ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 4 ζώδια μπορεί να χωρίσουν μέσα στον Ιούλιο

Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού σύντομα ξεκινά και οι αστρολόγοι προβλέπουν πως θα είναι ένας πολύ ερωτικός μήνας, αλλά όσοι ανήκουν σε 4 ζώδια και έχουν γεννηθεί συγκεκριμένες ημερομηνίες δεν αποκλείεται μέσα στον επόμενο μήνα να χωρίσουν.

Σύμφωνα με το astrokouskous.oroskopos.gr οι χωρισμοί του Ιουλίου... απειλούν τα ακόλουθα ζώδια: Την προσοχή σας εφόσον θέλετε να το αποφύγετε, αλλά το θάρρος και την τόλμη σας αν βρίσκεστε σε μία σχέση δυσλειτουργική οι Κριοί 19-20/4, Καρκίνοι 21-22/7, Ζυγοί 21-22/10, Αιγόκεροι 18-19/1.

Αναλυτικά οι ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιούλιο για αυτά τα 4 ζώδια

Κριός

Αυτό το μήνα έχεις την ανάγκη να ανανεωθείς στα αισθηματικά , να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα ή και να νιώσεις περισσότερο ελεύθερος. Δεν παύει να υπάρχουν «ζόρικα» ζητήματα που σε έχουν καταπιέσει αυτή την χρονιά και έτσι έχεις περισσότερο την δίψα για ανεμελιά αλλά και ανεξαρτησία. Τα φλερτ δεν λείπουν ενώ η ερωτική σου λίμπιντο είναι τονισμένη … Οι ερωτικές κατακτήσεις υπάρχουν και έτσι και ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση αλλά και η αδρεναλίνη σου! Αυτά είναι τα καλά νέα … Τι πρέπει να προσέξεις όμως; Μπορεί να βιάζεσαι, να ενθουσιάζεσαι ή και να λειτουργείς αρκετά πιο εγωιστικά αυτό το μήνα, ενώ αν είσαι σε μία μόνιμη σχέση θα υπάρχουν εκρήξεις εντάσεων που θα οφείλονται κυρίως στην δική σου άστατη συμπεριφορά.  Αν έχεις γεννηθεί  κοντά στις 19-20 Απριλίου, είσαι σε ένα διάστημα που καλείσαι να δεις πιο σοβαρά το μέλλον και την προοπτική μίας σχέσης και αυτό ενδεχομένως σε ζορίζει. Αν έχεις γεννηθεί κοντά στις  3 Απριλίου δεν είσαι και τόσο ανέμελος και ανάλαφρος όπως περιέγραψα παραπάνω.  Κάποιοι χωρισμοί σε χρόνιες σχέσεις σας είναι αναμενόμενο να προκύψουν αυτό το μήνα, και ο βασικότερος λόγος θα είναι η έλλειψη κοινών στόχων.

Καρκίνος

Δεν τον λες και εύκολο τον Ιούλιο για τα αισθηματικά σου αγαπητέ μου Καρκίνε, αφού ήδη πραγματοποιήθηκε η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου , έχουμε στις 5/7 μία ακόμα Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω, ενώ ο Άρης από τον Κριό, δυναμιτίζει εξελίξεις που σε κάνουν να χάνεις τον «στόχο»!  Προσοχή στους χωρισμούς αν είσαι στη λίστα των ζωδίων που αναφέρω στο γενικό μέρος της πρόβλεψης. Ωστόσο για να είμαστε και απόλυτα ειλικρινείς, στην δική σου περίπτωση πρέπει να σκεφτείς σοβαρά και να κλείσεις τον κύκλο μίας σχέσης που σε έχει ταλαιπωρήσει από το χτες. Τα αδιέξοδα ερωτικά πάθη έχουν την τιμητική τους λοιπόν αυτό το μήνα, ενώ  ο Ερμής ανάδρομος ως τις 12/7 στο ζώδιο σου σε κάνει συχνά να νοσταλγείς, να αναπολείς, να μιλάς ή και να συναντάς το «χτες»  (ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο!

Ζυγός

Βγαίνουν τα μαχαίρια σε μία σταθερή σχέση σου αυτό το διάστημα όπου γίνεσαι ο αποδέκτης μίας εκρηκτικής ή και απότομης συμπεριφοράς που αφενός δεν σου επιτρέπει να ηρεμήσεις, αφετέρου σε οδηγεί σε ρήξη και απομάκρυνση.  Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού προκαλεί καβγαδάκια και έλλειψη συγκαταβατικότητας και αρμονίας σε μία σχέση σου. Δεν παύει όμως η Αφροδίτη από τους Διδύμους να σε επηρεάζει θετικά και να φέρνει νέα φλερτ στο προσκήνιο, τα οποία και προκύπτουν σε ταξίδι, από το διαδίκτυο ή με άτομο που έχεις διαφορά ηλικίας. Αν θέλεις να ζήσεις έναν καλοκαιρινό έρωτα θα μπορέσεις να τον απολαύσεις, στη παρούσα φάση όμως να ξέρεις ότι θα είναι μόνο ένας ενθουσιασμός και τίποτα περισσότερο. Για εσένα που διατηρείς μία σταθερή σχέση και έχεις γεννηθεί κοντά στις 5 Οκτωβρίου αλλά και κοντά στις 21-22/10 υπάρχουν οι λόγοι για να πω ότι ο Ιούλιος πονάει … φέρνει και τις απογοητεύσεις και τα ξεκαθαρίσματά του!

 

Αιγόκερως

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που δοκιμάζει την ποιότητα και την σταθερότητα σχέσεων, ενώ δεν λείπουν και οι απογοητεύσεις. Η επιθυμία σου αρκετές στιγμές μπορεί να είναι η δημιουργία των συνθηκών εκείνων που θα μπορείς με αρμονία να απολαύσεις με το ταίρι σου τα απλά καθημερινά πράγματα, τα γεγονότα όμως δεν θα στο επιτρέπουν. Η Πανσέληνος Έκλειψη Σελήνης στις 5/7 στο ζώδιο σου σε απογοητεύει μέσω σκληρών συνειδητοποιήσεων για την πορεία μίας σχέσης, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου ιδιαίτερα κοντά στις 3/1. Η λύση εδώ είναι η αλλαγή, η ανανέωση και ο απεγκλωβισμός από καταστάσεις ή ανθρώπους που σε φθείρουν. Ο Ιούλιος ωστόσο θα είναι αρκετά δύσκολος και για σένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 18-19 Ιανουαρίου αφού η επιστροφή του Κρόνου στο ζώδιο σου έρχεται για να σου θυμίσει τις δοκιμασίες που πέρασες στα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου. Προβλήματα που είχες κρύψει κάτω από το χαλάκι, βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια και είναι απαραίτητο να βρεις λύσεις. Ο Ιούλιος ωστόσο έχει και κάποιες ευκαιρίες επανασυνδέσεων, οι οποίες είναι πιο πιθανές αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, η ευερεθιστικότητα, τα νεύρα και η ψυχολογική ένταση είναι χαρακτηριστικά που δεν θα λείπουν και από την αισθηματική σου ζωή, αφού συναισθηματικά πολλές στιγμές θα νιώθεις στην “τσίτα”!

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!