ΖΩΔΙΑ

Τρία είναι τα ζώδια που αυτές τις μέρες είναι πολύ τυχερά

Μια δύσκολη περίοδος για πολλά ζώδια, μοιάζει να έχει τελειώσει και ήδη από αυτές τις μέρες η τύχη θα αρχίσει να χαμογελά πλατιά, ειδικά για τρία ζώδια.

Όπως διαβάζουμε στο marieclaire.gr τώρα που ο Ερμής μπήκε σε ορθή φορά, μπορείς να απολαύσεις την εποχή του Καρκίνου χωρίς τα μπερδέματα και τις διασπάσεις. Η εβδομάδα αυτή θα είναι η καλύτερη για τα παρακάτω ζώδια. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά το καλύτερο που έχει να κάνεις είναι να την απολαύσεις.

Καρκίνος: Νιώθεις τυχερή και είσαι σίγουρα σε ετοιμότητα
Το μόνο που θέλεις είναι να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Είσαι έτοιμη να αφήσεις τις παλιές σου συνήθειες και να αποχαιρετίσεις τις τοξικές φιλίες και τελικά κάνεις ένα μεγάλο βήμα για τα όνειρά σου. Αξιοποίησε αυτή την αυτοπεποίθηση γιατί σου αξίζει και είσαι στο δρόμο για την επιτυχία. Σιγουρέψου ότι δεν θα καείς πριν καν ξεκινήσεις.  Γιόρτασε τις μικρές νίκες και μην αφήνεις τα λάθη να σε ρίξουν. Είναι όλα μέρος μιας διαδικασίας και θα κάνεις πολλά βήματα μπροστά.  Ανάμεσα σε εσένα και το σύμπαν, έχεις όλη την τύχη με το μέρος σου.

Σκορπιός: Τόσες πολλές ευκαιρίες φτάνουν στην πόρτα σου 
Είναι σαν ο κόσμος να ανοίγεται μπροστά σου σαν θησαυροφυλάκιο και δεν ξέρεις ποιο κόσμημα να διαλέξεις. Μπορεί να νιώσεις πλημμυρισμένη από αυτό. Μπορεί επίσης να νιώσεις ότι πρέπει να πεις “ναι” σε κάθε ευκαιρία γιατί αλλιώς θα χάσεις. Μην αγχώνεσαι. Είναι απλά μια γεύση από όσα θα έρθουν. Για τώρα, σιγουρέψου ότι παραμένεις ανοιχτόμυαλη. Η τελευταία ευκαιρία που σκέφτεσαι να αδράξεις μπορεί να είναι στην πραγματικότητα αυτή που χρειάζεσαι. Πίστεψέ το ή όχι, πρέπει να ζωντανέψεις τα πράγματα.

Ιχθύς: ξεχειλίζεις από χαρά και ενθουσιασμό 
Λάμπεις. Το στομάχι σου φουσκώνει από αγνή και ανόθευτη ευτυχία και νιώθεις γεμάτη ελπίδα για το μέλλον. Είναι όμως σημαντικό να σκέφτεσαι ρεαλιστικά για τη ζωή σου αυτή τη στιγμή γιατί μπορεί να νιώθεις πρόκληση να παραδοθείς. Σκόρπισε την ευτυχία ενσωματώνοντάς τη στην οπτική της ζωή σου αλλιώς η ευτυχία θα φύγει. Κατάλαβε ότι μεγάλο μέρος της κερδίζεται. Πώς, θα αναρωτηθείς. Δουλεύοντας σκληρά για διάφορα πράγματα μπορείς να νιώσεις χαρά. Είναι στα αλήθεια τόσο απλό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!