ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 23 Ιουλίου 2020

Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο. Προγράμματα, ανασυγκρότηση, καινούργια πλάνα.

Ο ερχομός της Σελήνης στην Παρθένο θα δημιουργήσει την ανάγκη για τακτοποιήσεις και για διεκπεραιώσεις. Οι αγχωτικοί χαρακτήρες θα πρέπει να προσπαθήσουν να αναδιοργανωθούν, να βάλουν σε μία τάξη τις υποχρεώσεις τους, όσο πιο γρήγορα ολοκληρώσουν τις εργασίες τους τόσο πιο εύκολα θα φεύγει το άγχος και θα μπορέσουν να βρουν την εσωτερική τους ισορροπία.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Αργά το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο χαρίζει νέες ιδέες που ανατρέπουν την ρουτίνα βοηθούν να πάρεις ανάσες φρεσκάδας που θα σε ανανεώσουν.

Αισθηματικά

Ανατρέποντας τη ρουτίνα στη σχέση σου θα καταφέρεις να διώξεις την πλήξη και να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και έχεις στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η ξαφνικές νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν μέσα από τον εργασιακό χώρο θα αναστατώσουν την καθημερινότητα και θα σου δημιουργήσουν υπερένταση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Είναι απαραίτητο να βρεις πρωτότυπες λύσεις σε όλα αυτά που σε προβληματίζουν στη δουλειά καθώς μόνο με τον συγκεκριμένο τρόπο να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις στο μέγιστο βαθμό υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Η πρωτοποριακή σκέψη σου θα εντυπωσιάσει εργασιακό περιβάλλον

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θέλεις να απολαύσεις όσο περισσότερο γίνεται την διασκέδαση καθώς ο δυναμισμός και το κέφι κυριαρχούν. Αργά το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ουρανό στο ζώδιό σου μπορεί να λειτουργήσει μοναδικά για την προσωπική σου ζωή καθώς νέες γνωριμίες έρχονται ξαφνικά για να αλλάξουν τα δεδομένα στα αισθηματικά σου.

Αισθηματικά

Πιθανές εκπλήξεις θα λειτουργήσουν ευεργετικά για τη σχέση καθώς θα ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα και θα αυξήσουν κατακόρυφα το καρδιοχτύπι. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει κεραυνοβόλος νέος έρωτας που έρχεται στη ζωή σου για να τονίσει την ανάγκη να ξεφύγεις από όλα αυτά που σε καταπιέζουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα σου θα κυριαρχήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς δεν θα διστάσεις να πάρει πρωτοβουλίες που θα προκαλέσουν έκπληξη στους γύρω σου. Προσπάθησε να είσαι γενναιόδωρος και να ακούσεις και τις απαιτήσεις των προσώπων που συνεργάζεσαι ώστε να λειτουργήσει αρμονικά. 

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου τα ζητήματα που απασχολούν την οικογένεια και μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο. Αργά το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει ένταση με οικεία πρόσωπα καθώς φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που αποκαλύπτονται και πρέπει να δώσεις λύσεις.

Αισθηματικά

Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα δημιουργήσουν ένα ιδανικό σκηνικό, φρόντισε να κάνεις τα απαραίτητα ώστε να αιφνίδιασεις υπέροχα το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου ξαφνικά καθώς νιώθεις τις ανασφάλειες και τον φόβο να σε κυριεύουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να σε προβληματίζουν όμως είναι βέβαιο ότι βρίσκονταν ευφάνταστες και πρωτότυπες λύσεις θα εντυπωσιάσεις τα πρόσωπα γύρω σου. Προσοχή σε καταστάσεις από το παρελθόν που ακόμα εκκρεμούν και κάνουν την επανεμφάνισή τους ξαφνικά αγχώνοντάς σε.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος που έχεις έντονη ανάγκη να επικοινωνήσεις μαζί τους. Αργά το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις που έρχονται στο προσκήνιο για να σε φέρουν σε επαφή με νέα πρόσωπα άκρως ενδιαφέροντα για εσένα.

Αισθηματικά

Μία ξαφνική έξοδος θα λειτουργήσει ανανεωτικά στη σχέση σας για αυτό μην διστάσεις να εκπλήξεις το ταίρι σου φροντίζοντας να διασκεδάσετε μέχρι τελικής πτώσεως. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα έρθει στη ζωή σου αιφνιδιαστικά για να ανατρέψει τον τρόπο σκέψης σε ότι αφορά την αγάπη.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σημαντικό είναι για εσένα να προχωρήσουμε εμπορικές υποθέσεις που σε ενδιαφέρουν όμως θα πρέπει να έχεις το νου σου ότι μόνο βρίσκοντας ανατρεπτικές λύσεις θα έρθεις πιο κοντά στο στόχο σου. Αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες μπορούν να εξελιχθούν σε σημαντικές συνεργασίες την επαγγελματική σου ζωή.

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και επικεντρώνεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Αργά το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα από τον επαγγελματικό χώρο που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά στα οικονομικά σου.

Αισθηματικά

Αξιοποίησε την ημέρα για να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό στο ταίρι σου δημιουργώντας ένα πλαίσιο που απογειώσει το καρδιοχτύπι και θα ενισχύσει το πάθος. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται μέσα από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον να προκύψει νέα γνωριμία που θα ενισχύσει την ανάγκη για ασφάλεια και σταθερότητα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ζητήματα οικονομικής φύσεως έρχονται στο προσκήνιο που σε απασχολούν έντονα. Έχεις όμως την διάθεση για να δώσεις λύσεις με πρωτότυπο και επαναστατικό τρόπο που θα εντυπωσιάσει τους γύρω σου και θα αλλάξει ριζικά τα δεδομένα σε ότι αφορά την ψυχολογία σου.

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και έχεις την δυνατότητα να εκδηλώσεις με δυναμισμό όλα αυτά που νιώθεις τα σημαντικά πρόσωπα του περιβάλλοντός του. Αργά το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ξαφνικές εκπλήξεις για εξόδους που θα σε γεμίσουν χαρά καθώς η αισιοδοξία απογειώνεται.

Αισθηματικά

Μην επικεντρώνεσαι αποκλειστικά και μόνο στις προσωπικές σου ανάγκες και δώσε χώρο στο ταίρι σου να εκφράσει τις δικές του, η σχέση τότε θα πάρει άλλη διάσταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η ξαφνική νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στο πλευρό σου για να τονίσει την ανάγκη να ανατρέψει την προσωπική σου κοσμοθεωρία και τον τρόπο που σκέφτεσαι το μέλλον σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Καλά θα κάνεις να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στις συνεργασίες σου καθώς δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να σε βοηθήσει ώστε να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Προσοχή καθώς η ένταση και η ανάγκη να επιβληθείς μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς και να ασχοληθείς με ζητήματα του παρελθόντος που ταλαιπωρούν το μυαλό σου. Αργά το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές ανατροπές θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη και θα ενισχύσουν την ανάγκη να κλείσεις κεφάλαια πώς επηρεάζουν ψυχολογικά.

Αισθηματικά

Μπορείς να αιφνιδιάσεις το ταίρι σου δημιουργώντας ένα σκηνικό όπου το πάθος και ο ενθουσιασμός να κυριαρχήσουν και θα απογειώσουν τα έντονα συναισθήματα που υπάρχουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν έρχεται ξαφνικά για να τονίσει την ανάγκη για συναισθηματική ζωή και δυναμικές καταστάσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να μην λειτουργείς αφηρημένα σε θέματα της καθημερινότητας που μπορεί να παίξουν ρόλο στην εργασιακή σου πορεία. Είναι σημαντικό να είσαι σταθερός και απόλυτος στον τρόπο που κινείσαι καθώς αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο για να αποφύγεις λάθη μπορεί να σε εκθέσουν

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θέλεις να έρθεις πιο κοντά σε πρόσωπα του περιβάλλοντος καθώς θεωρείς ότι έχουν πολλά να σου δώσουν. Αργά το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται οι νέες γνωριμίες που έρχονται ξαφνικά για να πρωταγωνιστήσουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Αισθηματικά

Οι εκπλήξεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη σχέση σου καθώς θα ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα και θα ανεβάσουν το κέφι κατακόρυφα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον μου έρχονται ξαφνικά για να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο που διαχειρίζεται την αισθηματική σου ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου επιλογές μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να εντυπωσιάσουν τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι καθώς δεν στέρησε ιδεών που είναι πρωτότυπες και άκρως ανατρεπτικές για τα δεδομένα πού κινείσαι. Προσπάθησε να διαχειριστείς νέες γνωριμίες που έρχονται στην επαγγελματική σου ζωή για να ανοίξουν νέους δρόμους μπροστά σου. 

  

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι σε ζητήματα επαγγελματικής φύσεως που έρχονται στο προσκήνιο και σου δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος. Αργά το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές στον προγραμματισμό που θα λειτουργήσουν ευχάριστα στην ψυχολογία σου.

Αισθηματικά

Κάνε την καθημερινότητα τον χρόνο που αξίζει το ταίρι σου καθώς αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά στην ψυχολογία σου και θα σε βοηθήσει να αποβάλλεις το άγχος. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται μέσα από τον επαγγελματικό χώρο για να αιφνιδιάσουν ευχάριστα και να ανανεώσουν την προσωπική σου ζωή. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η πρωτοτυπία σε χαρακτηρίζει σήμερα στην επαγγελματική σου πορεία καθώς δεν θα διστάσεις να ανατρέψει τα δεδομένα και να επιλέξεις πρωτότυπες λύσεις για θέματα που τρέχουν και σε απασχολούν έντονα. Είναι γεγονός ότι θα εντυπωσιάσεις τους πάντες ιδιαίτερα τους ανωτέρους σου με τις επιλογές που θα κάνεις.

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με όλα αυτά που σε ευχαριστούν και ανοίγουν νέους πνευματικούς ορίζοντες μπροστά σου. Αργά το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει ξαφνικές προτάσεις από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος που θα σε γεμίσουν αισιοδοξία και κέφι.

Αισθηματικά

Ξαφνικές εκπλήξεις και έξοδοι μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο καθώς λειτουργούν ανανεωτικά σε σένα και το ταίρι σου και τα συναισθήματά σας άμεσα άμεσα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται ξαφνικά μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου για να απογειώσει την αυτοπεποίθησή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αξιοποίησε ξαφνικές ευκαιρίες που μπορεί να σου δοθούν σε σχέση με την διαφήμιση και το εμπόριο καθώς έχουν να σου προσφέρουν πολλά σε επαγγελματικό επίπεδο. Εκπλήξεις μπορεί να υπάρξουν από το εξωτερικό, καθώς προτάσεις μπορεί να ανοίξουν νέες ενδιαφέρουσες διαδρομές που μπορεί να σε εξελίξουν.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν. Αργά το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει λύσεις μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσα. 

Αισθηματικά

Το πάθος και η έξαψη μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση σου καθώς θα ανατρέψουν πιθανές ανασφάλειες και φόβους που έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα που μπορεί να σε βοηθήσουν να πετάξεις από πάνω σου πιθανές νοοτροπίες που σε εμποδίζουν να εκφραστείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να ανατρέψεις με θετικό τρόπο οικονομικά δεδομένα και συμφωνίες με τις πρωτότυπες ιδέες σου. Είναι γεγονός ότι θα εντυπωσιάσεις με την διαίσθηση και την ευφάνταστη προσέγγιση που έχεις. Προσοχή σε πιθανές ανασφάλειες που θα μπουν εμπόδιο στα σχέδιά σου.

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με ζητήματα που απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αργά το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις που θα ανανεώσουν τις σχέσεις σου. 

Αισθηματικά

Αλλαγές και εκπλήξεις μπορούν να ανανεώσουν τη σχέση σου. Τα συναισθήματα εκτοξεύονται και απογειώνουν το πάθος. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλά νέα πρόσωπα έρχονται και σε αιφνιδιάζουν με το έντονο ενδιαφέρον που δείχνουν για εσένα. Ήρθε η ώρα να το απολαύσεις στο έπακρο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πιθανές νέες γνωριμίες έρχονται σε επίπεδο επαγγελματικό για να αλλάξουν τα δεδομένα στην προσωπική σου πορεία για να δώσουν περισσότερα από ότι μπορείς να φανταστείς. Μπορείς να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πιθανές προτάσεις που σε εκπλήσσουν ευχάριστα και ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά σου.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!