GOSSIP

H Τούνη ποζάρει με μπικίνι στη Μύκονο και λέει πως είναι...γλυκούλα

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, αλλά η ίδια δείχνει να μη δίνει σημασία στα όσα ακούει... ή μήπως όχι;

Μετά την αποκάλυψη πως η Ιωάννα κατέθεσε μήνυση εναντίον όσων διέρρευσαν ένα ροζ βίντεο με την ίδια στο Διαδίκτυο, η ξανθιά Θεσσαλονικιά, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο μίλησε με ειλικρίνεια για το τι ακριβώς συνέβη και πότε γυρίστηκε αυτό το ροζ βίντεο.


Έκτοτε, πληθώρα celebrities και μη, ακόμα και πολιτικοί, έσπευσαν να εκφράσουν δημόσια τη στήριξή τους στην Τούνη, ωστόσο υπήρξαν και κάποιοι που εξαπέλυσαν σφοδρή κριτική στη γνωστή influencer και επιχειρηματία.


Η ίδια πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει απαντήσει στους επικριτές της, και συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο, αφού πρώτα, βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες σε Σαντορίνη και Κρήτη.


Από το νησί των ανέμων, ανέβασε μια ακόμη σέξι πόζα της με μπικίνι, από μια από τις πιο γνωστές και κοσμικές παραλίες του νησιού και έγραψε μια ατάκα... όλο νόημα, που αφήνει να εννοηθεί πως ίσως από αύριο να πάψει να αδιαφορεί για τα όσα λέγονται και γράφονται για αυτή.


«Μωρέ τα Σαββατοκύριακα είμαι γλυκούλα. Από Δευτέρα είναι το πρόβλημα» έγραψε η Ιωάννα στη λεζάντα της πόζας της όπου έχει έξω τη γλώσσα της. 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) on Jul 18, 2020 at 10:15am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!