GOSSIP

H Ιωάννα Τούνη μίλησε για το επίμαχο ροζ βίντεο και τι ακριβώς συνέβη

Πριν από λίγες εβδομάδες, έγινε γνωστό, πως η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, έχει κινηθεί νομικά εναντίον όσων διέρρευσαν στο Διαδίκτυο και σε πλατφόρμα πορνογραφικού περιεχομένου, ροζ βίντεο με την ίδια, καθώς η ίδια ποτέ δεν είχε δώσει τη συγκατάθεσή της για κάτι τέτοιο.

Η ίδια είχε επιλέξει για πολλές μέρες να μη σχολιάσει την είδηση, ωστόσο τώρα έσπασε τη σιωπή της.

Η Ιωάννα Τούνη πήρε για πρώτη φορά θέση για το επίμαχο βίντεο  και αποκάλυψε όλη την αλήθεια.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube και με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε τα όσα είχαν συμβεί τρία χρόνια πριν. Η influencer που έπεσε θύμα του προσώπου που διέρρευσε το βίντεο και τις φωτογραφίες, εξομολογήθηκε πως πέρασε δύσκολα εξαιτίας της όλης κατάστασης.

«Νομίζω πως το να μιλήσω για αυτό το θέμα, ήταν ότι πιο δύσκολο έχω κάνει μέχρι σήμερα. Ήταν κάτι που απέφευγα με κάθε τρόπο -για χρόνια- μέχρι σήμερα… Πλέον το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και “αναγκάζομαι” να τοποθετηθώ δημόσια, καθώς δεν μπορώ να επιτρέψω στο εξής όλοι να μιλάνε για εμένα και εγώ να σκύβω το κεφάλι.
Πριν με κρίνεις προσπάθησε να ακούσεις με την καρδιά σου και να νιώσεις με την ψυχή σου….
Περιμένω να ακούσω τις σκέψεις σας …
Θα διαβάσω όλα τα σχόλια (όπως πάντα).», αναφέρει στην εισαγωγή του βίντεο της η πρώην παίκτρια του My style rocks.

Αναφερόμενη στον άντρα που είναι μαζί της στο ροζ βίντεο, αποκάλυψε: “Να σας πάω τρία χρόνια πίσω. Καλοκαίρι, ήμουν σε beach party, υπήρχε ποτό, καλή διάθεση. Να μην πολυλογώ και πλατειάζω, είναι πολύ στενάχωρο το ότι άνθρωποι που νομίζεις ότι γνωρίζεις και εμπιστεύεσαι, μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο πάρα τη θέλησή σου, ενώ βλέπουν σε τι κατάσταση είσαι και να το χρησιμοποιήσουν για να επωφεληθούν από αυτό, να δειχθούν. Δεν ξέρω ακόμα και να βγάλουνε χρήματα, δεν ξέρω πως σκέφτεται ο καθένας. Όπως και να έχει είναι άσχημο γιατί το παιδί αυτό, με το οποίο συνευρίσκομαι στο βιντεάκι το συγκεκριμένο. Είναι ένα παιδί που γνωρίζω από τα 18 μου. Συνεργαζόμουν, δουλεύαμε μαζί, έχουμε κοινούς φίλους, κοινές παρέες και μάλιστα ήμασταν μια παρέα και εκείνη την ημέρα. Δεν ξέρω τι με στενοχωρεί και τι με θλίβει περισσότερο”.

Αναφερόμενη στο πως επηρέασε το βίντεο τη σχέση της με τον επιχειρηματία Χρήστο Τζεβρεντζής είπε «Είναι άλλο να το ξέρεις και άλλο να το βλέπει. Το βιντεάκι αυτό μου κόστισε μια πολύ όμορφη σχέση. Ένιωσα πολύ αβοήθητη και πολλή αδικία. Είναι πολύ άσχημο να πληρώνεις ξανά και ξανά για ένα λάθος που έχει συμβεί στο παρελθόν».

«Είναι πολύ άσχημο που ζούμε σε μια κοινωνία που θέλουν να διασύρουν κάποιον έτσι. Έχω δεχτεί ξεφτυλιστικά μηνύματα. Πώς γίνεται να στέλνουν τέτοια μηνύματα σε μια κοπέλα; Είναι πολύ εύκολο να βρεθεί κάποιος σε μια τέτοια θέση. Να προσέχετε με ποιους κοιμάστε. Ο κόσμος είναι πολύ κακός. Δεν θέλω να ξανασυζητήσω αυτό το θέμα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!