ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 11 Ιουλίου 2020

Τις πρωινές ώρες η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς και σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, είναι μία ευνοϊκή όψη θα βοηθήσει στην λήψη αποφάσεων, η σκέψη θα είναι αντικειμενική, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να βρεθούν λύσεις. Σε εξισορρόπηση θα βρίσκεται η λογική με το συναίσθημα, ελεγχόμενος θα είναι ο εσωτερικός κόσμος, θα λείψουν οι υπερβολές οι ονειροπολήσεις και οι τάσεις φυγής.

Το πέρασμα της Σελήνης στον Κριό θα βοηθήσει στο να ενισχυθεί η αυτοπεποίθηση, ανεβαίνουν οι διαθέσεις, οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές και απελευθερωμένες. Σε ζητήματα επαγγελματικά θα υπάρξουν διεκδικήσεις, σε ορισμένες περιπτώσεις ενδεχομένως να μη λείψουν οι ανταγωνιστικές τάσεις. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για νέα εγχειρήματα, το έδαφος θα είναι πρόσφορο για μία καινούργια αρχή τόσο σε ζητήματα εργασιακά, όσο και προσωπικά.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου δίνοντάς σου ώθηση για να εκδηλώσεις με αμεσότητα ανάγκες και επιθυμίες που έχεις. Αργά το απόγευμα το τετράγωνο της με τον στάσιμο Ερμή στον Καρκίνο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε επικοινωνιακό επίπεδο με πρόσωπα της οικογένειας που καλό είναι να αποφύγεις.

Αισθηματικά

Απέφυγε τις σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου καθώς πιθανότατα να εκφράσεις διαφορετικά πράγματα από αυτά που σκέφτεσαι και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανές οι νέες γνωριμίες όμως ο έντονος εκνευρισμός που σε διακατέχει μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Έχεις την ευκαιρία να πάρεις τις πρωτοβουλίες που θέλεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να σου δοθούν δυνατότητες που καλείσαι να αξιοποιήσεις. Προσοχή ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες καθώς η ένταση καραδοκεί και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις συνεργασίες σου.

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε,  η Σελήνη περνάει στον Κριό και νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς και να βυθιστείς στις σκέψεις σου. Αργά το απόγευμα το τετράγωνο της με τον στάσιμο Ερμή στον Καρκίνο δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε ξεσπάσματα και νευρικότητα που θα επηρεάσουν κοντινές σχέσεις.  

Αισθηματικά

Έντονες ευαισθησίες και νευρικότητα δεν αφήνουν περιθώριο για αντικειμενική σκέψη, κάτι που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με πρόσωπα από το παρελθόν που επιστρέφουν και δημιουργούν ένταση και προστριβές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να συγκεντρωθείς σε καθημερινές υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει στη δουλειά καθώς τα λάθη είναι πολύ πιθανά λόγω απροσεξίας. Δεν αποκλείεται να ανατραπεί το πρόγραμμά σου και αυτό θα είναι αρκετό ώστε να νιώσεις το άγχος και την ένταση να σε κυριεύουν. 

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η Σελήνη περνάει στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να αφοσιωθείς σε φιλικές παρέες και συζητήσεις που μπορείς να απολαύσεις. Αργά το απόγευμα το τετράγωνο της με τον στάσιμο Ερμή στον Καρκίνο δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε κόντρες λόγω εκνευρισμού και αδιαλλαξίας που μπορεί να δείξεις.

Αισθηματικά

Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από αντιδικίες με το ταίρι σου, δεν είναι η καλύτερη ημέρα για να συζητήσετε για κοινούς στόχους και φιλοδοξίες που έχετε. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου μέσα από το φιλικό περιβάλλον, φρόντισε να συγκρατήσεις τις ανασφάλειες σου που σε οδηγούν σε σύγκρουση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το ομαδικό πνεύμα κυριαρχεί στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας καθώς επιδιώκεις να συντονιστείς με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι ώστε να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Προσπάθησε να περιορίσεις την ένταση τις απογευματινές ώρες που δεν θα σε βοηθήσει στην επικοινωνία.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η Σελήνη περνάει στον Κριό στρέφοντας την προσοχή σου στο επαγγελματικό πεδίο καθώς αυξάνονται σημαντικά οι υποχρεώσεις στην καριέρα σου. Αργά το απόγευμα το τετράγωνο της με τον στάσιμο Ερμή στο ζώδιό σου δεν βοηθά να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι σε πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου, κάτι που είναι αρκετό για να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Αισθηματικά

Μην επιτρέψεις στο άγχος των επαγγελματικών υποχρεώσεων να σε καταβάλει και να μην αφιερώσεις χρόνο λόγω αυτών στο ταίρι σου. Φρόντισε να προστατέψεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα σου κεντρίσει την προσοχή, η ένταση ποδόσφαιρο διακατέχει είναι κακός σύμβουλος και μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια στις οποίες εξελίξεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι υποχρεώσεις στην επαγγελματική σου ζωή είναι πολλές, όμως είναι βέβαιο ότι μπορείς να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς έχεις αποφασιστικότητα και μεθοδικότητα. Προσοχή τις απογευματινές ώρες όπου το άγχος και η ένταση μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις με πρόσωπα που είναι σημαντικά στην καριέρα σου.

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η Σελήνη περνάει στον Κριό απογειώνοντας την ψυχολογία σου καθώς νιώθεις ότι η αισιοδοξία κυριαρχεί και τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει ώστε να πετύχεις τα σχέδιά σου. Αργά το απόγευμα το τετράγωνο της με τον στάσιμο Ερμής στον Καρκίνο φέρνει στην επιφάνεια απωθημένα του παρελθόντος που μπορεί να επηρεάσουν σχέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος.

Αισθηματικά

Μην αφήσεις ανασφάλειες και πληγές του παρελθόντος να επηρεάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση σου, μείνε στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής και του έρωτα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα σου κεντρίσει την προσοχή, σημαντικό είναι όμως να περιορίσεις πιθανές αμφιβολίες που έχεις και σου δημιουργούν εκνευρισμό.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να αξιοποιήσεις τη μέρα για να δεις με αισιοδοξία και θετική μάτια ποια είναι τα επόμενα βήματα που μπορείς να πραγματοποιήσεις στην επαγγελματική σου πορεία. Φρόντισε παράλληλα να είσαι ακριβής και τυπικός σε ότι έχεις αναλάβει καθώς τα λάθη είναι πιθανά λόγω της αμέλειας που σε διακατέχει.

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η Σελήνη περνάει στον Κριό και αυξάνονται κατακόρυφα η ένταση, οι ανασφάλειες και το άγχος. Αργά το απόγευμα το τετράγωνο της με τον στάσιμο Ερμή στον Καρκίνο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην προσωπική σου ζωή καθώς δεν θα διστάσεις να ξεσπάσεις στο ταίρι σου λόγω έντονης καχυποψίας. 

Αισθηματικά

Φρόντισε να ελέγξεις πιθανές ανασφάλειες και αμφιβολίες που έρχονται στην επιφάνεια και ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου, μην επιτρέψεις σε κατώτερα συναισθήματα να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα φερθείς σε γνωριμία που μπορεί να έρθει στη ζωή σου καθώς η ένταση κυριαρχεί και δεν σου επιτρέπει να χαλαρώσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, κληρονομικά και επιχειρηματικές κινήσεις έρχονται στο προσκήνιο. Είναι σημαντικό για εσένα να καταφέρεις το καλύτερο δυνατό ώστε να είσαι ικανοποιημένος και να νιώθεις ασφάλεια. Προσοχή ιδιαίτερα το απόγευμα γιατί οι κόντρες με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι μπορεί να πάρουν μεγάλη έκταση.

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η Σελήνη περνάει στον Κριό και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και πώς μπορείς να δεις ισορροπήσεις. Αργά το απόγευμα το τετράγωνο της με τον στάσιμο Ερμής στον Καρκίνο δημιουργεί εκνευρισμό που μπορεί να επηρεάσει τόσο τις συνεργασίες σου όσο και την προσωπική ζωή.

Αισθηματικά

Αξιοποίησε την ευκαιρία για να περάσεις όμορφες στιγμές όπου κυριαρχεί η συντροφικότητα και άφησε στην άκρη πιθανές διαφωνίες που θα οδηγήσουν σε ένταση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου, όμως ο παρορμητισμός και πιθανή επιθετικότητα μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορούν να σου δοθούν πολλές δυνατότητες εντός της ημέρας για να αξιοποιήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς έχεις την ευκαιρία να αφοσιωθείς στις συνεργασίες σου και να κάνεις τα απαιτούμενα βήματα για την εξέλιξή τους. Προσοχή στην ένταση κυρίως τις απογευματινές ώρες που θα σε βγάλει εκτός ελέγχου.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η Σελήνη περνάει στον Κριό και επικεντρώνεται κυρίως σε καθημερινά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Αργά το απόγευμα το τετράγωνο της με τον στάσιμο Ερμής στον Καρκίνο ενισχύει το άγχος και την ένταση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και είναι σημαντικά για εσένα.

Αισθηματικά

Το άγχος και η κριτική από πλευράς σου μπορεί να ξεπεράσει τα όρια και να επηρεάσει δυσάρεστα τη σχέση σου δημιουργώντας προβλήματα που καλό είναι να αποφύγεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφοσιωθείς σε νέα γνωριμία καθώς η κούραση και ο εκνευρισμός από την καθημερινότητα δεν σου επιτρέπουν να χαλαρώσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η μέρα είναι κατάλληλη για να κλείσει ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν κυρίως στον εργασιακό τομέα και να ξεφύγεις από αυτά που σου προκαλούν πίεση. Προσοχή ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες καθώς δυσκολεύεσαι να επικοινωνήσεις αυτά που νιώθεις και σκέφτεσαι με πιθανό αποτέλεσμα τις παρεξηγήσεις.

 

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η Σελήνη περνάει στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με το ταίρι σου δημιουργώντας το ιδανικό πλαίσιο για δύο. Αργά το απόγευμα το τετράγωνο της με τον στάσιμο Ερμή στον Καρκίνο ενισχύει τις αμφιβολίες και την καχυποψία και μπορεί να οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου.

Αισθηματικά

Προστάτευσε την προσωπική σου ζωή από εκνευρισμό και διαμάχες που μπορεί να έχουν κόστος, η ένταση άλλωστε θα είναι προσωρινή για αυτό δεν αξίζει τον κόπο. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή με νέα γνωριμία καθώς εντυπωσιάζει με την βοήθειά σου, προσοχή τον τρόπο που εκφράζεσαι γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Νιώθεις ότι μπορείς να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς η δημιουργικότητα και η αυτοπεποίθησή σου κορυφώνονται. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερα το απόγευμα καθώς οι αμφιβολίες κάνουν την εμφάνισή τους και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις με τους γύρω σου.

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η Σελήνη περνάει στον Κριό και επικεντρώνεσαι κυρίως σε οικογενειακά ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν. Αργά το απόγευμα το τετράγωνο της με τον στάσιμο Ερμή στον Καρκίνο δεν σε διευκολύνει να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι με ακρίβεια. Προσοχή γιατί η ένταση και οι συγκρούσεις καραδοκούν.

Αισθηματικά

Δημιούργησε το καλύτερο περιβάλλον για εσένα και το ταίρι σου όπου ο ρομαντισμός θα κυριαρχήσει, αφήνοντας έτσι τον εκνευρισμό έξω από την σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κυκλοθυμία είναι έντονη και δύσκολα θα μπορέσεις να αφεθείς σε νέα γνωριμία που θέλει να πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αξιοποίησε ευκαιρίες που σου δίνονται σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία καθώς μπορεί να πετύχεις σημαντικές συμφωνίες που θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για εσένα. Προσοχή τις απογευματινές ώρες καθώς η ένταση ανεβαίνει και η δυσκολία να επικοινωνήσεις τις σκέψεις σου μπορεί να μπουν εμπόδιο σε πιθανές συμφωνίες.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η Σελήνη περνάει στον Κριό και έχεις τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα του στενού σου περίγυρου, κάτι που σε βοηθά να χαλαρώσεις. Αργά το απόγευμα το τετράγωνο της με τον στάσιμο Ερμή στον Καρκίνο μπορεί να σε ωθήσει να γίνεις επικριτικός και συγκρουσιακός δημιουργώντας προβλήματα στους γύρω σου.

Αισθηματικά

Προσοχή καθώς ο εκνευρισμός δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του και να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα, φρόντισε όμως να ελέγξεις την ένταση που νιώθεις για να μην δημιουργήσεις εμπόδια στις οποίες εξελίξεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς ανοίγονται μπροστά σου σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορείς να αξιοποιήσεις. Καλά θα κάνεις ιδιαίτερα το απόγευμα να είσαι προσεκτικός καθώς η απότομη συμπεριφορά σου μπορεί να ενοχλήσει και να δημιουργήσει εντάσεις.

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η Σελήνη περνάει στον Κριό επικεντρώνοντας την προσοχή σου στις φιλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Αργά το απόγευμα το τετράγωνο της με τον στάσιμο Ερμή στον Καρκίνο δεν σου επιτρέπει να είσαι χαλαρός με πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου καθώς οι ανασφάλειες και οδηγούν στην αδιαλλαξία και στο πείσμα.

Αισθηματικά

Ο εκνευρισμός και οι φόβοι σου μπορεί να οδηγήσουν στο να γίνεις απότομος και αδιάλλακτος με το ταίρι σου, κάτι που θα προκαλέσει απογοήτευση στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει καθώς οι αμφιβολίες είναι πολλές και δεν μπορείς να τις ξεπεράσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την δυνατότητα να κλείσεις οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες που μπορεί να σε απασχολούν και να σου δημιουργούν άγχος. Ιδιαίτερα το απόγευμα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στις οποίες συζητήσεις καθώς η ένταση οδηγεί σε επιθετική στάση που δεν διευκολύνει τις συμφωνίες που θέλεις να πετύχεις.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!