ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 18 Ιουλίου 2020

Σελήνη στον Καρκίνο. Έμφαση σε οικογενειακά ζητήματα, συναισθηματική ένταση.

Για όσο η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους θα υπάρξει ανάγκη για επικοινωνία, συναναστροφές, διασκέδαση και χαλαρότητα. Για κάποιους θα είναι δύσκολο να παρθούν αποφάσεις, ενδεχομένως να υπάρξουν αμφιταλαντεύσεις και διχασμοί. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης θα ακουστούν καινούργιες προτάσεις, θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις υποθέσεις που αφορούν το κοντινό του περιβάλλον. Το απόγευμα περνάει τον Καρκίνο επικεντρώνει πια την προσοχή σου στην οικογένεια και ζητήματα που μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο και να σε απασχολούν. 

Αισθηματικά

Η έντονα ρομαντική διάθεση σου μπορεί να εκφραστεί αν δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα ώστε να απολαύσεις υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο στη ζωή σου μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα δημιουργήσει έντονη συναισθηματική φόρτιση και μοναδικά συναισθήματα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν σε σχέση με το εμπόριο, την επικοινωνία, την διαφήμιση. Σημαντικό είναι να εμπιστευτείς τις ιδέες και τα επιχειρήματά σου καθώς αυτά θα καθορίσουν την πορεία των εργασιών που θα επιλέξεις.

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους και έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως. Το απόγευμα περνάει στον Καρκίνο και ανεβάζει κατακόρυφα την ανάγκη για κοινωνικότητα και επικοινωνία. Δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που είναι κοντά σου για να συζητήσει διάφορα θέματα.

Αισθηματικά

Η ανάγκη για επικοινωνία κυριαρχεί στη σχέση και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να εκφράσεις έντονα συναισθήματα και να λήξεις θέματα που απασχολούν το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου μέσα από το κοντινό περίγυρο, πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξει η μοναδική εγκεφαλική επικοινωνία που έχετε μεταξύ σας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κλείσε υποθέσεις που αφορούν τα οικονομικά σου και εκκρεμότητες που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Έχεις την ευκαιρία να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για σένα, αρκεί να μην αφήσεις τις ανασφάλειες σου να επηρεάσουν η δράση σου. 

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και σου δίνεται η δυνατότητα να δραστηριοποιηθείς σε πιθανές συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν. Το απόγευμα περνάει στον Καρκίνο και επικεντρώνεις την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα.

Αισθηματικά

Το πάθος πρωταγωνιστεί στην προσωπική σου ζωή και δημιουργεί το κατάλληλο σκηνικό για να απολαύσεις την βραδιά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορείς να αφεθείς και νέα γνωριμία που έρχεται στη ζωή σου για να σου δώσει σταθερότητα και ασφάλεια σε προσωπικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να κυνηγήσεις συμφωνίες και συνεργασίες που μπορεί να είναι σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή. Προσπάθησε να ξεφύγεις από έντονα εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν και βρες την διάθεση να ακούσεις τις απόψεις των άλλων που θα οδηγήσουν στις απαραίτητες ισορροπίες.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα περνάει στο ζώδιό σου αλλάζοντας τη διάθεσή σου. Το κέφι και η ανάγκη για επικοινωνία πρωταγωνιστούν και βοηθούν να ανέβεις ψυχολογικά.

Αισθηματικά

Έχεις την δυνατότητα να εκφράσεις αυτά που νιώθεις και σκέφτεσαι στο ταίρι σου ευελπιστώντας να προσπαθήσει να ικανοποιήσει τις ανάγκες. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα σου κεντρίζουν την προσοχή και θα σε βοηθήσουν να απογειωθείς σε ψυχολογικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οφείλεις να κλείσεις υποθέσεις που σε απασχολούν και εκκρεμούν εδώ και καιρό καθώς φαίνεται να σου δημιουργούν ένα άγχος. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε λάθη και παραλείψεις λόγω απερισκεψίας ή ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης που θα έχουν κόστος στην εργασία στη δική σου πορεία.

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους και έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις θέματα με φιλικά πρόσωπα που μπορεί να σε έχουν αναστατώσει. Το απόγευμα περνάει στον Καρκίνο και νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς και να αφοσιωθείς ατις σκέψεις σου.

Αισθηματικά

Ο ρομαντισμός και η διάθεση να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στο ταίρι σου μπορεί να οδηγήσει σε μοναδικές στιγμές πάθους που θα μείνουν χαραγμένες μέσα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, φρόντισε όμως να κρατήσεις μικρό καλάθι γιατί βλέπεις τα πάντα εξειδικευμένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις καθώς του δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσεις κινήσεις ως προς την επίτευξη τους. Προσπάθησε να μην είσαι αλαζονικός και εριστικός με πρόσωπα στο επαγγελματικό περιβάλλον που διαφωνούν μαζί σου καθώς αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα σε ομαδικό επίπεδο.

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους και έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις επαγγελματικά ζητήματα που σου έχουν προκαλέσει ένταση. Το απόγευμα περνάει στον Καρκίνο και νιώθεις έντονα την ανάγκη να αφιερωθείς στο φιλικό περιβάλλον και τις παρέες σου.

Αισθηματικά

Στιγμές διασκέδασης με φιλικά πρόσωπα θα βοηθήσουν να ξεφύγετε με το ταίρι σου από την καθημερινότητα και να περάσετε χαλαρώνοντας συζητώντας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από το φιλικό περιβάλλον, αυτό που θα σου κερδίσει το ενδιαφέρον είναι η πρωτοποριακή σκέψη και αντίληψη των πραγμάτων.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις επαγγελματικού χαρακτήρα πιθανά σου έχουν αγχώσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να ανοίξεις μπροστά σου νέους επαγγελματικούς ορίζοντες και να πείσεις τους γύρω σου για τις δυνατότητες που έχεις.

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους και έχεις την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος. Το απόγευμα περνάει τον Καρκίνο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε επαγγελματικές υποθέσεις που έρχονται στο προσκήνιο και σου δημιουργούν υπερένταση.

Αισθηματικά

Προσοχή καθώς πιθανό είναι η νευρικότητα να επηρεάσει τη σχέση σου και να δημιουργήσει εντάσεις που είναι περιττές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου εξέλιξη.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Καλά θα κάνεις να κλείσεις θέματα μπορεί να αφορούν την επαγγελματική σου ζωή καθώς έχεις την αισιοδοξία να δεις πραγματικά πώς πρέπει να κινηθείς για να πετύχεις τους στόχους σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τα περιττά λάθη λόγω της αμέλειας που μπορεί να σε εκθέσουν έντονα.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους δίνοντάς σου την ευκαιρία να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σου δημιουργούν αναστάτωση. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και σε βοηθά να ανέβεις ψυχολογικά βρίσκοντας την αισιοδοξία και το κέφι σου.

Αισθηματικά

Φρόντισε να μην χάσεις στιγμές διασκέδασης και χαράς με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά στη σχέση και θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε ο ένας τον άλλον. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου ανεβάζοντας κατακόρυφα το κέφι και το πάθος.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν έντονα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα και πιθανά σου δημιουργούν άγχος. Το επιχειρηματικό σου δαιμόνιο και η διαίσθησή σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε πιθανές αποφάσεις που πρέπει να πάρει.

  

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους δίνοντάς σου την ευκαιρία να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και την ισορροπία του. Το απόγευμα περνάει στον Καρκίνο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομακρυνθείς από όλους και όλα λόγω της έντασης και της νευρικότητας που σε διακρίνει.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να απολαύσεις στιγμές πάθους και αισθησιασμού με το ταίρι σου ώστε να αποφύγει τις σκηνές ζήλιας και κόντρες που θα δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η ένταση και καρδιοχτύπι μπορεί να προκαλέσει νέα γνωριμία που θα έρθει στη ζωή σου για να αλλάξει τα δεδομένα ελληνικά. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και συνεργασίες και να βρεις τις απαραίτητες ισορροπίες έτσι ώστε να είναι ικανοποιημένοι και οι συνεργάτες σου. Προσπάθησε να εκφράσεις με αμεσότητα αυτά που πιστεύεις αποφεύγοντας να καταπιέσεις τον εαυτό σου σε πράγματα που δεν χρειάζεται.

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους δίνοντάς του τη δυνατότητα να κλείσεις υποθέσεις στην καθημερινότητα που σε έχουν απασχολήσει τις τελευταίες μέρες. Το απόγευμα περνάει στον Καρκίνο και επικεντρώνεσαι στην προσωπική σου ζωή και στο πώς να περάσεις όμορφα διασκεδάζοντας.

Αισθηματικά

Νιώθεις ότι μπορείς να προσφέρεις πολλά στο ταίρι σου και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό καθώς δεν θα διστάσεις να το εκφράσεις με κάθε τρόπο. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα σε αναστατώσει και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για νέα σταθερή σχέση στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μην επιτρέψεις στο άγχος και την γκρίνια να πρωταγωνιστήσουν στην καθημερινότητα και κυρίως στον εργασιακό χώρο. Καλά θα κάνεις να διεκπεραιώσεις υποθέσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει χωρίς να μπει σε διαδικασία αντιπαραθέσεων που δεν θα σε ωφελήσουν.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους και σου δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσεις θέματα που σε απασχόλησαν στην προσωπική σου ζωή. Το απόγευμα περνάει στον Καρκίνο αυξάνοντας το άγχος και την ένταση για ζητήματα της καθημερινότητας που λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. 

Αισθηματικά

Η γκρίνια και η επικριτική σου διάθεση μπορεί να παίξουν δυσάρεστο ρόλο στη σχέση για να δημιουργήσουν εντάσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις κάθε κόντρα που θα χαλάσει την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς δεν αποκλείεται να νιώθεις κουρασμένος από τις καθημερινές υποχρεώσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να πρωταγωνιστήσει στην επαγγελματική σου ζωής, αρκεί να αφήσεις στην άκρη τον εγωκεντρισμό και τις υπερβολές που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου. Προσπάθησε να δείξεις τον δρόμο χωρίς εντάσεις και αμετροέπεια.

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους δίνοντας ότι δυνατότητα να ασχοληθείς με οικογενειακές υποθέσεις που σου κεντρίζουν την προσοχή. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και σε βοηθά να αναπτερωθεί το ηθικό σου και να αφοσιωθείς σε στιγμές διασκέδασης που απολαμβάνεις στο έπακρο. 

Αισθηματικά

Νιώθεις την ανάγκη να βιώσεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου καθώς αυτό σε γεμίζει χαρά και αισιοδοξία για την πορεία της σχέσης σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η η απαράμιλλη γοητεία σου θα εντυπωσιάσει όπου κι αν βρεθείς και θα κεντρίσει την προσοχή πολλών προσώπων που θα θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσοχή σε κόντρες που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της ημέρας στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς η έντονη κυκλοθυμία σου μπορεί να οδηγήσει σε σπασμωδικές συμπεριφορές. Είναι σημαντικό να δείξεις ψύχραιμη προσέγγιση στα πράγματα για να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις με πρόσωπα σημαντικά στην καριέρα σου.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!