ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 22 Ιουλίου 2020

Ο Ήλιος εισέρχεται στον Λέοντα θα υπάρξει ανάγκη για προβολή και για κυριαρχία. Ενισχύεται η δυναμικότητα και η αυτοπεποίθηση, θα υπάρξει διάθεση να γίνουν δυναμικές προσεγγίσεις και ενέργειες. 

 

 

 Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην ανάγκη για επιβολή καθώς και στον εγωκεντρισμό. Κάποιοι χαρακτήρες θα προσπαθήσουν να γίνουν το επίκεντρο, να τραβήξουν τα βλέμματα και να κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα και ανεβάζει την ψυχολογία σου κατακόρυφα. Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις ένα χρονικό διάστημα χαράς και διασκέδασης. Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα και σε βοηθά να χαρείς στιγμές και παρέες. Προσοχή σε εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις μοναδικά με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου, η συναισθηματική σου γενναιοδωρία μπορεί να εντυπωσιάσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν ενδιαφέρον για εσένα, φρόντισε να χαρείς την προσοχή που σου δείχνουν γιατί σε απογειώνει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Νιώθεις την ανάγκη να πρωταγωνιστήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο και να επιβάλλεις θέλω και ανάγκες που μπορεί να έχεις. Προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια σε συνεργάτες και ανωτέρους σου και δείξε την απαιτούμενη αποφασιστικότητα όταν χρειάζεται.

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα και το επόμενο χρονικό διάστημα θα ασχοληθείς με ζητήματα της οικογένειας που έρχονται στο προσκήνιο. Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα δίνοντας σου την ευκαιρία να κλείσεις οικογενειακές υποθέσεις που μπορεί να σε έχουν προβληματίσει τις προηγούμενες μέρες.

Αισθηματικά

Η ανάγκη να περάσεις χρόνο με το ταίρι σου σε οδηγεί στο να δημιουργήσεις το κατάλληλο σκηνικό για δύο που θα σας χαλαρώσει. Το συναίσθημα κυριαρχεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο περιβάλλον μπορεί να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σε βοηθήσει να νιώσεις γαλήνη και ασφάλεια.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε συγκρουσιακές καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν στην επαγγελματική σου ζωή καθώς η ένταση μπορεί να κυριαρχήσει λόγω διαφωνιών με τους ανωτέρους σου. Τακτοποίησε θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια. 

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα και νιώθεις έντονα την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον για να απολαύσεις στιγμές μαζί τους το επόμενο χρονικό διάστημα. Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα να σου δίνει τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις υποθέσεις σε σχέση με το εμπόριο μπορεί να σε απασχολούν έντονα.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να εκφράσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλα αυτά που νιώθεις το ταίρι σου καθώς αυτό θα βοηθήσει σημαντικά τη σχέση να ανανεωθεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες σε κοινωνικές εκδηλώσεις που θα σου ανεβάσουν το κέφι και θα σε βοηθήσουν να γίνεις πιο εξωστρεφείς από ποτέ.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό για εσένα να ασχοληθείς με ζητήματα εμπορίου και επικοινωνίας σε απασχολούν σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή. Οφείλεις να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό στις διαπραγματεύσεις καθώς αυτό θα οδηγήσει στα μέγιστα αποτελέσματα για εσένα.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ασχοληθεί με οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα και νιώθεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάς και να περάσεις καλά ρε στιγμές μαζί τους απολαμβάνοντας την παρέα και το καλό φαγητό.

Αισθηματικά

Σημαντικό για εσένα να νιώσεις σταθερότητα με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου καθώς αυτό σε βοηθά να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι απαραίτητο να αφεθείς και να περάσεις όμορφα με πρόσωπα που δείχνουν ενδιαφέρον για εσένα καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να πατήσεις γερά στα πόδια σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα και πλάνα να έρχονται στο προσκήνιο, είναι σημαντικό για εσένα να δρομολογήσεις όσο καλύτερα γίνεται εκκρεμότητες που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια και άγχος. Η επιμονή και η υπομονή σου μπορεί να βοηθήσουν ώστε να πατήσεις τους δυνατούς καλύτερους οικονομικούς όρους.

 

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου και έχεις την ευκαιρία την επόμενη χρονική περίοδο να πρωταγωνιστήσεις δείχνοντας την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό διαθέσεις. Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και σε βοηθά να εκφράσεις όλα αυτά που σκέφτεσαι σε πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα και θέλω να σε προσέξουν.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να περιορίσει εγωκεντρικές τάσεις που μπορεί να ενοχλήσουν το ταίρι σου και να αφεθείς στο συναίσθημα που θα λειτουργήσει ευνοϊκά για τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλά μπορεί να είναι τα πρόσωπα που θα δείξουν ενδιαφέρον για σένα, απόλαυσε την προσοχή που σου δείχνουν και επέλεξε το κατάλληλο που σου ταιριάζει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι κινήσεις που μπορείς να πραγματοποιήσεις σε συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν θα σε φέρουν πιο κοντά στα επαγγελματικά σου όνειρα. Είναι σημαντικό να πιστέψει σε αυτά που μπορείς να καταφέρεις και να προσπαθήσεις για το καλύτερο δυνατό, πάντα όμως ακούγοντας τους γύρω σου.

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα και το επόμενο χρονικό διάστημα θα μπει σε μία διαδικασία απολογιστικού χαρακτήρα που θα σε οδηγήσει την εσωστρέφεια. Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα και έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις υποθέσεις που σε απασχολούν από το παρελθόν και μπορεί να λειτουργούν δυσάρεστα στην ψυχολογία σου.

Αισθηματικά

Ήρθε η στιγμή να κλείσεις θέματα που μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου και σου δημιουργούν έντονη κατήφεια, προσπάθησε να απολαύσεις μοναδικές στιγμές με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων μπορεί να σου κοστίσουν καθώς σε αναστατώνουν και δεν σου αφήνουν περιθώριο για ψύχραιμη σκέψη.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό να καταφέρεις να κλείσεις πιθανές εκκρεμότητες που μπορεί να σου δημιουργούν έντονο άγχος και επηρεάζουν την καθημερινή σου δράση. Προσπάθησε να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε ότι έχεις αναλάβει καθώς μπορεί να γίνουν λάθη αφού το μυαλό ταξιδεύει και δεν μπορείς να σκεφτείς ξεκάθαρα.

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ασχοληθεί με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον και τις παρέες σου. Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα και έχεις δυνατότητα να τακτοποιήσεις θέματα με φίλους που μπορεί να προβλημάτιζαν τις σχέσεις σας το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να θέσεις από κοινούς στόχους με το ταίρι σου που θα σας φέρουν πιο κοντά από ποτέ και θα ανοίξουν νέους δρόμους μπροστά σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η από τις φιλικές παρέες μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα σε οδηγήσει σε σημαντικές αναθεωρήσεις απόψεων και ιδεολογίας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να λειτουργήσει; ιδανικά σε ομαδικό επίπεδο και να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να δείξει στους γύρω σου ποιες είναι οι πραγματικές του δυνατότητες. Προσπάθησε να μην γίνεσαι αλαζονικός με αυτούς που δεν αντιλαμβάνονται το σκεπτικό ή τις πρωτοποριακές ιδέες σου.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα και για την επόμενη χρονική περίοδο επικεντρώθηκε κυρίως στην επαγγελματική σου ζωή και σε στόχους που θέλεις να πετύχεις στην καριέρα σου. Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα και σου δίνει την δυνατότητα να κλείσεις επαγγελματικές υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα και σε φορτίζουν ψυχολογικά.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να δώσεις τον απαραίτητο χρόνο το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να αποφορτιστείς από την ένταση της επαγγελματικής σου ζωής. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον λειτουργήσει βοηθητικά στα οποία μελλοντικά σχέδια έχει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα επαγγελματικής φύσεως που μπορεί να σου δημιουργούν ένα πρόβλημα και εκνευρισμό. Αξιοποίησε την ημέρα για να δεις πως πραγματικά πρέπει να κινηθείς στο επίπεδο της καριέρας σου και ποιες είναι οι καλύτερες δυνατές επιλογές να κάνεις για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στην επιτυχία. 

  

 

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα ανεβάζοντας κατακόρυφα την διάθεσή σου την ανάγκη να διασκεδάσεις με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό και μπορούν να σου δώσουν πολλά σε πνευματικό επίπεδο. Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα και μπορείς να απολαύσεις στιγμές κεφιού όπου οι συζητήσεις θα πρωταγωνιστήσουν και θα σε ευχαριστήσουν.

Αισθηματικά

Μία απόδραση στη φύση θα είναι ιδανική για να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στη σχέση και να περάσεις υπέροχες στιγμές πάθους με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλά μπορεί να είναι τα πρόσωπα που θα δείξουν ενδιαφέρον για εσένα λόγω της γοητείας και της έντονης αισιοδοξία που σε διακατέχουν. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι απαραίτητο να επικεντρωθείς σε μελλοντικά σχέδια που έχεις καθώς δεν αποκλείεται να ανακαλύψεις ότι ανοίγονται νέοι δρόμοι μπροστά σου που μπορείς να αξιοποιήσεις ιδανικά σε επαγγελματικό επίπεδο. Πιθανές οι επαγγελματικές προτάσεις από το εξωτερικό που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις για την επόμενη χρονική περίοδο. Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα και σου δημιουργεί έντονη ανησυχία στην προσωπική σου ζωή, προσπάθησε να αποφύγεις τις συγκρούσεις.

Αισθηματικά

Το πάθος μπορεί να είναι ο ιδανικός τρόπος εκτόνωσης της έντασης και της ανησυχίας που υπάρχουν μέσα σου και δεν σου επιτρέπουν να ηρεμήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία, είναι σημαντικό να ξεπεράσεις τις προσωπικές σου ανασφάλειες και να δείξεις έτοιμος να δώσεις την απαραίτητη εμπιστοσύνη.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να προχωρήσεις στο κλείσιμο οικονομικών ζητημάτων που είναι σημαντικά για εσένα, κάτι που θα σου χαρίσει ανακούφιση ιδιαίτερα σε ψυχολογικό επίπεδο. Προσπάθησε να αντιληφθείς ποιες είναι οι καλύτερες δυνατές λύσεις που θα σε γεμίσουν χαρά και θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις ότι καλύτερο για εσένα.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς θέλεις να εξομαλύνεις πιθανές καταστάσεις που τις έχουν επηρεάσει. Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα και έχεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με συνεργάτες και πρόσωπα που πρωταγωνιστούν ζωή σου. 

Αισθηματικά

Αξιοποίησε την ευκαιρία που σου δίνεται για να κλείσεις θέματα που μπορεί να απασχολήσουν το ταίρι σου και εσένα και δημιουργούν ένταση και αναστάτωση στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο που σκέφτεσαι τα αισθηματικά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Επικεντρώσου να ισορροπήσεις τις συνεργασίες σου καθώς πιθανό είναι να έχουν υπάρξει μηνύματα που θα έχουν φέρει αναστάτωση και νευρικότητα. Καλά θα κάνεις βέβαια να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν και να μην υποχωρήσεις βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τις προσωπικές σου ανάγκες.

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα και το πιθανότερο είναι να αυξηθούν σημαντικά οι υποχρεώσεις καθημερινότητα, κάτι που είναι αρκετό για να σε αγχώσει. Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα και έχεις την ευκαιρία να κλείσεις θέματα εργασιακής φύσεως που μπορεί να σε έχουν προβληματίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. 

Αισθηματικά

Η κούραση από τις πολλές υποχρεώσεις μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σου, φρόντισε να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να μην υπάρξουν εντάσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει πρόσωπο μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, πρόσεξε γιατί η ένταση που νιώθεις δεν σε αφήνει να είσαι άνετος και απελευθερωμένος.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό να τακτοποιήσεις θέματα στη δουλειά μπορεί να σου δημιουργούν ιδιαίτερα εκνευρισμό καθώς θέλεις να είσαι άψογος σε ότι έχεις αναλάβει. Επικεντρώσου στο να δώσεις λύσεις και άφησε στην άκρη πιθανές εντάσεις με συναδέλφους που θα έχουν κόστος και στην ψυχολογία σου.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!