ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 20 Ιουλίου 2020

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Καρκίνου, έμφαση θα δοθεί σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με την οικογένεια, το σπίτι, τις σχέσεις και τα περιουσιακά στοιχεία.

Θα υπάρξει δυνατότητα να διαφοροποιηθούν οι αρνητικές συνθήκες και να αλλάξουν τα δεδομένα, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με το κατά πόσο οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σου δίνει τη δυνατότητα να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο σε οικογενειακό επίπεδο. Καλείσαι όμως να αναλάβεις ευθύνες που μπορεί να λειτουργήσουν θετικά στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις που θα σε απομακρύνουν από σημαντικά πρόσωπα για σένα.

Αισθηματικά

Μην χάσεις την ευκαιρία να εκδηλώσεις τα συναισθήματα που έχεις στο ταίρι σου καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν αποκλείεται να υπάρξει πρώτα που θα επηρεάσει τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου καθώς ήρθε για να μείνει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Δεν αποκλείεται να αναλάβεις νέες ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να σε φορτίσουν ψυχολογικά και να σου δημιουργήσουν ιδιαίτερο άγχος. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και ψυχραιμία και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό δείχνοντας πραγματικά τις δυνατότητές σου.

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σου δίνει τη δυνατότητα να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τις σχέσεις με τον κοντινό περίγυρο. Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι κάποιοι βάζουν εμπόδια στις επιδιώξεις σου και αυτό αρχικά να σε απογοητεύσει, όμως μπορείς να αξιοποιήσεις τις συγκυρίες σε πιθανές ευκαιρίες που μπορούν να συνδεθούν.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να εκφράσεις με αυτοπεποίθηση αυτό που νιώθεις στη σχέση σου ώστε να αποφύγεις την απόσταση από το ταίρι σου που θα σου κοστίσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου μέσα από τον κοντινό περίγυρο που θα σε οδηγήσει να αναθεωρήσεις τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να βρεις εμπόδια εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που πιθανά σε ενδιαφέρουν και αυτό θα είναι αρκετό για να σου προκαλέσει απογοήτευση και απαισιοδοξία. Η προσπάθεια από την πλευρά σου θα βοηθήσει να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες και να πετύχεις τους στόχους σου. 

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Πιθανό είναι να υπάρξουν εμπόδια σε συνεργασίες ή συναλλαγές θα σου δημιουργήσουν ιδιαίτερο άγχος και ανασφάλεια, προσπάθησε να λειτουργήσεις ρεαλιστικά για να βρει τις κατάλληλες λύσεις.

Αισθηματικά

Οι ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια επηρεάζουν τη σχέση σου καθώς νιώθεις να απομακρύνεσαι από το ταίρι σου, φρόντισε να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι χωρίς φόβο και καχυποψία. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν θα είναι εύκολο να εκδηλώσεις συναισθήματα που έχεις νέα γνωριμία λόγω του ελλείμματος αυτοπεποίθησης που σε ταλαιπωρεί.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό να κλείσεις οικονομικά θέματα που σε απασχολούν, δεν αποκλείεται όμως να βρεις εμπόδια ή να υπάρξουν πρόσωπα θα βάλουν φρένο στα σχέδιά σου. Προσπάθησε να μην απογοητευτείς καθώς αυτό θα είναι το κλειδί όσο για την ψυχολογία σου όσο και για τις λύσεις που θέλεις να βρεις.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα νέο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Πιθανό είναι βέβαια να υπάρξουν εμπόδια από πρόσωπα σημαντικά για εσένα που θα σε απογοητεύσουν και θα σου δημιουργήσουν δυσαρέσκεια. Προσπάθησε να μην πάρεις αποστάσεις.

Αισθηματικά

Είναι πιθανό να νιώσεις ότι το ταίρι σου δεν σε καταλαβαίνει και αυτό να επηρεάσει σημαντικά τη σχέση σας. Η ψυχρότητα μπορεί να σας ταλαιπωρήσει, καλά θα κάνεις να την αποφύγεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέο πρόσωπο που θα δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές βάσεις για μία κοινή μελλοντική πορεία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι συνεργασίες σου έρχονται στο προσκήνιο καθώς θέλεις να κάνεις μία πράγματα σε επαγγελματικό επίπεδο. Πιθανό είναι να υπάρξουν συνεργάτες με τις επιδιώξεις σου ή μπαίνουν εμπόδιο στις οποίες κινήσεις σου. Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις με ποιους μπορείς να συνεχίσεις και ποιους όχι.

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και επηρεάζει σημαντικά την ψυχολογία σου καθώς φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που πρέπει να λύσεις. Προσπάθησε να οριοθετηθείς και να πατήσεις γερά στα πόδια σου έτσι ώστε να βρεις ρεαλιστικές λύσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από αυτά που σε επηρεάζουν ψυχολογικά.

Αισθηματικά

Νιώθεις απογοήτευση και μοναχικότητα και αυτό επηρεάζει σημαντικά τη σχέση σου, μπορείς να εκφράσεις ότι σε ενοχλεί στην προσωπική σου ζωή για να ξεπεραστούν οι εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν σε αναστατώνει, όμως ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου για να πάρεις αποστάσεις αν χρειαστεί.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η καθημερινότητα σε καλεί να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτό πρέπει να διεκπεραιώσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε καταστάσεις που έρχονται στην επιφάνεια καθώς παρασκήνιο που υπάρχει στον εργασιακό χώρο μπορεί να σε προβληματίσει και να σου δημιουργήσει απογοήτευση.

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ανοίγει μία νέα πορεία σε ότι αφορά τις φιλικές σου σχέσεις. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις από φίλους μπορεί να σε προβληματίζουν και να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν τι πραγματικά νιώθεις.

Αισθηματικά

Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι παίρνει αποστάσεις από το ταίρι σου καθώς έχεις την ανάγκη να οριοθετηθείς και να διεκδικήσεις την προσωπική σου ελευθερία μέσα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περίγυρό έρχονται νέα πρόσωπα στα δρομολογήσουν σημαντικές εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Θέλεις να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχει σε επαγγελματικό επίπεδο. Γεγονός είναι όμως ότι μπορείς να βρεις εμπόδια σε αυτή τη διαδρομή που πρέπει να ξεπεράσεις με σκληρή δουλειά, αυτοπεποίθηση και πείσμα. Ρώτησε να μην παρατήσεις τα όνειρά σου.

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική σου ζωή που σε καλεί να αναλάβεις ευθύνες και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Προβλήματα μπορεί να υπάρχουν με πρόσωπα της οικογένειας καθώς δεν αποκλείεται να βάλουν εμπόδια σε προσωπικές επιδιώξεις που έχεις.

Αισθηματικά

Δεν αποκλείεται να παραμελήσεις το ταίρι σου λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που έχει σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό να ξέρεις θα δημιουργήσει εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που μαζί της θα χαράξεις μία νέα πορεία και σε προσωπικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο είναι πολλές και μπορεί να υπόσχονται ένα μέλλον πολύ ευοίωνο για εσένα. Θα πρέπει όμως να προσπαθήσει σκληρά για να δείξεις ότι πραγματικά μπορείς να τα καταφέρεις και ότι έχεις τα απαιτούμενα προσόντα για να ανταπεξέλθεις στις οποίες προκλήσεις.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τις πνευματικές αναζητήσεις και την εκπαίδευση. Πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον μπορεί να μπουν εμπόδιο στις επιδιώξεις σου, κάτι που θα σε απογοητεύσει και θα σε στεναχωρήσει.

Αισθηματικά

Θέλεις να νιώσεις την απόλαυση και την χαρά με το ταίρι σου, όμως δεν αποκλείεται να υπάρχουν υποχρεώσεις μπαίνουν εμπόδιο στη σχέση σας και αυτό σε απογοητεύει. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύψει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα σε αναγκάσει να σκεφτείς πολύ καλά πως πρέπει να κινηθείς μελλοντικά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Θέλεις να πετύχεις πολλά σε επαγγελματικό επίπεδο όμως δεν αποκλείεται να βρεις εμπόδια κυρίως σε ότι αφορά το εμπόριο ή προτάσεις που έχεις και προέρχονται από το εξωτερικό. Φρόντισε να λειτουργήσεις ρεαλιστικά και ώριμα για να μπορέσεις να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες που σου δίνονται. 

  

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ανοίγει μία νέα πορεία σε ότι αφορά τις οικονομικές συναλλαγές σε σχέση με τρίτους και πιθανές επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι σε καθώς δεν αποκλείεται να προσπαθήσουν να επωφεληθούν εις βάρος σου.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να ξεφύγεις από τις αμφιβολίες και τη ζήλια που μπορεί να οδηγήσουν στο να πάρεις αποστάσεις και να ψυχρανθείς από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αναφερθεί σε νέα γνωριμία αφού νιώθεις ότι δεν μπορείς να εμπιστευτείς πρόσωπα που σε πλησιάζουν. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με πρόσωπα συναλλάσσεσαι σε οικονομικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να προσπαθήσουν να επωφεληθούν εις βάρος σου ή να βάλουν φρένο σε πιθανές επιδιώξεις που έχεις. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και ακολούθησε αυτό που σε προστάζει για να κερδίσεις το καλύτερο για σένα.

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να ανοίξεις ένα νέο κύκλο σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Προσπάθησε να αποφύγεις την αυστηρότητα και την απολυτότητα που θα έχουν σημαντικό κόστος στις σχέσεις σου.

Αισθηματικά

Είναι απαραίτητο να δείξεις διαλλακτικότητα με το ταίρι σου καθώς σε διαφορετική περίπτωση πιθανότατα να πάρετε αποστάσεις και να ψυχαγωγηθείτε δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που σε καλεί να αναθεωρήσεις την προσωπική σου πορεία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να υπάρχουν προτάσεις για νέες συνεργασίες που σου φαίνονται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες όμως είναι γεγονός ότι οι φόβοι σου μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο τις οποίες εξελίξεις. Προσπάθησε να οριοθετηθείς έναντι των άλλων και να αναλάβεις τις ευθύνες που θα σε εξελίξουν την καριέρα σου.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καθημερινότητα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες ευθύνες και υποχρεώσεις που θα σε προβληματίσουν. Προσπάθησε να ξεφύγεις από απωθημένα του παρελθόντος που βαραίνουν την ψυχολογία σου. 

Αισθηματικά

Φρόντισε να δώσεις τον κατάλληλο χρόνο στον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου καθώς αυτό θα είναι ευεργετικό για εσένα μέσα σε ιδιαίτερα έντονες συνθήκες. Αν είσαι αδέσμευτος/η η προσωπική σου ζωή μπαίνεις στην άκρη καθώς πολλές είναι οι υποχρεώσεις πρέπει να αντιμετωπίσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αυξημένες απαιτήσεις μπορεί να υπάρχουν από εσένα σε καθημερινό επίπεδο και κυρίως στον εργασιακό χώρο. Δεν αποκλείεται να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες, κάτι που θα λειτουργήσει πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο και θα σου δημιουργήσει άγχος και ανασφάλεια για το αν μπορείς να τα καταφέρεις.

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή και να καλεί σε ένα νέο ξεκίνημα με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου ή με πιθανή μία γνωριμία που έρχεται στη ζωή σου. Δεν αποκλείεται να πάρεις αποστάσεις για να δεις πραγματικά τι θέλεις και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου. 

Αισθηματικά

Οφείλεις να είσαι ξεκάθαρος με το ταίρι σου καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να αντιληφθεί τι πραγματικά ζητάς από τον άνθρωπο που έχει στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σηματοδοτήσει η ζωή σου ένα νέο κεφάλαιο χαρίζοντας του ασφάλεια και σταθερότητα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι πρόσωπα στο επαγγελματικό περιβάλλον θέλουν να μπουν εμπόδιο στις προσωπικές σου επιδιώξεις. Μπορείς να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες αρκεί να καταβάλεις σημαντική προσπάθεια και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου ποιοι στόχοι είναι αυτοί που σε καλύπτουν και ποιοι όχι.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!