GOSSIP

Τα 5 σημάδια πως είσαι fit ακόμα και αν δεν γυμνάζεσαι

Στο μυαλό των περισσότερων το να είσαι fit σημαίνει πως έχεις το ιδανικό βάρος που θέλεις και ασκείσαι καθημερινά, ακολουθείς συγκεκριμένα διατροφικά πλάνα και γενικά φροντίζεις διαρκώς το σώμα σου και τη διατροφή σου.

 

Ωστόσο αυτό δεν ισχύει απαραίτητα, αφού κάποιος μπορεί να είναι fit χωρίς να είναι κάθε μέρα στα γυμναστήρια, χωρίς να ακολουθεί κάποια δίαιτα και χωρίς να βλέπει απαραίτητα στη ζυγαριά του το βάρος που φαντάζεται πως είναι το ιδανικό.

Στο keepup.gr, διαβάσαμε μια σειρά από ενδείξεις πως το σώμα σου βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση ακόμα και αν δεν ασχολείσαι με τη γυμναστική ή δεν έχεις το σωματικό βάρος που θα ήθελες.

Τρως όταν πεινάς και σταματάς όταν χορταίνεις Πολλές φορές πολλοί από εσάς ξεχνάτε να φάτε φτάνοντας σε σημείο να λιμοκτονείτε ή τρώτε τόνους φαγητού μπροστά στην τηλεόραση ή τρώτε όταν βρίσκεστε σε κάποια συναισθηματική φόρτιση. Το σωστό είναι να εμπιστεύεσαι το σώμα σου το οποίο είναι πολύ σοφό και μπορεί να σου πει πότε πρέπει να φας και τι ποσότητα φαγητού.

Ακολουθείς μια διατροφή που περιέχει τα πάντα Αν είσαι από αυτούς που αποφεύγουν τις επεξεργασμένες τροφές τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Μην κάνεις δίαιτες που αποκλείουν ομάδες τροφίμων. Μάθε να τρως από όλα και με μέτρο. Αν το κάνεις αυτό τότε είσαι υγιής και δεν το ξέρεις.

Έχεις την ενέργεια να κάνεις όλα όσα θέλεις Πολύ καλό σημάδι ότι είσαι υγιής είναι το να έχεις την ενέργεια να κάνεις όλα τα πράγματα που θέλεις μέσα στη μέρα σου. Και όταν μιλάμε για ενέργεια μιλάμε και για σωματική αλλά και για συναισθηματική.

Μπορείς να ξυπνάς χωρίς ξυπνητήρι Το να ξυπνάς από μόνη σου αποδεικνύει ότι είσαι υγιής και σωματικά και πνευματικά. Αν, λοιπόν, συνηθίζεις να ξυπνάς το πρωί μόνη σου και αισθάνεσαι ανανεωμένη και ξεκούραστη τότε αυτό σημαίνει πως κάνεις έναν ποιοτικό ύπνο που πραγματικά σε ξεκουράζει.

Μπορείς να ανεβείς σκαλιά 2 ορόφων και να αισθάνεσαι καλά Αν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο και στην κορυφή να αισθάνεσαι καλά τότε είσαι υγιής.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!