ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 24 Ιουλίου 2020

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και τον Πλούτωνα. Επαγγελματικά ανοίγματα δημιουργικές ιδέες.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες ή εντάσεις σε θέματα αισθηματικά αλλά και οικονομικά. Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για ρίσκα που έχουν να κάνουν με χρηματικά ποσά, θα πρέπει να αποφευχθούν οι αγορές και γενικότερα οι συναλλαγές μεγάλων ποσών.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Παρθένο και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα της καθημερινότητα μπορεί να σε προβληματίζουν σημαντικά. Το μεσημέρι η αντίθεση της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις και εκτιμήσεις για πρόσωπα και καταστάσεις, είναι σημαντικό να προσέχεις ποιους εμπιστεύεσαι.

Αισθηματικά

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις ένα ευχάριστο βράδυ με το ταίρι σου μακριά από ψευδαισθήσεις που δεν αφήνουν περιθώριο να δεις ρεαλιστικά τι μπορεί να σου προσφέρει. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο μέσα από τον εργασιακό χώρο που θα σου κεντρίσει την προσοχή και θα σε βοηθήσει να αλλάξεις την δημόσια εικόνα σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Προσπάθησε να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει και σε απασχολούν. Είναι σημαντικό να λειτουργήσεις ρεαλιστικά και να μην επιτρέψεις σε ότι μπορεί να σε παραπλάνηση να διαμορφώσει την προσωπική σου άποψη. Προσοχή γιατί τα λάθη είναι πιθανά.

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με το ταίρι σου για να απολαύσεις στιγμές μαζί του που θα σε γεμίσω χαρά και γαλήνη. Το μεσημέρι η αντίθεση της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί λανθασμένες υποθέσεις για καταστάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν στη σχέση σου.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να μην ωραιοποιήσεις αυτά που ακούς από το ταίρι σου καθώς είναι πιθανό αργότερα να απογοητευτεί από καταστάσεις που μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει μία πρόσωπο στη ζωή σου, προσοχή σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις πού θα σε παραπλανήσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η μέρα είναι ιδανική για εσένα που ασχολείται με καλλιτεχνικά ζητήματα καθώς η έμπνευση και η δημιουργικότητά απογειώνονται. Προσοχή στους επαγγελματικούς χώρους καθώς πολλοί είναι αυτοί που θα επιδιώξουν να σε παραπλανήσουν και να καθοδηγήσουν λανθασμένα, κάτι που θα έχει κόστος στην επαγγελματική σου πορεία. 

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και έχεις την ευκαιρία να έρθει πιο κοντά με πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον κάτι που το έχεις ιδιαίτερη ανάγκη. Το μεσημέρι η αντίθεση της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να απογειώσει την συναισθηματική φόρτιση και να οδηγήσει σε ξεσπάσματα επηρεάζοντας τις οικογενειακές σχέσεις.

Αισθηματικά

Η κυκλοθυμία και οι έντονες ευαισθησίες που εκδηλώνεις δεν σου επιτρέπουν να νιώθεις ασφάλεια με το ταίρι σου και αυτό είναι αρκετό για να δρομολογήσει προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή σε νέο πρόσωπο μέσα από το οικείο περιβάλλον που υπόσχεται σταθερότητα και ζεστασιά, όμως δεν είναι διατεθειμένο να τα δώσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας καθώς πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα υποσχεθούν το καλύτερο για σένα, όμως τα φαινόμενα απατούν και μπορεί να εμπλακείς σε καταστάσεις που θα είναι απογοητευτικές. Απέφυγε πιθανές συμφωνίες που μπορεί να μην εξελιχθούν όπως θα θέλεις.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο είναι σημαντικό για εσένα να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος καθώς απολαμβάνεις την επικοινωνία μαζί τους. Το μεσημέρι η αντίθεση της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αποκλείεται να σου δώσει λάθος μηνύματα και συζητήσεις που συμμετέχεις και να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις σε σχέση με κοντινούς ανθρώπους.

Αισθηματικά

Η μέρα δεν είναι ιδανική για συζητήσεις που μπορεί να παίζουν σημαντικό ρόλο στη σχέση καθώς πολλά μπορούν να ακουστούν όμως δύσκολα θα πραγματοποιηθούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή σε νέες γνωριμίες μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις καθώς η ανάγκη να εξιδανικεύσεις τους άλλους μπορεί να οδηγήσει σε πρόσωπα που θα σε απογοητεύσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με εμπορικές συμφωνίες ή άλλου τύπου συναλλαγές με τις οποίες εμπλέκεσαι. Κράτησε μικρό καλάθι με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι καθώς μπορεί να υπόσχονται πολλά όμως αργότερα θα ανακαλύψεις ότι δεν είναι ειλικρινή και ξεκάθαρα μαζί σου

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με υποθέσεις οικονομικής φύσεως που σε απασχολούν έντονα. Το μεσημέρι η αντίθεση της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις για αυτό είναι προτιμότερο να μην προβείς σε οικονομικές συμφωνίες καθώς θα απογοητευτείς.

Αισθηματικά

Οι ανασφάλειες γίνονται εντονότερες από ποτέ καθώς νιώθεις ότι το ταίρι σου δεν βρίσκεται σταθερά δίπλα σου και αυτό δημιουργεί έλλειμμα αυτοπεποίθησης. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα εμπιστευτείς νέο πρόσωπο καθώς νιώθεις ότι δεν μπορείς να εμπιστευτείς κανέναν και δεν νιώθεις σιγουριά με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε οικονομικές συζητήσεις και συμφωνίες που μπορεί να συμμετέχεις καθώς το πιθανότερο είναι τα πρόσωπα που εμπλέκονται να μην είναι ξεκάθαρα και ειλικρινή μαζί σου. Δείξε προσοχή και σε πιθανά έξοδα που μπορεί να προκύψουν καθώς θα είναι αχρείαστα και θα δημιουργήσουν προβλήματα στον προϋπολογισμό σου.

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και ήρθε η στιγμή να εκφράσεις με δυναμισμό ανάγκες και επιθυμίες που έχεις. Το μεσημέρι η αντίθεση της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε λάθος πρόσωπα που μπορεί να επιτευχθεί όμως αργότερα είναι πιθανό να σε πληγώσουν για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι εγκρατής.

Αισθηματικά

Νιώθεις την ανάγκη να δείξεις στο ταίρι σου όλα αυτά που αισθάνεσαι, προσπάθησε να μην δίνεις υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να τηρηθούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου, όμως είναι απαραίτητο να δώσεις χρόνο για να δεις πραγματικά ποιες είναι οι προθέσεις του.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Φρόντισε να μην κάνεις σημαντικά επαγγελματικά βήματα που μπορεί να έχουν κόστος αργότερα καθώς ιδιαίτερα το μεσημέρι οι λανθασμένη αντίληψη των πραγμάτων μπορεί να οδηγήσει σε εσφαλμένες επιλογές. Απέφυγε σημαντικές συζητήσεις και δεσμεύσεις καθώς δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων.

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα που εκκρεμούν και είναι πιθανό να σου δημιουργούν άγχος. Το μεσημέρι η αντίθεση της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αφήνει περιθώρια για ρεαλιστική προσέγγιση ιδιαίτερα στην καθημερινότητα και τα λάθη είναι πιθανά.

Αισθηματικά

Ο έντονος συναισθηματισμός δεν σου επιτρέπει να δεις τι είναι αυτό που μπορεί να σου προσφέρει το ταίρι σου, φρόντισε να αποφύγεις συναισθηματικές υπερβολές που θα στοιχίσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η απέφυγε να εμπιστευτείς πρόσωπα από το παρελθόν που μπορεί να υπόσχονται πολλά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσεις σε σημαντικές επιλογές στην επαγγελματική σου ζωή, ιδιαίτερα για ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν. Η λανθασμένη εκτίμηση των πραγμάτων θα οδηγήσει σε απογοητεύσεις που καλό είναι να αποφύγεις γιατί θα σου στοιχίσουν και σε ψυχολογικό επίπεδο

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και έχεις την ευκαιρία να βγεις και να διασκεδάσεις με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον καθώς το έχεις πολύ ανάγκη. Το μεσημέρι η αντίθεση της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες είναι πιθανό να δημιουργήσει προϋποθέσεις εξαπάτησης για εσένα από φίλους, αυτό είναι κάτι που θα σου στοιχίσει έντονα.

Αισθηματικά

Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να συζητήσεις με το ταίρι σου για στόχους και φιλοδοξίες που έχετε καθώς το πιθανότερο είναι να πάρετε λάθος αποφάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που είναι πολλά υποσχόμενη όμως το πιθανότερο είναι να υπάρχουν ζητήματα που δεν μπορείς να δεις ξεκάθαρα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε επιλογές που καλείσαι να κάνεις στην επαγγελματική σου ζωή καθώς το πιθανότερο είναι να υπάρξουν πρόσωπα που θέλουν να σε καθοδηγήσουν με εσφαλμένο τρόπο. Είναι προτιμότερο να μην δείξεις απεριόριστη εμπιστοσύνη σε κανέναν και να αφήσεις το χρόνο να σε κατευθύνει και να ξεκαθαρίσει την κάθε κατάσταση. 

  

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και έχεις την δυνατότητα να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο. Το μεσημέρι η αντίθεση της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες είναι πιθανό να φέρει κοντά σου πρόσωπα θέλουν να δημιουργήσουν ζητήματα στην επαγγελματική σου ζωή, προσοχή σε εξιδανικεύσεις που θα έχουν κόστος.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να μην ξεσπάσεις το ταίρι σου το έντονο ψυχικό φορτίο που έχεις καθώς αυτό θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να έρθει νέο πρόσωπο που υπόσχεται πολλά, καλά θα κάνεις να κρατήσεις μικρό καλάθι. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Απέφυγε πιθανές συζητήσεις που μπορεί να αφορούν επαγγελματικά σχέδια που έχεις καθώς πιθανότατα να υπάρχουν πρόσωπα όταν σε κατευθύνουν με λανθασμένο τρόπο. Ιδιαίτερα το μεσημέρι η ανάγκη να ωραιοποιήσεις συνεργάτες και ανωτέρους που μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά λάθη που καλό είναι να αποφύγεις.

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που έχει καιρό να δεις. Το μεσημέρι η αντίθεση της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε συζητήσεις με τα πρόσωπα αυτά δεν θα είναι ρεαλιστικές και θα σε κατευθύνουν λανθασμένα, δείξε προσοχή.

Αισθηματικά

Ο ρομαντισμός απογειώνει τη σχέση όμως είναι σημαντικό να μην δώσεις αλλά και να μην δεχτείς υποσχέσεις που δεν είναι εύκολα πραγματοποιήσουμε. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που μπορεί να φαίνεται ιδανική, όμως πιθανότατα να μην είναι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με πρόσωπα από το εξωτερικό που υπόσχονται πολλά ή με θέματα νομικής φύσεως που αγγίζουν την επαγγελματική σου ζωή. Πιθανές επιλογές λόγω έντονου συναισθηματισμού να σε οδηγήσουν σε λάθη που αργότερα θα μετανιώσεις όμως δεν θα είναι εύκολο να επανορθώσεις.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι σε ζητήματα οικονομικής φύσεως που σε απασχολούν έντονα. Το μεσημέρι η αντίθεση της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αφήνει περιθώρια ευθυκρισίας για αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε πιθανές συναλλαγές και συμφωνίες που μπορεί να εξελιχθούν δυσάρεστα για εσένα. 

Αισθηματικά

Αξιοποίησε την ημέρα για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου χωρίς πολλές υποσχέσεις και υπερβολές που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται και εντείνει το καρδιοχτύπι, καλά θα κάνεις να μην δείξεις εμπιστοσύνη ευθύς εξαρχής γιατί μπορεί να πληγωθείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι απαραίτητο να πάρεις αποστάσεις από οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικές που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Φρόντισε να μην δείξεις εύκολα εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που θέλουν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος του. Απέφυγε να δεσμευτείς σήμερα σε ότι και να σου προτείνουν. 

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και είναι έντονη η ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Το μεσημέρι η αντίθεση της με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου μπορεί να οδηγήσει σε αυταπάτες που θα δημιουργήσουν προβλήματα σε συνεργασίες και προσωπική ζωή. 

Αισθηματικά

Ζήσε το πάθος και τον ρομαντισμό στη σχέση σου και απέφυγε πιθανές υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να γίνουν πραγματικότητα ούτε από εσένα ούτε από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή σε νέα πολλά υποσχόμενη γνωριμία καθώς μπορεί να φαίνεται ιδανική για εσένα όμως τα φαινόμενα απατούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να αποφύγεις την δέσμευση σε νέες συνεργασίες που μπορεί να σε εντυπωσιάζουν και να ενθουσιάζουν. Αργά ή γρήγορα θα ανακαλύψεις ότι τα πρόσωπα με τα οποία εμπλέκεσαι δεν είναι ειλικρινή και ξεκάθαρα μαζί σου, για αυτό είναι προτιμότερο να μην μπεις σε διαδικασία συζητήσεων σήμερα.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!