ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 17 Ιουλίου 2020

Η Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη. Ανοίγματα για επικοινωνία και συναισθηματικές εκδηλώσεις.

Η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους θα δημιουργήσει την ανάγκη για επικοινωνία, για συναναστροφές, και γενικότερα για επαφές φιλικές ή κοινωνικές. Θα υπάρξουν συναντήσεις, τηλεφωνήματα, θα ακουστούν προτάσεις για εξόδους διασκέδασης. Διευκολύνσεις θα υπάρξουν και στον επαγγελματικό τομέα, ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για συζητήσεις, για έναρξη καινούργιων συνεργασιών.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σου δίνει την ώθηση να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που αγαπάς. Η σύνοδος της με την Αφροδίτη το πρωί σε βοηθά να απολαύσεις τις επαφές κατά την διάρκεια της ημέρας και να χαρείς τις στιγμές με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος που θα σε απογειώσουν. 

Αισθηματικά

Η διασκέδαση θα βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου, μία κοντινή απόδραση θα λειτουργήσει ανανεωτικά στη σχέση και τα συναισθήματά σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις που θα ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία σου και θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Σου δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσεις σε εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν καθώς έχεις την κατανόηση και την διάθεση να ικανοποιήσεις τους γύρω σου. Η διαχείριση σου θα οδηγήσει σε εξαιρετικές οικονομικές συμφωνίες που θα λειτουργήσουν άκρως ευνοϊκά για το εισόδημά σου.

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν. Προσπάθησε να περιορίσεις πιθανές σπατάλες λόγω της ανάγκης να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου. Αξιοποίησε την ημέρα για να περάσεις όμορφα.

Αισθηματικά

Το πάθος δεν λείπει από τη σχέση σου και είναι αυτό που σε φέρνει πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου. Χαλάρωσε καθώς μπορείς να περάσεις υπέροχα δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει θα καλύπτει την ανάγκη σου για σταθερότητα και ασφάλεια.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις σε οικονομικά θέματα που σε ενδιαφέρουν καθώς θα καταφέρεις να βρεις τις απαιτούμενες ισορροπίες θα σε ικανοποιήσουν. Προσπάθησε να περιορίσεις έξοδα που δεν είναι αναγκαία καθώς αργότερα θα αντιληφθείς ότι ήταν άσκοπα. Συζητήσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να εξελιχθούν θετικότατα. 

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα. Η σύνοδος της με την Αφροδίτη το πρωί σου χαρίζει γοητεία και αυτοπεποίθηση, κάτι που θα λειτουργήσει ιδιαίτερα ευνοϊκά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Αισθηματικά

Δεν αποκλείεται να απαιτήσεις την προσοχή του/ης συντρόφου σου, φρόντισε μόνο να περιορίσεις τον εγωισμό που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορείς να κερδίσεις το ενδιαφέρον των γύρω σου, αξιοποίησε νέες γνωριμίες που μπορούν να σου δώσουν πολλά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Νιώθεις έτοιμος για να κατακτήσεις νέους επαγγελματικούς στόχους καθώς η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σου μπορεί να κερδίσει πολλούς στον χώρο της καριέρας. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις και σε οικονομικό επίπεδο αφού διεκδικείς αυτά που θέλεις και μπορείς να τα καταφέρεις.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και νιώθεις έντονα την ανάγκη να μείνεις μόνος. Η σύνοδός της με την Αφροδίτη σε βοηθά να ισορροπήσεις την διάθεσή σου και να μπορέσεις να ξεπεράσεις φόβους που κρύβεις μέσα σου. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να νιώσεις ευχάριστα μαζί τους.

Αισθηματικά

Μπορείς να κλείσεις υποθέσεις που απασχολούν τη σχέση σου και να αφήσεις πίσω σου εντάσεις που δεν ευνοούν εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε νέα γνωριμία, καθώς η ανάγκη να εξιδανικεύσεις το πρόσωπο μπορεί να οδηγήσει σε λάθος επιλογή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την δυνατότητα να κλείσεις καταστάσεις που σε απασχολούν στην καθημερινότητα δείχνοντας κατανόηση σε συναδέλφους και ανωτέρους σου. Οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος επανέρχονται, φρόντισε να αξιοποιήσεις την ευκαιρία και να αποκομίσεις το καλύτερο δυνατό όφελος για εσένα.

 

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και έχεις την δυνατότητα να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα που σε γεμίζουν χαρά. Η σύνοδος της με την Αφροδίτη ανεβάζει κατακόρυφα το κέφι δημιουργεί τις προϋποθέσεις για στιγμές διασκέδασης θα λειτουργήσουν αναζωογονητικά στην ψυχολογία σου.

Αισθηματικά

Επιδιώκοντας να λειτουργήσετε από κοινού σε στόχους που σας ενδιαφέρουν πολύ μπορείτε εσύ και το ταίρι σου να κάνετε το καλύτερο δυνατό και να απολαύσετε στιγμές μαζί που θα ανανεώσουν τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το φιλικό περίγυρό μπορεί να δείξει έντονο ενδιαφέρον για σένα καθώς η γοητεία σου μαγνητίζει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η καλή διάθεση θα σε βοηθήσει να συνεργαστείς με ιδανικό τρόπο στην επαγγελματική σου ζωή καθώς αυτό θα σε φέρει πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου. Αξιοποίησε πιθανές γνωριμίες ή καταστάσεις που μπορεί να ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά σου και να δίνουν σημαντική ώθηση στην καριέρα σου.

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με ζητήματα επαγγελματικής φύσεως που σε απασχολούν. Η σύνοδος της με την Αφροδίτη σε βοηθά να καταπλήξεις τους πάντες με την αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό που αποπνέεις.

Αισθηματικά

Δείξε στο ταίρι σου τα πραγματικά συναισθήματα που έχεις και μην επιτρέπεις σε εξωγενείς παράγοντες να δημιουργούν ένταση στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέο πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον θα παίξει καταλυτικό ρόλο και στην καριέρα αλλά και στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ανάγκη να κεντρίσεις την προσοχή των ανώτερων σου σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτό είναι κάτι που καθορίζει την ημέρα. Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που θα σου δοθούν για οικονομικές συζητήσεις καθώς τα αποτελέσματα μπορεί να είναι άκρως ευνοϊκά για εσένα

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους έχεις την ευκαιρία να βρεθείς από κοντά με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που σε γεμίζουν χαρά. Η σύνοδος της με την Αφροδίτη απογειώνει το κέφι και την αισιοδοξία και μπορεί να σου χαρίσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης με την παρέα σου, φρόντισε να τις απολαύσεις.

Αισθηματικά

Μία κοντινή απόδραση στην ύπαιθρο θα λειτουργήσει ανανεωτικά για τη σχέση καθώς θα απολαύσεις τις στιγμές με το ταίρι σου και θα εκφράσεις με αμεσότητα συναισθήματα και πάθος. Αν είσαι αδέσμευτος/η γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα απογειώσει την αισιοδοξία και θα ανοίξει νέους ορίζοντες μπροστά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις πιθανές δυνατότητες που σου δίνονται σε επαγγελματικό επίπεδο και ανοίγουν νέα μονοπάτια σε ότι αφορά στην καριέρα σου. Μπορείς να γοητεύσεις τους πάντες με την θετική διάθεση σου, φρόντισε όμως να μην είσαι αμελής γιατί αυτό θα έχει κόστος.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και μπορείς να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα. Η σύνοδος της με την Αφροδίτη σου δίνει την ευκαιρία να αντιληφθείς γρήγορα και δυνατότητες υπάρχουν ώστε να επωφεληθείς της κάθε κατάστασης.

Αισθηματικά

Προσοχή σε εντάσεις που μπορεί να προκύψουν μέσα στη σχέση λόγω του πάθους και της καχυποψίας που δεν είναι εύκολο να χαλιναγωγήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να προκύψει νέα σημαντική γνωριμία που θα προκαλέσει αναταράξεις και θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται για να προχωρήσεις σε επιχειρηματικές κινήσεις και οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να αποβούν υπέρ σου. Το ένστικτό σου θα μπορέσει να σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αρκεί να το εμπιστευτείς. Συζήτηση στο επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να ευοδώσουν.

  

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και έχεις την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Η σύνοδος της με την Αφροδίτη δημιουργεί την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για εσένα και τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Φρόντισε να διασκεδάσεις και να απολαύσεις την επικοινωνία.

Αισθηματικά

Η μέρα θα είναι ιδανική για εσένα και το ταίρι σου καθώς μπορείτε να απολαύσετε μαζί μοναδικές στιγμές πάθους και συντροφικότητας όταν φέρουν αέρα φρεσκάδας τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι νέο πρόσωπο να έρθει στη ζωή σου καθώς γοητεύεις με την επικοινωνιακή σου δεινότητα και το φλογερό σου ταπεραμέντο. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις τη δυνατότητα να προχωρήσεις σε σημαντικές επαγγελματικές συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσα και σε οικονομικό επίπεδο. Είναι απαραίτητο βέβαια να μην βάλεις σε δεύτερη μοίρα αυτά που θέλεις καθώς αργότερα θα έρθουν στην επιφάνεια και θα δημιουργήσουν εντάσεις με τους συνεργάτες σου.

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και οι αυξημένες υποχρεώσεις της καθημερινότητας δεν αποκλείεται να σου δημιουργούν άγχος. Η σύνοδος της με την Αφροδίτη σε βοηθά να εξομαλύνεις την ένταση και να βρεις λύσεις που θα είναι ιδανικές τόσο για εσένα όσο και για τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο.

Αισθηματικά

Μην επιτρέπεις σε καταστάσεις που δεν έχουν γυμναστεί σημασία να δημιουργούν εντάσεις στη σχέση σου, προσπάθησε να ομορφύνεις την καθημερινότητα καθώς αυτό θα ευνοεί σημαντικά εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει πρόσωπο θα σου κεντρίσει την προσοχή, φρόντισε να μην επικεντρωθείς σε λεπτομέρειες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να έχουν προκαλέσει ένταση στο εργασιακό περιβάλλον καθώς δείχνει την διάθεση για ομαλότητα και καλή συνεργασία. Αξιοποίησε την ημέρα για να προχωρήσεις σε υποχρεώσεις καθώς αντιλαμβάνεσαι πολύ γρήγορα ποιες είναι οι ιδανικές λύσεις που θα φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και επικεντρώνεται κυρίως στην προσωπική σου ζωή. Η σύνοδος με την Αφροδίτη σε γεμίζει κέφι και χαρά. Δεν αποκλείεται να αδράξει την ευκαιρία και να βρεθείς σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που σε βοηθούν να ξεφύγεις από τη ρουτίνα ανακουφίζοντας την ψυχολογία σου. 

Αισθηματικά

Μοναδικές στιγμές πόθου και αισθησιασμού μπορείς να βιώσεις σήμερα με το ταίρι σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να χαρείς κάθε στιγμή μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους καθώς μαγνητίζεις τους πάντες με την γοητεία που αποπνέεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό για εσένα να ξεχωρίσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον για αυτό δεν θα διστάσεις να βοηθήσεις και να δείξεις την γενναιοδωρία σου σε πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό. Προσοχή σε υπερβολές που μπορεί να ενοχλήσουν έντονα και να δυσκολέψουν τη συνεργασία.

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και έχεις την δυνατότητα να ασχοληθείς με υποθέσεις οικογενειακής φύσεως που σε απασχολούν έντονα. Η σύνοδος της με την Αφροδίτη σε βοηθά να δείξεις κατανόηση και να διατηρήσεις την ζεστή ατμόσφαιρα που απαιτείται ώστε να αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν.

Αισθηματικά

Ο ρομαντισμός δεν θα λείψει σήμερα από τη σχέση σου καθώς νιώθεις έντονα την ανάγκη να εκδηλώσεις πληθωρικά τα συναισθήματα που έχεις για το παιδί σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σε γεμίσει χαρά, τρυφερότητα και ασφάλεια με την παρουσία της.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα σε σχέση με την ακίνητη περιουσία σου που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Βέβαια είναι απαραίτητο να είσαι επικεντρωμένος σε αυτό που θέλεις να πετύχεις καθώς μόνο έτσι θα πάρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε οικονομικό επίπεδο.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!