GOSSIP

Η κόρη της Cindy Crawford είναι ζευγάρι με πασίγνωστη σταρ; [εικόνες]

Η Kaia Gerber, η 18χρονη κόρη του διάσημου top model των 90s Cindy Crawford, ακολουθεί εδώ και χρόνια τα επαγγελματικά βήματα της διάσημης μητέρας της και είναι και η ίδια ένα από τα διασημότερα και πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο.

Όμως το τελευταίο διάστημα, τα αμερικανικά tabloids, δεν ασχολούνται με τις επαγγελματικές συνεργασίες της Kaia, αλλά με την ερωτική ζωή της.


Μετά τις φήμες για πιθανό δεσμό και χωρισμό της, με τον πρώην σύντροφο της Ariana Grande και γνωστό κωμικό του SNL, Pete Davidson, τώρα, μια σειρά από φωτογραφίες, φούντωσαν τις φήμες, πως η 18χρονη Kaia διατηρεί δεσμό με το πασίγνωστο μοντέλο, ηθοποιό και τραγουδίστρια Cara Delevigne.


Θυμίζουμε πως η 27χρονη Cara έχει πει δημοσίως πως είναι bisexual και πρόσφατα χώρισε με τη διάσημη ηθοποιό Ashley Benson.


Αφορμή για να φουντώσουν οι φήμες για πιθανό ερωτικό δεσμό της Kaia και της Cara στάθηκαν φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σε πορεία διαμαρτυρίας για το θάνατο του George Floyd, που δείχνει τα δύο διάσημα μοντέλα να είναι αγκαλιά. 


Καμιά από τις δυο δεν έχει σχολιάσει τα δημοσιεύματα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!