ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 13 Ιουλίου 2020

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, υπάρχει ενθουσιασμός, δυναμικότητα, η αυτοπεποίθηση είναι ανεβασμένη, οι ενέργειες είναι απελευθερωμένες. 

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο που βρίσκεται στον Καρκίνο, δεν θα λείψουν οι εντάσεις.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου δίνοντας την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορεί να οδηγήσουν σε εξελίξεις τόσο επαγγελματικά όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Προσοχή καθώς ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες θα νιώσεις τις ευθύνες να σε βαραίνουν ψυχολογικά.

Αισθηματικά

Μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου μακριά από την πίεση και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, φρόντισε να χαρείς στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου, είναι σημαντικό να αφεθείς και να γευτείς κάθε στιγμή μαζί τους χωρίς προβληματισμούς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές και μπορεί να λειτουργούν επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου. Μείνε μακριά από παιχνίδια ελέγχου που θα σε επηρεάσουν αρνητικά. Το παρασκήνιο θα σε απογοητεύσει, όμως έχεις την ευκαιρία να ξεχωρίσεις ποια πρόσωπα θέλουν να σε βοηθήσουν και ποια όχι.

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό και καλείσαι να διαχειριστείς αναμνήσεις και καταστάσεις του παρελθόντος που σε οδηγούν στην εσωστρέφεια και τη μελαγχολία. Άφησε την απογοήτευση στην άκρη και προσπάθησε να δεις ποια είναι αυτά που πρέπει να κρατήσεις από παρελθούσες καταστάσεις.  

Αισθηματικά

Οι πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρεις στη σχέση σου θα σε βοηθήσουν να εκδηλώσεις όλα αυτά που νιώθεις, δώσεις το ταίρι σου να καταλάβει τι είναι αυτό που πραγματικά σε ικανοποιεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κοινωνικότητα αυξάνεται και σου δίνεται η ευκαιρία να εντυπωσιάσεις και να γοητεύσεις νέα πρόσωπα που θέλουν να μπουν στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι απαραίτητο να είσαι προσεκτικός σε λάθη που μπορεί να γίνουν λόγω απροσεξίας ή ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης. Μπορείς να σχεδιάσεις τα επόμενα σου βήματα με μεθοδικότητα και υπομονή καθώς οι επόμενες μέρες θα είναι για εσένα ιδανικές για να πάρεις τις πρωτοβουλίες που θέλεις σε επαγγελματικό επίπεδο. 

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η Σελήνη θα παραμείνει για λίγο ακόμα στον Κριό δίνοντάς σου την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να απασχολούν τις φιλικές σχέσεις. Παιχνίδια ελέγχου και χειρισμού μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις και αποστασιοποίηση από πρόσωπα που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στο φιλικό περιβάλλον.

Αισθηματικά

Απέφυγε να πραγματοποιήσεις συζητήσεις με το ταίρι σου για κοινούς στόχους που έχετε καθώς η προσπάθεια επιβολής και από τους δύο μπορεί να οδηγήσει σε ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το φιλικό περίγυρο φέρνουν στο μυαλό σου καταστάσεις του παρελθόντος λόγω της συμπεριφοράς τους που μπορεί να σε απογοητεύσουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η ανάγκη να επιβάλεις τα θέλω σου μπορεί να οδηγήσει σε κρίση επαγγελματικές σχέσεις που είναι σημαντικές για σένα. Οι ευθύνες δεν αποκλείεται να είναι ψυχοφθόρες και να εγείρονται ζητήματα ταχι υποψίας λόγω συμπεριφορών που δεν ταιριάζουν με σένα και τον τρόπο που σκέφτεσαι.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό δίνοντάς σου την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις επαγγελματικής φύσεως. Η ψυχολογική πίεση που υφίστασαι δεν αποκλείεται να επηρεάσει προσωπικές και φιλικές σχέσεις. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός καθώς η συμπεριφορά σου μπορεί να οδηγήσει σε προστριβές.

Αισθηματικά

Φρόντισε να ξεπεράσεις όλα αυτά που λειτουργούν πιεστικά στη σχέση σου και μπορεί να σε απογοητεύουν, δείξεις στο ταίρι σου τι νιώθεις και τι είναι αυτό που θέλεις να αλλάξεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψουν νέες γνωριμίες, η περίεργη διάθεση σου δεν αφήνει περιθώρια για εξελίξεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μην προσπαθείς να επιβάλεις αυτά που θεωρείς εσύ ότι πρέπει να γίνουν στην επαγγελματική σου ζωή καθώς το πιθανότερο είναι να συγκρουστείς τόσο με συνεργάτες όσο και ανωτέρους σου. Φρόντισε να κρατήσεις ισορροπίες και να μείνεις μακριά από εξουσιαστικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η Σελήνη θα παραμείνει λίγο ακόμα στον Κριό και έχεις τη δυνατότητα να αφιερώσεις χρόνο σε θέματα εκπαίδευσης ή σε πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που σε γεμίζουν χαρά. Πιθανές εμμονές και κολλήματα μπορεί να προκαλέσουν ένταση, φρόντισε να τα αφήσεις στην άκρη για να μην επηρεάζεσαι.

Αισθηματικά

Εμμονές και προκαταλήψεις μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου, είναι σημαντικό να χαρείς τις στιγμές που θα σε γεμίσουν αισιοδοξία και κέφι. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να υπάρξει που θα δείξει το ενδιαφέρον του για εσένα μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου, οι προκαταλήψεις δεν θα βοηθήσουν στην όποια εξέλιξη.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι πολλές καθημερινές υποχρεώσεις μπορεί να σε εμποδίζουν να χαρείς κάθε στιγμή ανέμελος και αυτό είναι αρκετό για να χαλάσει τη διάθεση σου. Φρόντισε να βρεις εσωτερική ισορροπία ώστε να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει και να αφήσεις χρόνο για αυτά που σε γεμίζουν χαρά και κέφι.

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η Σελήνη θα παραμείνει για λίγο ακόμα στον Κριό ενισχύοντας πιθανές ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να έχεις. Προσπάθησε να αφήσει στην άκρη ότι σου δημιουργεί ανησυχία και σε οδηγεί στην εσωστρέφεια, διαφορετικά οι συνέπειες θα είναι έντονες στις σχέσεις με τους γύρω σου.

Αισθηματικά

Μπορεί να βρεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων αντιμετωπίζοντας αισιόδοξα τις οποίες καταστάσεις βιώνεις με το ταίρι σου και ξεπερνώντας ζήλια και καχυποψία που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο στη ζωή σου καθώς οι ανασφάλειες που σε ταλαιπωρούν δεν σου επιτρέπουν να χαλαρώσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν. Σημαντικό είναι βέβαια να ξεπεράσεις την ανάγκη να ελέγξεις και να κατευθύνεις στα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγεις τις κόντρες.

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η Σελήνη θα παραμείνει για λίγο ακόμα στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν έντονα τις διαπροσωπικές σου. Να θυμάσαι ότι είναι σημαντικό να εκφράσεις τις προσωπικές σου ανάγκες διεκδικώντας αυτό που σου αξίζει χωρίς υποχωρήσεις.

Αισθηματικά

Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό στο ταίρι σου καθώς οι στιγμές συντροφικότητας και ζεστασιάς που αναπτύσσονται μεταξύ σας λειτουργούν ευεργετικά για την ψυχολογία και για τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητα σου δίνουν το έναυσμα να πρωταγωνιστήσεις και να κεντρίσεις την προσοχή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την δυνατότητα να αντιληφθείς γρήγορα τι είναι αυτό που θα φέρει τις απαραίτητες ισορροπίες στις συνεργασίες σου. Σημαντικό είναι βέβαια να μην ικανοποιείς τα θέλω των συνεργατών σου βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σου. Οφείλεις να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η Σελήνη θα παραμείνει για λίγο ακόμα στον Κριό και έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα που σε απασχολούν στην καθημερινότητα. Δώσε την απαραίτητη προσοχή στο σώμα σου βάζοντας άσκηση στη ζωή σου που θα σε βοηθήσει να έχεις υψηλά αποθέματα ενέργειας.

Αισθηματικά

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να απασχολούν καθημερινά τη σχέση σου δείχνοντας διάθεση για συνεννόηση προς το ταίρι σου. Άφησε την γκρίνια στην άκρη. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανές δυσκολίες του καθημερινού προγράμματος σε κουράζουν και δεν δημιουργούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για φλερτ.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό το γεγονός ότι μπορεί να αντιληφθείς ταχύτατα ποια είναι η κατάλληλη λύση για τα ζητήματα που αντιμετωπίζεις στη δουλειά και για αυτό θα σε θαυμάσουν τα πρόσωπα στο εργασιακό περιβάλλον. Φρόντισε να μείνεις μακριά από την επικριτική διάθεση που μπορεί να εκδηλώσεις δημιουργώντας εντάσεις.

  

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η Σελήνη θα παραμείνει για λίγο ακόμα στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να αφοσιωθείς στην παρέα και στο ταίρι σου επιδιώκοντας να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί τους. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στον έντονο εγωισμό και τον υποκειμενισμό που μπορεί να ενοχλήσουν τους γύρω σου.

Αισθηματικά

Απολαμβάνοντας κάθε στιγμή με το ταίρι σου νιώθεις ότι μπορείς να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματα σου και να δώσεις νέα ώθηση στις σχέσεις σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η η γοητεία και η λάμψη σου δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα, αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που θα σου δοθούν με νέα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο ώστε να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στους επαγγελματικούς σου στόχους. Προσοχή καθώς το μυαλό ταξιδεύει σε μέρη μαγικά και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα λόγω λαθών και παραλείψεων.

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η Σελήνη θα παραμείνει για λίγο ακόμα στον Κριό και έχεις την δυνατότητα να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να απασχολούν το οικογενειακό σου περιβάλλον. Προσοχή καθώς η κυκλοθυμία και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες που καλό είναι να αποφύγεις.

Αισθηματικά

Ο ρομαντισμός κυριαρχεί και δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα για δύο που θα σε φέρει πιο κοντά από ποτέ με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα προκαλέσει έντονα συναισθήματα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ζητήματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο που θα σε απασχολήσουν αρκετά καθώς θέλεις να κάνεις τις καλύτερες δυνατές κινήσεις ώστε να έρθουν τα μέγιστα αποτελέσματα για σένα. Το ένστικτό σου μπορεί να δείξει το δρόμο για εξαιρετικές συμφωνίες, αξιοποίησε το με τον καλύτερο τρόπο.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η Σελήνη θα παραμείνει για λίγο ακόμα στον Κριό και σου δίνεται η δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος θέλοντας να κλείσεις πιθανά ζητήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η διασκέδαση και η εξωστρέφεια σε φέρνει κοντά σε νέα πρόσωπα που σε γεμίζουν γνώσεις.

Αισθηματικά

Μία κοντινή απόδραση θα είναι ιδανική για εσένα και το ταίρι σου καθώς θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να περάσετε μοναδικές στιγμές μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου μέσα από το κοντινό περιβάλλον για να ανεβάσουν κατακόρυφα το πάθος και το κέφι σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η γρήγορη αντίληψη και τα τρανταχτά επιχειρήματά σου θα δώσουν την ευκαιρία για να προχωρήσει σε συμφωνίες εμπορικής φύσεως που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Αξιοποίησε την επικοινωνιακή σας δεινότητα για να δώσει στους γύρω σου να καταλάβουν πλεονεκτήματα που δεν έχουν αντιληφθεί σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η Σελήνη θα παραμείνει για λίγο ακόμα στον Κριό και έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Αυτό θα σε βοηθήσει να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και να αφήσεις στην άκρη ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να σε ταλαιπωρούν.

Αισθηματικά

Οι αμφιβολίες μπορεί να προβληματίσουν τη σχέση σου αν δεν καταφέρεις να πιστέψεις στον εαυτό σου και να αφιερώσεις χρόνο ώστε να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου δώσει έντονο την αίσθηση ότι ήρθε για να μείνει και να δώσει σταθερότητα στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οικονομικές διεκδικήσεις μπορεί να σε προβληματίσουν σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή για να διεκδικήσεις αυτά που σου αξίζουν. Προσπάθησε να μείνεις μακριά από το πείσμα και την αδιαλλαξία που δεν θα λειτουργήσουν ευνοϊκά και θα δημιουργήσουν εντάσεις με πρόσωπα από τον επαγγελματικό περίγυρο.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!