ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 19 Ιουλίου 2020

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο, ανάγκη θα υπάρξει για συναισθηματική ασφάλεια και για εσωτερική ισορροπία.

Έμφαση θα δοθεί σε ζητήματα οικογενειακής φύσης, δεν θα λείψουν οι επαφές, οι συναντήσεις και γενικότερα οι συγκεντρώσεις οικογενειακού τύπου. Οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές, ωστόσο στις περιπτώσεις που στις συζητήσεις οι απόψεις θα είναι διαφορετικές δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί πείσμα.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο δίνοντάς σου την ευκαιρία να ασχοληθεί με ζητήματα της οικογένειας που μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο. Το απόγευμα το τετράγωνό της με τον Άρη στο ζώδιό σου ανεβάσει κατακόρυφα την ένταση και μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα στο οικογενειακό περιβάλλον.

Αισθηματικά

Μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό να κυριαρχήσει στην προσωπική σου ζωή και να δημιουργήσει προβλήματα. Φρόντισε να ξεφύγεις από την ένταση για να προστατεύσεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν θα είναι εύκολο να αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς η νευρικότητα δεν σου επιτρέπει να απολαύσεις τις στιγμές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Προσπάθησε να αποφύγει συγκρούσεις με πρόσωπα που συνεργάζεσαι καθώς η κυκλοθυμία είναι έντονη και δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς με ψυχραιμία τις οποίες καταστάσεις προκύψουν. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους ώστε να πάρεις τις καλύτερες αποφάσεις για επαγγελματικά σχέδια χωρίς να θίξεις τις συνεργασίες σου.

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθει πιο κοντά με πρόσωπα από το στενό σου περιβάλλον επιδιώκοντας να συζητήσεις μαζί τους. Το απόγευμα το τετράγωνό της με τον Άρη στον Κριό φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν σου και χαλάνε τη διάθεση.

Αισθηματικά

Η αυξημένη νευρικότητα μπορεί να οδηγήσει σε συζητήσεις που δεν θα εξελιχθούν όπως θα ήθελες στην προσωπική σου ζωή. Προσπάθησε να αποφύγεις την ένταση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή νέα γνωριμία μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον, είναι απαραίτητο να χαλιναγωγήσεις την ένταση που θα δημιουργήσει προβλήματα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που εμπλέκεσαι σε εμπορικό επίπεδο μπορεί να οδηγήσουν σε προστριβές που καλό είναι να αποφύγεις. Η επικοινωνία με πρόσωπα της επαγγελματικής σου ζωής να σε προβληματίσει, προσπάθησε να καταπιέσεις απωθημένα που έρχονται στην επιφάνεια και δημιουργούν προβλήματα. 

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθεί με θέματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα το τετράγωνό της με τον Άρη στον Κριό δεν αποκλείεται να σε αναστατώσει δημιουργώντας έντονη ανασφάλεια και φόβο για το εισόδημά σου.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να ξεφύγεις από αυτά που σε φοβίζουν, διαφορετικά θα δημιουργηθούν εντάσεις στην προσωπική σου ζωή λόγω ανασφαλειών σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει μία γνωριμία, όμως το έλλειμμα αυτοπεποίθησης κυριαρχεί και δεν σου επιτρέπει να αφεθείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Εντάσεις μπορεί να υπάρξουν σε οικονομικές συζητήσεις και θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις. Είναι σημαντικό να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην οδηγηθείς σε σπασμωδικές κινήσεις που θα έχουν κόστος τόσο στην τσέπη σου όσο και στην ψυχολογία σου.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνει την ώθηση να πρωταγωνιστήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το απόγευμα το τετράγωνό της με τον Άρη στον Κριό αυξάνει κατακόρυφα την ένταση και επηρεάζει σημαντικά τις επαγγελματικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν συγκρούσεις.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να περιορίσεις την αυστηρότητα και τη νευρικότητα στη σχέση σου καθώς εξωγενείς παράγοντες μπορεί να σε επηρεάσουν και να ξεσπάσεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφιερωθείς σε νέο πρόσωπο καθώς οι απαιτήσεις είναι πολλές και το άγχος δεν σε αφήνει να απολαύσεις τις στιγμές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η ένταση στην επαγγελματική σου ζωή μπορεί να δημιουργήσει προστριβές με πρόσωπα που είναι καθοριστικά για την καριέρα σου. Φρόντισε να αφήσεις στην άκρη πιθανές κόντρες και διαφωνίες που δεν θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους.

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα. Το απόγευμα το τετράγωνό της με τον Άρη στον Κριό σου προκαλεί έντονη αναστάτωση που δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί σε πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος λόγω απωθημένων του παρελθόντος που σε επηρεάζουν.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να χαρείς την κάθε στιγμή με το ταίρι σου και να μην αφήσεις τίποτα να επηρεάσει την μοναδική ατμόσφαιρα που μπορεί να υπάρχει μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να επιστρέψει πρόσωπο από το παρελθόν που θα δημιουργεί έντονη αναστάτωση και θα φέρει στο προσκήνιο πληγές που δεν έχουν κλείσει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε αυτά που πρέπει να διαχειριστείς στην καθημερινότητα καθώς το μυαλό σου ταξιδεύει και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς. Οι κόντρες θα είναι πολλές καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις λάθη που θα επηρεάσουν δυσάρεστα τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα και να εκφράσεις πρωτοποριακές ιδέες που έχεις. Το απόγευμα το τετράγωνό της με τον Άρη στον Κριό αυξάνει την καχυποψία και τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε συγκρούσεις που θα έχουν κόστος το φιλικό περιβάλλον.

Αισθηματικά

Διαφωνίες μπορεί να υπάρχουν με το ταίρι σου για κοινούς στόχους που σας ενδιαφέρουν, προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται μέσα από το φιλικό περιβάλλον να σε αναστατώσουν και να προκαλέσουν έντονα συναισθήματα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Εντάσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να πρωταγωνιστήσουν εντός της ημέρας καθώς υπάρχουν αμφιβολίες και καχυποψία ως προς τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Εμπόδια που βρίσκεις επαγγελματικά σου σχέδια σε εκνευρίζουν, προσπάθησε να τα ξεπεράσεις με ψυχραιμία και σύνεση.

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό στην επαγγελματική σου ζωή και τις υποχρεώσεις που έχεις. Το απόγευμα το τετράγωνό της με τον Άρη στον Κριό δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο ανταγωνιστικές συμπεριφορές από άλλους που θα σε εκνευρίσουν και θα σε οδηγήσουν σε σπασμωδικές αντιδράσεις.

Αισθηματικά

Φρόντισε να αποφύγεις καβγάδες με το ταίρι σου που θα έχουν κόστος στη σχέση λόγω του έντονου εκνευρισμού και εγωισμού που μπορεί να υπάρξει μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο θα σε αναστατώσουν, η επιθετική σου διάθεση δεν θα βοηθήσει για να εξελιχθούν ομαλά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι πιθανό να θεωρείς ότι πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον προσπαθούν να σε εμποδίσουν στην επίτευξη των στόχων σου. Οι ανταγωνιστικές διαθέσεις κάποιων μπορεί να σε απογοητεύσουν, όμως θα πρέπει να ξεφύγεις από τον εκνευρισμό που θα οδηγήσει σε λάθη.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απολαύσεις τις παρέες και τη διασκέδαση στον απόλυτο βαθμό. Το απόγευμα το τετράγωνό της με τον Άρη στον Κριό φέρνει στην επιφάνεια εμμονές και γκρίνια που θα επηρεάσουν τη σχέση σου με πρόσωπα από το ευρύτερο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον.

Αισθηματικά

Μην επιτρέψεις στον κακή σου διάθεση να χαλάσει την ατμόσφαιρα στη σχέση σου, διασκέδασε και απόλαυσε τις στιγμές με το ταίρι σου που θα σε γεμίσουν χαρά. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία, προσπάθησε να ξεφύγεις από εμμονές που θα δημιουργήσουν δυσάρεστες καταστάσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι αυξημένες υποχρεώσεις στην καθημερινότητα δεν θα επιτρέπουν να χαρείς και δεν αφήνουν χρόνο που θέλεις για τον εαυτό σου. Ο εκνευρισμός κάνει την εμφάνιση του και μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα κυρίως στο συναδελφικό περιβάλλον που καλό είναι να αποφύγεις ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

  

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους. Το απόγευμα το τετράγωνό της με τον Άρη στον Κριό αυξάνει την ένταση και τον εγωισμό και δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντιπαράθεση με πρόσωπα που συναλλάσσεται δημιουργώντας προβλήματα στην εξέλιξη των υποθέσεων σου.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να απολαύσεις τις στιγμές με το ταίρι σου μένοντας μακριά από την καχυποψία και τη ζήλια που μπορεί να οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η υπερένταση μπορεί να προκαλέσει νέα γνωριμία, δεν θα σου είναι εύκολο να διαχειριστείς την νευρικότητα που σε διακατέχει. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι σε οικονομικό επίπεδο καθώς θα έχουν κόστος στην πορεία των ζητημάτων που σε ενδιαφέρουν. Είναι σημαντικό να φερθείς έξυπνα ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό για εσένα που θα σε απαλλάξει από οικονομικά βάρη, απέφυγε τις κόντρες.

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και θέλεις να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Το απόγευμα το τετράγωνό της με τον Άρη στον Κριό αυξάνει την ένταση κατακόρυφα και δεν θα διστάσεις να συγκρουστεί μετωπικά εκτονώνοντας απωθημένα και πληγές που κρύβεις μέσα σου.

Αισθηματικά

Οι αντιπαραθέσεις στην προσωπική σου ζωή θα έχουν κόστος καθώς πιθανό είναι εκτονώσεις την ένταση που νιώθεις στο ταίρι σου δημιουργώντας έντονα προβλήματα στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν στη ζωή σου, φρόντισε όμως να χαλιναγωγήσεις τη νευρικότητα που δεν θα σου επιτρέψει να τις απολαύσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ένταση μπορεί να επικρατήσει στις συνεργασίες σου καθώς φαίνεται να θέλει να επιβάλεις τους όρους σου με πλάγιους τρόπους. Είναι σημαντικό να αποφύγεις συγκρουσιακές καταστάσεις που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν, παρά μόνο να βάλουν εμπόδια σε επαγγελματικούς στόχους που έχεις.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και δημιουργεί αυξημένες υποχρεώσεις στην καθημερινότητα. Το απόγευμα το τετράγωνό της με τον Άρη στον Κριό ανεβάζει κατακόρυφα τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν συγκρουσιακές καταστάσεις στο συναδελφικό περιβάλλον που θα σε απογοητεύσουν. 

Αισθηματικά

Μην ξεσπάσεις στο ταίρι σου την ένταση της καθημερινότητας και της δουλειάς δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε νέα γνωριμία μέσα από το εργασιακό περιβάλλον καθώς ο εκνευρισμός θα είναι κακός σύμβουλος και θα δημιουργήσει εμπόδια στην εξέλιξή της.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η καθημερινότητα και οι αυξημένες υποχρεώσεις ενισχύουν τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν προβλήματα στην εξέλιξη επαγγελματικών σχεδίων που έχεις. Προσπάθησε να αποφύγεις την επικριτικότητα και την γκρίνια που θα δημιουργήσει προβλήματα στο εργασιακό περιβάλλον.

 

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να περάσεις όμορφα και να αφιερώσεις χρόνο στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Το απόγευμα το τετράγωνό της με τον Άρη στον Κριό αυξάνει τις ανασφάλειές σου και δημιουργεί έντονες καταστάσεις λόγω του πείσματος και της αδιαλλαξίας που μπορεί να εκδηλώσεις. 

Αισθηματικά

Προσπάθησε να χαρείς κάθε στιγμή με το ταίρι σου μακριά από φόβους και ανασφάλειες που θα επηρεάσουν αρνητικά τον χρόνο που περνάτε μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, καλά θα κάνεις να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να μην εκδηλώσεις εκνευρισμό που θα απογοητεύσει έντονα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Συγκρούσεις μπορεί να υπάρξουν για οικονομικά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο και σε επηρεάζουν σημαντικά. Προσπάθησε να αφήσεις τον εγωισμό και τον υποκειμενισμό στην άκρη που δεν θα βοηθήσουν να δεις πραγματικά πως πρέπει να κινηθείς ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό για εσένα.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!