ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 14 Ιουλίου 2020

Ο Ήλιος από τον Καρκίνο βρίσκεται σε αντίθεση με τον Δία από τον Αιγόκερω, ενδεχομένως η αντίληψη να μην είναι σφαιρική και αντικειμενική, ελλοχεύει κίνδυνος να παρθούν επιπόλαιες και βιαστικές αποφάσεις.

Ίσως να υπάρξει υπερβολή στην επιφύλαξη αλλά και στην αισιοδοξία, γενικότερα θα είναι δύσκολη η αυτοσυγκράτηση η σύνεση και το μέτρο.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις οικονομικού χαρακτήρα μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα η σύνοδος της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικά έξοδα που θα σε αναστατώσουν. Φρόντισε να συγκρατήσεις και νευρικότητα και να αποφύγεις τις συγκρούσεις.

Αισθηματικά

Αιφνιδιαστικές συμπεριφορές από την πλευρά σου μπορεί να προβληματίσουν το ταίρι να δημιουργήσουν νευρικότητα στη σχέση, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει ξαφνικά στη ζωή σου θα σου δημιουργήσει έντονες ανασφάλειες και φόβους.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Αξιοποίησε την ημέρα για να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως που μπορεί να σου δημιουργούν αναστάτωση και άγχος. Είναι απαραίτητο να διαχειριστείς με ψυχραιμία ξαφνικά έξοδα που μπορεί να προκύψουν καθώς αλλάζουν τα δεδομένα στα οικονομικά σου και αυτό δεν σε αφήνει αδιάφορο.

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, η Σελήνη έχει περάσει το ζώδιο σου και σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις όλα αυτά που σκεφτόσουν το προηγούμενο χρονικό διάστημα στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό σε οδηγεί να επαναστατήσεις ενάντια σε ότι σε καταπιέζει αιφνιδιάζοντας τους πάντες.  

Αισθηματικά

Μπορείς να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες θα αλλάξουν τα δεδομένα στη σχέση σου και θα δημιουργήσουν πάλι το απαραίτητο ενδιαφέρον μακριά από κούραση και πείνα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να σου τονίσει ότι ήρθε η ώρα να αλλάξεις πλεύση και προσωπικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Διεκδικείς το καλύτερο δυνατό για εσένα σε ότι από αφορά επαγγελματικές συμφωνίες και συνεργασίες που πρωταγωνιστούν στη ζωή σου. Προσπάθησε να συγκρατήσει πιθανή νευρικότητα που θα ανατρέψει τα δεδομένα και θα οδηγήσει σε συγκρούσεις ή οριστικές ρήξεις με πρόσωπα που παίζουν κυρίαρχο ρόλο στην καριέρα σου. 

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και έχεις την ανάγκη να απομονωθείς σκεπτόμενος παλιότερες καταστάσεις που σε πληγώνουν. Το απόγευμα η σύνοδος της με τον Ουρανό μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα και ένταση χωρίς να είναι εύκολο να ελεγχθεί για αυτό φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Αισθηματικά

Μπορείς να ανατρέψεις τα δεδομένα της καθημερινότητα δημιουργώντας ένα μοναδικό σκηνικό για δύο που θα εκπλήξει το ταίρι σου ευχάριστα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται αιφνιδιαστικά και πάλι μπροστά σου για να σου τονίσουν ότι έχεις ανοιχτά κεφάλαια που πρέπει να αφήσεις πίσω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε καθημερινές υποθέσεις και αυτό μπορεί να έχει κόστος στον εργασιακό χώρο. Προσοχή σε λάθη και παραλείψεις λόγω πραγματικών κινήσεων μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στον συναδελφικό χώρο.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και έχεις τη δυνατότητα να αφοσιωθείς σε φιλικά πρόσωπα. Οι παρέες του να παίξουν σημαντικό ρόλο εντός της ημέρας. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις που θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα και θα φτιάξουν το κέφι σου.

Αισθηματικά

Ξαφνικές εκπλήξεις για εξόδους με φίλους θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση καθώς ήρθε η ώρα να ανανεωθείς έχοντας δίπλα το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει κεραυνοβόλα μέσα από τον φιλικό περίγυρο για να ανοίξει μπροστά σου νέα πρωτοποριακά δεδομένα στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ομαδική προσπάθεια για σένα είναι σημαντική και αυτό φαίνεται το περιβάλλον που κινείσαι καθώς θέλεις να προσφέρεις το καλύτερο δυνατό με στόχους και φιλοδοξίες που υπάρχουν στον επαγγελματικό περίγυρο. Πιθανές ανατροπές μπορεί να σε βγάλουν από τα νερά σου, φρόντισε να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες.

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και επικεντρώνεται στην προσοχή σου κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν. Η σύνοδος της με τον Ουρανό το απόγευμα μπορεί να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις για κοινωνικές υποχρεώσεις που θα ανατρέψουν το πρόγραμμά σου και θα σου δημιουργήσουν άγχος.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να αφήσεις στην άκρη πιθανά ζητήματα επαγγελματικού χαρακτήρα που μπορεί να σε απασχολούν καθώς δεν αποκλείεται να επηρεάσουν δυσάρεστα τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον έρχεται αιφνιδιαστικά νέο πρόσωπο στη ζωή σου δημιουργώντας αναταράξεις και νευρικότητα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανές αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να προκύψουν καθώς δεν είναι εύκολο να περιοριστείς σε συμβατικές καταστάσεις και αυτό πια είναι εμφανές. Προσπάθησε να διεκδικήσεις το καλύτερο για εσένα κάνοντας κάτι πρωτότυπο και εναλλακτικό που μπορεί να σε εκφράσει καλύτερα.

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Το απόγευμα η σύνοδος της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικές εξόδους ή συναντήσεις που θα σε ενθουσιάσουν και θα οδηγήσουν σε στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς.

Αισθηματικά

Κάνε την αλλαγή και πρωτοτύπησε στη σχέση σου δίνοντας άλλη διάσταση στον έρωτα και δημιουργώντας εκπλήξεις που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά για σένα και τον άνθρωπό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου έρχεται αιφνιδιαστικά νέο πρόσωπο που ανοίγει καινούργιους ορίζοντες στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που έρχονται από το πουθενά από πρόσωπα που σχετίζονται με το εξωτερικό καθώς δίνουν νέο νόημα στην επαγγελματική σου ζωή. Προσπάθησε βέβαια να μην υπερβάλλεις και επικεντρώσου σε προτάσεις που είναι ρεαλιστικές και μπορούν να σου προσφέρουν πολλά.

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και επικεντρώνεις την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα η σύνοδος της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικά γεγονότα που θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και συγκρουσιακή διάθεση, φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Αισθηματικά

Καχυποψία και ζήλια μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες συγκρούσεις με το ταίρι σου, προσπάθησε να αφήσεις στην άκρη πιθανές αμφιβολίες που θα δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται από το πουθενά για να σου δημιουργήσει έντονο καρδιοχτύπι και να προκαλέσει μοναδικά συναισθήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μην χάσεις τις δυνατότητες που σου δίνονται για συμφωνίες σε οικονομικό επίπεδο που μπορεί να σε συμφέρουν καθώς έχεις τις προοπτικές να κινηθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσένα. Είναι σημαντικό βέβαια να αποφύγεις τις οποίες συγκρούσεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα και θα ανατρέψουν το θετικό κλίμα.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αφιερώσεις χρόνο στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Το απόγευμα η σύνοδος της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ξαφνικές νέες γνωριμίες που μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να αλλάξεις ριζικά τα δεδομένα σε προσωπικό επίπεδο δημιουργώντας συνθήκες έκπληξης και πρωτοτυπίας που θα λειτουργήσουν αναζωογονητικά στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται αιφνιδιαστικά για να τονίσει την ανάγκη σου για κάτι ιδιαίτερο και πρωτοποριακό στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να ισορροπήσεις τις συνεργασίες σου αφήνοντας στην άκρη τις όποιες διαφωνίες μπορεί να υπήρξαν. Προσοχή σε πιθανή ένταση ιδιαίτερα το απόγευμα που μπορεί να οδηγήσει σε ρήξεις και απομάκρυνση, δυναμιτίζοντας την ατμόσφαιρα στην επαγγελματική σου ζωή.

  

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα η σύνοδος της με τον Ουρανό αλλάζει τα δεδομένα ανατρέποντας το πρόγραμμά σου και δημιουργώντας επιπλέον ένταση και άγχος.

Αισθηματικά

Έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις την καθημερινότητα που μπορεί να είναι κουραστική για τη σχέση σου δημιουργώντας πρωτότυπες δράσεις για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η ένταση και η κούραση που νιώθεις αυξάνουν κατακόρυφα τον εκνευρισμό και σε οδηγούν μακριά από το παιχνίδι του φλερτ. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι και αν αναλάβεις στον εργασιακό χώρο καθώς η προσφορά και η εργατικότητα σου δεν αμφισβητούνται. Προσοχή σε πιθανές ανατροπές που θα αλλάξουν τα δεδομένα και θα δημιουργήσουν ένταση με πρόσωπα από το συναδελφικό περίγυρο.

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και επιδιώκεις να αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι και στις παρέες σου. Θέλεις να απολαύσεις κάθε στιγμή μαζί τους. Το απόγευμα η σύνοδος της με τον Ουρανό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για όμορφες εκπλήξεις που θα απογειώσουν την ψυχολογία σου.

Αισθηματικά

Φρόντισε να κάνεις το κάτι διαφορετικό που θα δημιουργήσει πρωτόγνωρο πάθος και συναισθήματα στη σχέση σου καθώς αυτό θα φέρει ανάσα φρεσκάδας σε εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται ξαφνικά για να απογειώσει το καρδιοχτύπι και να προκαλέσει πρωτότυπες καταστάσεις σε προσωπικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Άδραξε την ευκαιρία να κινηθείς με δυναμισμό και αποφασιστικότητα στην επαγγελματική ζωή καθώς είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσεις με την συμπεριφορά και τις κινήσεις σου. Πιθανές ανατροπές στο απόγευμα να οδηγήσουν σε πρωτότυπες αποφάσεις που θα εκπλήξουν το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα της οικογένειάς σου. Η τρυφερή ατμόσφαιρα που επικρατεί σου δημιουργεί ασφάλεια. Το απόγευμα η σύνοδος της με τον Ουρανό αυξάνει την ένταση λόγω αιφνιδιαστικών γεγονότων που μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις.

Αισθηματικά

Μην επιτρέψεις στη σχέση σου να βαλτώσει, προσπάθησε να αλλάξεις τα δεδομένα κάνοντας μία έκπληξη που θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς η νευρικότητα και η ανασφάλεια που νιώθεις είναι μεγάλη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ζητήματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο που καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Πιθανές ανατροπές στη δουλειά δημιουργούν προβλήματα και εντάσεις με τους ανωτέρους σου. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις πιθανές κόντρες που θα δημιουργήσουν εμπόδια στην εξέλιξή σου.

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και έρχεσαι πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Το απόγευμα η σύνοδος της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικές εκπλήξεις και προσκλήσεις για εξόδους που καλά θα κάνεις να αξιοποιήσεις για να περάσεις όμορφα.

Αισθηματικά

Μία ξαφνική κοντινή απόδραση θα είναι ιδανική για να ξεφύγεις εσύ και το ταίρι σου από τη ρουτίνα και να ανανεώσετε τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται αιφνιδιαστικά για να δημιουργήσει νέα δεδομένα στη ζωή σου, η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ξαφνικές ευκαιρίες για εμπορικές συναλλαγές και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο που καλείσαι να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς μπορούν να σου αποφέρουν πολλά. Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό καθώς η επικοινωνιακή σας δεινότητα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!