσιάζει με την αισιοδοξία που σε διακατέχει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου φαίνεται να εξελίσσονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς τίποτα δεν μπορεί να σε πτοήσει. Αντιμετωπίζεις τις όποιες δυσκολίες με θετική μάτια και αισιοδοξία και αυτό σε βοηθά να ξεπεράσεις εμπόδια που μπορεί να μπουν σε επαγγελματικό επίπεδο χωρίς πραγματικά να το καταλάβεις. 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η Σελήνη περνάει στον Ζυγό και νιώθεις τον εκνευρισμό να αυξάνεται καθώς οι ανασφάλειες και τα απωθημένα που κρύβεις μέσα σου έρχονται στην επιφάνεια. Το εξάγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με την Σελήνη σε βοηθά να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να πιστέψεις την πραγματική σου αξία ξεπερνώντας τις όποιες αμφιβολίες. 

Αισθηματικά

Μπορείς να λύσεις ζητήματα της καθημερινότητας και λεπτομέρειες οι σχέσεις που δημιουργούν ένταση αφήνοντας πίσω ότι σε ενοχλεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα ενισχύσει το πάθος και τον αισθησιασμό της ζωής σου αλλάζοντας τα δεδομένα της ρουτίνας και της καθημερινότητας.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανό είναι να προκύψουν οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους που μπορεί να χρειαστεί να τακτοποιήσεις. Η διαίσθηση και η γρήγορη αντίληψη που σε χαρακτηρίζουν θα σε βοηθήσουν να πάρεις τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις για εσένα μην επιτρέποντας στα νεύρα και το άγχος να πρωταγωνιστήσουν.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!