ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 8 Ιουλίου 2020

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Απρόοπτα συμβάντα, δυσκολίες, ξεσπάσματα.

Η Σελήνη από τον Υδροχόο ενισχύει την αισιοδοξία, την πνευματικότητα καθώς και την ανάγκη για κοινωνικοποίηση. Ο τρόπος σκέψης γίνεται απελευθερωμένος, δεν θα λείψουν οι καινοτόμες και πρωτοποριακές ιδέες. Για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να πλαισιώσουν τη σκέψη τους ή τη συμπεριφορά τους, θα εκδηλωθεί ανάγκη για ελευθερία απόψεων και δράσης.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Καρκίνο με τον Άρη στο ζώδιό σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα λόγω έντασης στο οικογενειακό πεδίο που καλό είναι να αποφύγεις. Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις στιγμές χαράς με τους φίλους σου μακριά από συγκρούσεις και προστριβές.

Αισθηματικά

Κυκλοθυμία και νευρικότητα μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την προσωπική σου ζωή, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό που μπορεί να οδηγήσει σε λάθος συμπεριφορές. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον, καλά θα κάνεις να περιορίσεις τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα που θα οδηγήσουν σε λάθη.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Σου δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσεις σημαντικά σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις, αρκεί να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτό που θέλεις να πετύχεις και να μείνεις μακριά από περιττές εντάσεις. Δεν υπάρχει λόγος να ξοδέψεις την ενέργειά σου σε κόντρες.

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Καρκίνο με τον Άρη στον Κριό μπορεί να προκαλέσει εντάσεις με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος λόγω καταστάσεων του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια. Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο δίνοντάς σου την ευκαιρία να κλείσει υποθέσεις καριέρας που σε απασχολούν έντονα.  

Αισθηματικά

Η μέρα δεν ενδείκνυται για συζητήσεις καθώς πιθανότατα να υπάρξουν παρεξηγήσεις και νεύρα που δεν θα επιτρέψουν σε εσένα και το ταίρι σου να επικοινωνήσετε χωρίς προβλήματα . Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει, προσοχή όμως γιατί εκνευρισμός και σκληρότητα δεν αφήνουν περιθώρια για θετικές εξελίξεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να αξιοποιήσεις την ημέρα για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις στην καριέρα που σου προκαλούν άγχος. Είναι απαραίτητο βέβαια να είσαι ξεκάθαρος σε συζητήσεις που μπορεί να συμμετέχεις καθώς οι παρεξηγήσεις μπορεί με ευκολία να αλλάξουν τα δεδομένα και να δημιουργήσουν προβλήματα στις συμφωνίες σου. 

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Καρκίνο με τον Άρη στον Κριό μπορεί να φέρει κόντρες και ασυνεννοησία για ζητήματα οικονομικής φύσεως που θα σε αναστατώσουν. Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο βοηθώντας σε να ξεφύγεις από την εσωστρέφεια και να χαρείς στιγμές με παρέες που η διασκέδαση θα πρωταγωνιστήσει.

Αισθηματικά

Απέφυγε να εκδηλώσεις φόβους και αμφιβολίες στο ταίρι σου καθώς θα προκαλέσουν εντάσεις. Προσπάθησε να απολαύσεις στιγμές χαράς και πάθους που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από αρνητικές σκέψεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ζητήματα αυτοπεποίθησης.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικές συζητήσεις και σχέδια μπορεί να μην εξελιχθούν όπως θα περίμενες, καθώς η ένταση κυριαρχεί και μπορεί να οδηγήσει σε διαφωνίες και παρερμηνείες. Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες σε σχέση με το εμπόριο, τη διαφήμιση, την επικοινωνία που ανοίγουν νέους επαγγελματικούς ορίζοντες μπροστά σου.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σου με τον Άρη στον Κριό μπορεί να προκαλέσει επιθετικές διαθέσεις και έντονο παρορμητισμό γι΄αυτό χρειάζεται προσοχή σε συμπεριφορές που μπορεί να σου στοιχίσουν. Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο ενισχύοντας τις ανασφάλειες για οικονομικά θέματα, εμπιστεύσου την κρίση και το ένστικτό σου.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να καταλαγιάσεις την ένταση και να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου που μπορεί να οδηγήσουν σε σκηνές ζηλοτυπίας και κόντρες. Αν είσαι αδέσμευτος/η η διάθεση δεν είναι η απαιτούμενη ώστε να αφοσιωθείς σε νέα πρόσωπα και να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Διαφωνίες μπορεί να προκύψουν στο επαγγελματικό περιβάλλον που καλό είναι να αποφύγεις για να μην προκύψουν εμπόδια στις φιλοδοξίες σου. Ασχολήσου με οικονομικά θέματα που μπορείς να διευθετήσεις, κάτι που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από ανασφάλειες και άγχος που πιθανά σου δημιουργούν.

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Καρκίνο με τον Άρη στον Κριό ενισχύει την κυκλοθυμία και την εσωστρέφεια προκαλώντας προβλήματα στην καθημερινότητα. Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που μπορούν να απαλύνουν το ψυχολογικό φορτίο.

Αισθηματικά

Ζητήματα του παρελθόντος απασχολούν τη σχέση σου και προκαλούν προβλήματα. Είναι σημαντικό να αναζητήσεις την συντροφικότητα και να μην επιτρέψεις σε πληγές και απωθημένα να κυριαρχήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανή νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή, η φορτισμένη ψυχολογία σου δεν είναι ιδανικός σύμβουλος και μπορεί να προκαλέσει εντάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε θέματα που μπορεί να εκκρεμούν στη δουλειά. Η κακή συνεννόηση και τα παιχνίδια του μυαλού δεν σε βοηθούν να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις. Είναι απαραίτητο να λειτουργήσεις ρεαλιστικά και μεθοδικά, αποφεύγοντας λανθασμένες κινήσεις λόγω παρορμητισμού και ασυνεννοησίας.

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Καρκίνο με τον Άρη στον Κριό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα λόγω έντασης στο οικογενειακό πεδίο που καλό είναι να αποφύγεις. Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις στιγμές χαράς με τους φίλους σου μακριά από συγκρούσεις και προστριβές. 

Αισθηματικά

Ανατροπές και αυξημένες υποχρεώσεις στην καθημερινότητα δεν αφήνουν περιθώριο να πάρεις ανάσες με το ταίρι σου, πρόσεξε γιατί θα είναι εύκολο να δημιουργήσεις προβλήματα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα επικεντρωθείς στο να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα αφιερώνοντας το χρόνο σου σε νέα γνωριμία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αυξημένες υποχρεώσεις της καθημερινότητας μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα στο πρόγραμμά σου και δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν ένταση με πρόσωπα στο συναδελφικό περίγυρο. Φρόντισε να αποφύγεις τις εντάσεις που δεν θα σε βοηθήσουν να διεκπεραιώσεις όπως θα ήθελες ότι έχεις αναλάβει.

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Καρκίνο με τον Άρη στον Κριό δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις που θα σε προβληματίσουν. Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο για αυτό αξιοποίησε τις στιγμές για να περάσεις όμορφα και ξέγνοιαστα μακριά από εντάσεις και αντιδικίες.

Αισθηματικά

Μην επιτρέψεις στη νευρικότητα να κυριαρχήσει και να χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Απέφυγε σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία καθώς γοητεύεις τους πάντες στο πέρασμά σου και δεν μπορείς να αφήσεις κανέναν αδιάφορο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ασυνεννοησία και η νευρικότητα κυριαρχούν στις συνεργασίες για αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε συζητήσεις και συμφωνίες σήμερα. Είναι προτιμότερο να αφήσεις το χρόνο να περάσει χωρίς σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να παρθούν πάνω στον παρορμητισμό και να οδηγήσουν σε συγκρούσεις.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Καρκίνο με τον Άρη στον Κριό δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε κόντρες στην προσωπική σου ζωή λόγω έντονης νευρικότητας. Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα της οικογένειάς σου που θα σε αποφορτίσουν.

Αισθηματικά

Δημιουργώντας το κατάλληλο σκηνικό για δύο έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από πιθανές εντάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν, όμως ο απότομος και παρορμητικός ο τρόπος μπορεί να απομακρύνει, δείξε προσοχή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η μέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείς με θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε απασχολούν καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις για εσένα. Προσοχή σε επικοινωνιακό επίπεδο στη δουλειά καθώς μπορεί να υπάρξουν πολλά προβλήματα που θα δημιουργήσουν εκνευρισμό.

  

 

 

 

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Καρκίνο με τον Άρη στον Κριό αυξάνει την καχυποψία και τις αμφιβολίες, δεν αποκλείεται να εκτονωθείς σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου προκαλώντας εντάσεις. Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και ενισχύει την ανάγκη να απολαύσει στιγμές με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος που θα σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις.

Αισθηματικά

Η επικοινωνία και η διασκέδαση θα δώσουν λύσεις και πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στην προσωπική σου ζωή, φρόντισε να αξιοποιήσεις τις στιγμές και να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον κοντινό περίγυρο μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο, η ένταση που σε διακατέχει δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ζητήματα που θα μπουν εμπόδιο στην αυτή εξέλιξη. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εμπόδια και καθυστερήσεις σε οικονομικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν αυξάνουν κατακόρυφα τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων. Φρόντισε να αποφύγεις κάθε προστριβή που μπορεί να δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα σε συμφωνίες και συναλλαγές.

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Καρκίνο με τον Άρη στον Κριό αυξάνει τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να οδηγηθεί σε κόντρες με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που είναι σημαντικά για εσένα. Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο δίνοντάς σου τη δυνατότητα να ασχοληθείς με τις υλικές και συναισθηματικές ανάγκες σου εντονότερα από ποτέ.

Αισθηματικά

Οι αντιδικίες με το ταίρι σου μόνο ένταση θα δημιουργήσουν στη σχέση, φρόντισε να αποφύγεις κάθε σημαντική συζήτηση καθώς οι παρερμηνείες θα οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να υπάρξουν που έρχονται στη ζωή σου θέλοντας να σου προσφέρουν ασφάλεια, μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό να δημιουργήσει εντάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς η ημέρα δεν είναι η καλύτερη για να προωθήσει στα σχέδιά σου. Η κακή συνεννόηση και πιθανά εμπόδια μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες κόντρες που καλό είναι να αποφύγεις. Ο παρορμητισμός και η επιθετικότητα δεν θα σε βοηθήσουν. 

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Καρκίνο με τον Άρη στον Κριό δεν αφήνει περιθώρια για ήρεμες λύσεις σε καθημερινό επίπεδο, φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να είσαι ψύχραιμος. Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου δίνοντας σου τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε παρέες πού μπορείς να περάσεις μοναδικά ξεφεύγοντας από πιθανά προβλήματα.

Αισθηματικά

Μείνε μακριά από επικριτικές διαθέσεις που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου και εξέφρασε τις ανάγκες σου με ηρεμία ώστε να δείξει κατανόηση το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η εντυπωσιάζεις τους πάντες με την κοινωνικότητα και τον δυναμισμό σου, άδραξε την ευκαιρία για να βρεις το ιδανικό ταίρι για εσένα καθώς πολλοί θα δείξουν το ενδιαφέρον τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η δυσκολία στην επικοινωνία που υπάρχει στον εργασιακό χώρο μπορεί να οδηγήσει σε εκνευρισμό και συγκρούσεις καθώς ανατρέπεται το πρόγραμμά σου και δεν βρίσκεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Η μέρα δεν είναι η κατάλληλη για συζητήσεις που μπορεί να είναι σημαντικές καθώς οι παρεξηγήσεις πρωταγωνιστούν.

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Καρκίνο με τον Άρη στον Κριό δεν αποκλείεται να προκαλέσει ένταση στην προσωπική σου ζωή που καλό είναι να αποφύγεις για να μην υπάρξουν συγκρούσεις. Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο ενισχύοντας την ανάγκη σου να απομονωθείς και να χαρεί στιγμές μακριά από όλους και όλα που θα σε βοηθήσουν να ανασυνταχθείς.

Αισθηματικά

Ο ρομαντισμός μπορεί να κυριαρχήσει σε προσωπικό επίπεδο και να δημιουργήσει ένα ονειρικό σκηνικό που θα απολαύσεις το ταίρι σου μακριά από όλους. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν, φρόντισε να είσαι εγκρατής και ψύχραιμος στις αντιδράσεις σου για να μην οδηγηθείς σε προστριβές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν σε εργασιακό επίπεδο, όμως θα πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις καθώς το μυαλό ταξιδεύει και μπορεί να οδηγηθείς σε λάθη. Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες που δεν θα εξελιχθούν όπως θα περίμενες.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!