GOSSIP

H Jennifer Aniston έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα για τη χρήση μάσκας

Η χολιγουντιανή σταρ Jennifer Aniston, μόλις πριν λίγους μήνες δημιούργησε το λογαριασμό της στο Instagram και ήδη μετρά σχεδόν 34,5 εκατομμύρια followers και η πρωταγωνίστρια της σειράς Friends, θέλησε να εκμεταλλευτεί τη δημοτικότητά της στα social media για να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα για τη χρήση μάσκας.

Καθώς ο αριθμός κρουσμάτων στις ΗΠΑ, άρχισε πάλι να σημειώνει νέα αρνητικά ρεκόρ, η Aniston, θεώρησε πως έπρεπε να πει κάτι για την αναγκαιότητα και τη σημασία της χρήσης μάσκας.
Ποζάροντας, φορώντας και η ίδια μάσκα, η διάσημη ηθοποιός τονίζει ότι «έχουν χαθεί τόσες ζωές επειδή δεν κάνουμε αρκετά πράγματα».

«Αντιλαμβάνομαι ότι οι μάσκες είναι άβολες αλλά δεν είναι χειρότερο ότι οι επιχειρήσεις κλείνουν, θέσεις εργασίας χάνονται και οι εργαζόμενοι στην υγεία είναι εξαντλημένοι» έγραψε χαρακτηριστικά η Άνιστον.

«Καρφώνοντας» και τον Τραμπ η Άνιστον σημειώνει ότι «υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι ακόμα στη χώρα που αρνούνται να κάνουν τα απαραίτητα βήματα για να γίνει επίπεδη η γραμμή του κορωνοϊού και να είμαστε ασφαλείς».

«Αυτό το απλό και αποτελεσματικό μέτρο γίνεται αντικείμενο πολιτικής σε βάρος των ζωών των ανθρώπων» προσθέτει και συμπληρώνει με νόημα ότι «αυτό δεν θα πρέπει να είναι αντικείμενο συζήτησης».


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on Jun 30, 2020 at 2:18pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!