GOSSIP

Χώρισε η Χαρά Παππά με το διάσημο Τούρκο σύντροφό της

Τίτλοι τέλους έπεσαν στο δεσμό του μοντέλου Χαρά Παππά και του Τούρκου ηθοποιού Μπουράκ Χακί.

Η Χαρά, ήταν ένα από κορίτσια που έγιναν γνωστά μέσω του τηλεοπτικού σόου GTNM και παράλληλα έγινε γνωστός και ο δεσμός της με το διάσημο Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί και το ζευγάρι έμοιαζε να είναι αχώριστο, ενώ πολλοί έκαναν λόγο ακόμα και για πιθανό γάμο.


Ωστόσο, φαίνεται πως η καραντίνα και η απόσταση που αυτή προκάλεσε στο ζευγάρι, στάθηκε η αιτία, να τελειώσει ο δεσμός τους που κράτησε πάνω από τρία χρόνια.
Την είδηση του χωρισμού επιβεβαίωσε ο Μπουράκ Χακί μιλώντας σε τουρκικά media και παράλληλα εξήγησε πως ο λόγος που απομακρύνθηκαν ήταν η απόσταση που τους χώριζε και όχι η ύπαρξη τρίτου προσώπου.

«Είναι αλήθεια. Χωρίσαμε με τη Χαρά. Όμως οι φήμες πως με απάτησε με άλλον στην Ελλάδα είναι μόνο φήμες. Η Χαρά είναι υπέροχος άνθρωπος και δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Περάσαμε μαζί τριάμισι όμορφα χρόνια. Σκοπός μας ήταν να παντρευτούμε, αλλά δεν έγινε. Έπρεπε να πάω στην Ελλάδα, αλλά δεν γινόταν και με την απόσταση -λόγω της καραντίνας- η σχέση μας “πάγωσε” και μου ζήτησε να χωρίσουμε. Ήταν δύσκολο για τη Χαρά που έζησε 2 χρόνια στην Τουρκία να τελειοποιήσει τα αγγλικά της και να υπάρχουν ευκαιρίες για τη δουλειά της. Φυσικά και στεναχωρήθηκα από το χωρισμό μας, αλλά πιστεύω ότι είναι η πιο σωστή απόφαση και για τους δυο μας», είπε ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός στα τουρκικά ΜΜΕ.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!